Het eten had me goed gedaan, en eigenlijk voelde ik me lang zo slecht niet als ik verwacht had.
Wat kan het soms toch ook meevallen.
Nadat de borden leeg waren en ik hoofdschuddend Kim had aangekeken vanwege het kleine beetje voedsel wat ze binnen had gekregen besloten we dat we onze kamer maar weer op moesten zoeken.
Ik kon natuurlijk ook niet de hele dag in mijn trainingsbroek rond blijven lopen, zeker vandaag niet want over een aantal uur zouden we dan echt de show gaan zien.
Die gedachte leek Kim nu al bijna teveel te worden en dat zou er de komende uren helaas niet beter op gaan worden.
Ze werd druk, enthousiast, zenuwachtig, onzeker en begon zelfs een beetje te mopperen. Dit zouden nog een leuke en lange 5 uren worden...

Jahoor boven aangekomen begon de paniek.
Shirts, broeken, rokken en jurkjes gingen de kamer door. Ontelbare outfits werden aangetrokken opzoek naar dat ene perfecte setje.
'Schat, zelfs in een vuilniszak zie je er nog prachtig uit.' Probeerde ik haar gerust te stellen en om eerlijk te zijn was dat ook zo, nog nooit had ze iets aan gehad wat haar niet stond. En ik was er dan ook van overtuigd dat ze er ook vanavond fantastisch uit zou zien.
Na al meer dan driekwartier toe te staan kijken hoe elk setje afgekeurd werd was ik nu languit op bed gaan liggen met mijn handen onder mijn hoofd, afwachtend wat het volgende setje zou mankeren waardoor het niet goed genoeg was.
Het moest speciaal en sexy genoeg zijn om op te vallen tussen de duizenden mensen, maar tegelijkertijd niet te wanhopig en hoerig overkomen.
Ook al was ze pittig wanhopig en vastberaden om Naill zijn aandacht te trekken.
Deze keer kwam ze in een kort rood jurkje met een lichte glitter erin naar buiten. Het jurkje was schitterend en paste haar prachtig. Het was mouwloos en wat hoger gesloten, maar daar tegenover stond dat hij kort was.. erg kort.. de geplooide rok kwam tot halverwege haar bovenbenen, nou als ze daar ze daar geen aandacht mee zou trekken wist ik het ook niet meer.
Na Kim er van overtuigd te hebben dat dit de outfit was leek ze er zelf ook blij mee een een stralende lach kwam op haar gezicht.
De eerste missie hadden we overleefd, nu was het tijd voor Kim om te gaan douche want haar kennende zouden haar haar en make up voor de volgende missie gaan zorgen.
Terwijl Kim onder de douche stapte ging ik ook maar eens opzoek naar een outfit voor mijzelf. Na de stapeltjes met kleren eens goed bekeken te hebben was ik er al snel uit.
Een jurkje zou het voor mij niet worden, hoewel ik er ook goed uit wou zien was ik zeker niet van plan om de hele avond kou te gaan lijden. En zoals ik mezelf kende zou ik het zeker koud gaan krijgen.
Ik besloot voor mijn high waist skinny jeans te gaan met gaten op mijn knieën, een zwarte top met laag uitgesneden decolleté en bijna hele open rug, jasje erover en mijn adidasjes eronder. Heerlijk zo simpel, toch een beetje sexy en lekker geen zere voeten. Prima outfit al zeg ik het zelf.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen