Foto bij 41.

Well hello there!
Ik ben terug van Barcelona, ik kan wel zeggen dat het er prachtig weer was en dat het een zeer levendige mooie stad is, verder dan dat ben ik vooral moe of eigenlijk echt kapot. Haha schooltripjes ook altijd. Het was zeer leerrijk, uitdagend en heeft sowieso iedereen op de proef gesteld en het diepste in iedereen naar boven gehaald. Ik zal maar niet zeggen of dit goed of slecht is!


PS Nu ik toch in weer helemaal into mijn Harry styles verhaal zit, wat vinden jullie er tot nu toe van?
Nog meer over Harry zijn jullie ook zo dol op zijn nieuwe liedje of ligt dat enkel aan mij? (Zelfs mijn vriend vind het goed, hij is een metalhead)

Now enjoy this chapter my loves!

Crystal zag Jade het huis uitlopen, zelf greep ze de bewusteloze Harry bij zijn oksels en trok hem naar de grootste en tevens netste kamer in het huis waar ze hem op bed legde. Ze trok zijn schoenen en trui uit en gooide een deken over hem heen. Ze zou hem niet vast maken, ze was een vriendin, niet de vijand. Daar bleef ze dan zitten op een oude stoel naast Harry's bed. Toen hij na een kwartier nog geen teken van leven gaf ging ze op zoek naar een washandje. Uiteindelijk vond ze een doek die ze nat maakte en op Harry's voorhoofd legde, zo controlleerde ze voor de zekerheid ook zijn hartslag en ademhaling. Hoewel de jongen er echt slecht uitzag was deze echter rustig. Een paar uur gingen voorbij voor Harry weer een teken van leven gaf. Eerst kwam er een kort kreunend geluid uit zijn keel. Iets later opende hij dan ook zijn ogen en keek versuft rond 'What?' Gromde hij toen hij Crystal zag zitten en hij wou meteen rechtop springen, maar gelukkig hield Crystal hem tegen 'Careful of your head' piepte ze, zich schuldig voelend. 'Why are you still here! How could you do this?' Siste de jongen kwaad waarna Crystal ook een zucht over haar lippen liet rollen. 'You didn't give me much of a choice, I travelled over half of europe to find you and then when I finally do you treat my best friend like an object. So I had to knock you out to give Jade a chance to get home and go on with her life' antwoorde Crystal. 'Why did you stay?' Gromde Harry 'Why would I leave?' Vroeg Crystal raak terug. 'BECAUSE THERE IS NOTHING HERE FOR YOU!' Riep Harry toen waarbij Crystal haar best moest doen om niet achteruit te deinzen. 'You're here' antwoorde ze dan ook met licht trillende stem. 'What do you mean with that? You don't know me anymore Crystal! You lost your Harry the day you broke up with him!' Riep Harry door waardoor Crystal nu wel tranen in haar ogen kreeg maar deze niet liet ontsnappen. 'I don't care who and what you think you are. You're still Harry! And I care for you so we'll figure things out together!' Riep Crystal terug waarbij Harry's ogen vuur leken te willen spuwen. 'Stop.Calling.Me.Harry!' Riep hij dan ook waarna hij opstond en de kamer uitliep het doekje nog steeds tegen zijn hoofd houdend. Het leek Crystal wijs om hem gewoon te laten gaan en hem even niet tegen te spreken. Uiteindelijk bleef ze zelf de hele dag boven zitten tot ze uiteindelijk niet anders meer hoorde dan het gerommel van haar maag. Hierna besloot ze om naar beneden te gaan en iets te zoeken om te eten. Eens beneden aangekomen zag ze verschillende zaken in de frigo waar ze wel een maaltijd voor twee mee kon bereiden. Alleen was er geen spoor van Harry. Crystal besloot uiteindelijk om toch te koken voor twee waarna ze Harry's portie ook liet staan voor wanneer hij terug zou komen.
Hoewel ze wakker wou blijven tot Harry terug was leek dit haar niet te lukken, ze viel bijna op haar keukenstoel in slaap en besloot dan maar om op de bank te gaan liggen in de woonkamer zo hoorde ze Harry vast wel terugkomen, als deze zelfs terug kwam. Crystal werd uiteindelijk pas de volgende ochtend wakker door het geluid van de frigo die dicht sloeg. ‘Ha…’ begon ze dan ok maar stopte zichzelf meteen en stond gewoon op vanuit de zetel. ‘Harold?’ piepte ze bijna toen ze de keuken inkwam en Harry de borden en bestek van gisteravond zag schoonmaken in een emmertje water. ‘What?’ gromde hij dan ook. ‘Where have you been? Did you eat your plate? Was it okay?’ probeerde het meisje een gesprek aan te knopen waarbij Harry haar vreemd aankeek. ‘Stop acting as if what we have is a home, I am not your man, you’re not my wife, this is nothing, we have nothing. I don’t even understand why you stay here!’ antwoorde hij toen waarbij Crystal zuchtte en tegen de deurpost ging zitten. ‘I just wanted to know if you liked the food, like if i shouldn’t be here than why are you?’ mompelde ze. Hierna draaide Harry zich bruusk om ‘Maybe because the whole goddamn world is looking for me and trying to kill me, this is the only place around where I can hide from that fate!’ schreeuwde hij dan waarbij Crystal even haar ogen sloot en uiteindelijk gewoon knikte en opstond om weer naar de woonkamer te gaan. Daar neusde ze een tijdje tussen de boeken en koos er uiteindelijk 1 uit waarvan ze dacht dat ze het wel interessant zou vinden. Harry liep wat later de trap op waarna ze hem ook de rest van de dag niet meer hoorde. Pas toen ze weer aan het koken ging met nog wat resten savonds zag ze de jongen weer richting de voordeur lopen. ‘Please don’t go!’ zei ze dan ook terwijl ze naar hem toe liep. ‘What?’ vroeg hij dan ook. ‘Please Harold? Stay here and have dinner with me? I cooked you a meal’ probeerde ze. Harold maakte aanstalten om opnieuw de deur uit te lopen waarbij Crystal zijn hand greep ‘Harry please, don’t do this!’ riep ze toen licht wanhopig maar de jongen scheurdde zich los van haar en duwde haar licht terug de keuken in. ‘Don’t touch me and do not call me HARRY!’ riep hij dan ook voor hij opnieuw weg ging. Hoewel Crystal even een breakdown had en huilend op de grond ging zitten besloot ze na een half uur alleen te eten en opnieuw een portie voor Harry te laten staan.
Zo bleef ze de hele nacht op, ze las verder in haar boek, keek vanuit de kamer waar Harry sliep naar de skyline van Parijs. Ze bleef wakker tot de jongen in de vroege ochtend weer dronken thuiskwam waarna ze hem gewoon recht naar bed zag lopen. Ze hielp hem hierna zelfs nog om zijn schoenen en kleren uit de trekken voor ze hem voorzichtig instopte waarna ze zelf op de bank ging slapen, hopend dat er snel verandering zou komen in Harry’s leefwijze.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen