Foto bij 150.

Scorpanna, oh na na.

Jongens, het einde is nabij..

Hanna Rosa Waldner

Fronsend had ik toegekeken hoe mijn zusje de Great Hall was uitgelopen, waarna ze iets langer dan een half uur was weggebleven en ze super vrolijk was terug gekeerd. Ik had nog niet de kans gehad om haar erna te vragen, maar dat zou nog wel komen.
Scorpius en ik hadden een geweldige tijd samen. Het was bijna alsof we nooit uit elkaar waren geweest, zo vertrouwd voelde het. Alleen leek mijn geweten me niet met rust te laten. Ik moest hem vertellen over Liv, maar ik kon het gewoon niet over mijn lippen krijgen. We waren non-stop aan het kletsen en praatten over vanalles en nog wat en ondertussen kregen we het ook nog voor elkaar om te dansen. We waren het ultieme koppel. Maar dat ging ik verpesten. Ik moest hem de waarheid vertellen.
'Scorpius,' begon ik twijfelend en nerveus, nog steeds niet zeker of ik dit echt ging doen. Er was nu geen weg meer terug, ik moest even doorzetten!
Fronsend keek hij me aan. 'Je klinkt nogal nerveus. Is alles goed?'
Een diepe zucht verliet mijn lippen. 'Ja, alles goed,' begon ik en pakte zijn hand vast. Ik was te gespannen om volledig te realiseren wat ik net had gedaan. 'Kom,' zei ik en trok hem weg van de dansvloer.
'Oh-oh, ik word meegetrokken naar de zijkant. Dit kan niet positief zijn,'
Om zijn grappende opmerking kon ik niet lachen en keek hem dan ook serieus aan. 'Ik.. Ik heb gewoon iets heel belangrijks dat ik je moet vertellen,' begon ik en keek onzeker naar mijn voeten. Die pijn begonnen te doen door de hoge hakken die ik droeg. 'Je kan boos worden, heel erg boos,' ging ik verder. Scorpius zei geen woord en liet me mijn verhaal doen. 'Ik geef gewoon te veel om je om het je niet niet te vertellen,' ging ik verder en ademde diep in en uit.
Scorpius kneep in mijn hand en ik keek hem in zijn grijze ogen die me vermakelijk aankeken. 'Dat je Liv bent,'
'Alsjeblieft, onderbreek me niet,' ging ik ongestoord verder en realiseerde me toen pas wat hij net had gezegd. Een verbaasde uitdrukking verscheen op mijn gezicht. 'Hu?'
'Ik weet dat je Liv Parker bent en dus ook een Transformagiër,'
'Hoe?' vroeg ik niet-begrijpend. Hoe kon hij dit weten? Had Britta me verlinkt?
Glimlachend keek Scorpius me aan. 'Jullie hebben allebei de mooiste ogen die ik ooit heb gezien, al hadden ze een andere kleur en een dezelfde prachtige glimlach,' vertelde hij me. 'Daarbij wist ik wat jouw lievelingsboeken waren en hoe de hoofdpersonen heette, daarna vertelde Liv me hoe ze haar kinderen later wilde noemen en waarom. Precies dezelfde reden als bij jou,' vertelde hij lachend verder. 'Hmm.. Hoe kan dat nu?'
Mijn gespannen houding viel van me af en ik begon te lachen. 'Ik hoopte dat je zou denken dat het toeval was?' lachte ik. 'De rest van de wereld heeft na 17 jaar nog steeds niet door dat we Transformagiërs zijn,'
Scorpius pakte mijn andere hand nu ook beet en trok me een beetje naar zich toe. 'Dat is omdat de rest van de wereld niet verliefd is op Hanna Waldner,' zei hij een stuk zachter en keek me in mijn ijsblauwe ogen aan.
'Je bent verliefd op me?'
'Ja,' bevestigde hij en even was ik verstijfd door de woorden die hij net had gezegd. Zo had ik dus niet verwacht dat dit zou gaan. Wauw. 'Tenzij je niet verliefd bent op mij, dan neem ik dat terug want: ik ben cool,'
Lachend keek ik hem aan en leunde naar voren om mijn lippen op de zijne te drukken. Deze kus was zoveel beter dan alle andere die ik ooit had gehad. Scorpius trok me wat dichter tegen zich aan en ik legde mijn armen om zijn nek. We verbraken de kus en keken elkaar lachend aan. Onze voorhoofden steunden tegen elkaar aan, terwijl we als gekken elkaar lachend aankeken. Hoe perfect wilde je het hebben?
Scorpius pakte mijn hand vast. 'Ik ga even wat te drinken halen, wil jij ook?'
Instemmend knikte ik. 'Ja, lekker,'
Scorpius glimlachte en plantte een kus op mijn wang. 'Tot zo schoonheid,' zei hij en liep naar de andere kant van de zaal. Met een gelukkige verliefde glimlach keek ik hem na.

Reacties (4)

 • DieEneSaar

  Jaaaaa!! Ik reageer trouwens wat later omdat ik een paar dagen geen internet had

  3 jaar geleden
 • Magicsongzz

  YEEEESSSSSSS IK BEN ZOOOOOO BLIJ
  Zo jammer dat het bijna gedaanis:(

  3 jaar geleden
  • Chantilly

   Richting het einde, is nog niet het einde ;-)

   3 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  YEAH!!!!

  3 jaar geleden
 • HopeMikaelson

  SCORPANNA OH NA NA
  HALF OF MY HEART IS WITH SCORPANNA NA NA NA
  THEY TOOK ME BACK TO EAST HOGWARTS NA NA NA
  OH BUT MY HEART IS WITH SCORPANNA
  THERE’S SOMETHING ABOUT SCORPANNA
  SCORPANNA OH NA NA
  Even fangirlen dat Hanna het wilde vertellen, maar dat Scorpi het al wist 😍
  Ik wil niet dat dit eindigt nee nee nee dan heb ik straks niks meer om over te fangirlen dat is een leugen maar ik fangirl hier het ergst
  AAAAAAH NU ALLEEN BRIMES NOG!

  3 jaar geleden
  • Chantilly

   Als ik nu een ander verhaal start? Want ik wil dit wel en niet rekken. Want het wordt alleen maar onzin, en ik weet niets meer..

   3 jaar geleden
  • HopeMikaelson

   Jaaaaa met Sirius of Draco ofzo!!!!! Als je het gaat rekken wordt het inderdaad minder ):

   3 jaar geleden
  • Chantilly

   Ik ben al een beetje begonnen, maar het wordt Sirius ;-). Misschien ooit in de toekomst Draco nog

   3 jaar geleden
  • HopeMikaelson

   yes ma babe paddie

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen