Na veel gedoe en getut waren we er nu dan eindelijk klaar voor.
De outfits waren aan, de make up zat er op en onze haren zaten in de krul. Kim zag er fantastisch uit in haar jurkje, haar zwarte haar golvend over haar schouders en haar subtiele make up. Ook ik had mijn haar los gelaten en gelukkig viel het eens zoals de bedoeling was geweest zonder dat ik er veel moeite voor had moeten doen. Mijn make up was iets minder subtiel dan die van Kim met mijn smokey eyes en fel rood gekleurde lippen.
We pakte onze tasjes, controleerde of alles er in zat. 'CHECK.' 'Compleet, let's go.!' Riepen we en verlieten onze hotel kamer op naar de taxi.

Daar stonden we dan. 'Als je nu niet opvalt weet ik het ook niet meer' knipoogde ik naar Kim.
En dat was ook zo, dichterbij dan dit hadden we niet kunnen staan, bij dit gedeelte was het podium iets lager dus ze zouden niet veel hoger staan dan ons. En dan zou er nog maar een afstand van anderhalve meter tussen zitten.
'Ik hoop zo dat hij me ziet, misschien zegt hij zelfs nog wel wat tegen me.' Riep Kim met roodgekleurde wangen uit.
Door een rookgordijn zagen we band op komen en hun plek innemen, wat zou betekenen dat het niet lang meer zou duren voordat de jongens op zouden komen.
En inderdaad, nog geen 2 minuten later werd de hele ruimte gevuld met een hoop gegil en geschreeuw en merkte ik een springend meisje naast me op.
Net als alle andere fans begonnen we enthousiast mee te gillen en te schreeuwen en vroeg ik me af of ik morgen nog wel zou kunnen horen en of ik mijn stem nog zou hebben, maar dat risico moest ik maar nemen. Het zou sowieso een avond worden om niet te vergeten.!

We waren nu ongeveer halverwege de show. Verschillende nummers waren voorbij gekomen, ze hadden al allerlei verhalen verteld en meerdere keren waren ze langs ons gelopen, gesprongen of gerend.
Ze waren zo blij met wat ze deden en waren zo op hun plek hier, op dat grote podium.
Iedereen genoot van ze, van hun enthousiastme, hun ondeugende jongens gedrag, de manier zoals ze met hun fans omgingen en communiceerde en natuurlijk hun zang.
Ineens begon Kim als een gek te gillen en te zwaaien. Naill kwam onze kant op lopen, vriendelijk met een lieve lach zwaait hij naar haar en blijft even een tel stil staan en kijkt ons onderzoekend aan. Iedereen in onze hoek begint nog harder te gillen waardoor hij nog even snel naar ons knikt en weer om zich heen begint te kijken en nog een aantal keer zwaait naar de fans voordat hij zich weer om draait om naar de rest te lopen.
Jahoor, ze had het voor elkaar, Niall had haar gezien helemaal blij met een open mond springt ze bijna in mijn armen van vreugde. 'OMG, Kate zag je dat?' Schreeuwde ze bijna
En of ik dat gezien had. Beide waren we weer gedraaid zodat we konden zien wat er op het podium gebeurde.
Liam stond een praatje te houden en wij zagen nog hoe Niall weer bij ons vandaan liep richting Harry.. Hij gaf hem een por in zijn zij, ging naast Harry staan en wees lachend onze kant op...
'Kate... hij kan toch niet.. nee je zei dat dat niet kon..' begon Kim nu te stotteren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen