We kijken toe hoe Niall en Harry over en weer dingen tegen elkaar zeggen en af en toe met een lach onze kant op kijken. Waardoor iedereen in onze hoek steeds harder begint te gillen in de hoop dat 1 van de jongens naar hun kijkt. Terwijl wij niks meer kunnen dan elkaar verbaasd aan kijken.
Dan stoot ik Kim tegen haar elleboog aan zodat ik zeker weet dat ik haar aandacht heb.
'Welnee joh, Niall zag waarschijnlijk gewoon een bekende staan of een raar spandoek ofzo.' In de hoop dat mijn verhaal waar is haalt Kim nu diep adem. 'Ja je zal wel gelijk hebben.' Zegt ze.
En weer beginnen we ons te focussen op de show want na liam zijn praatje met louis is het dan toch echt weer tijd voor het volgende nummer.
Na nog 2 nummers was het tijd voor de slechte grappen van Harry.
Alleen al van de grijns die hij op zijn gezicht had moest ik lachen. Zo tevreden over zichzelf en zijn grappen liep hij over het podium.
Ik hield van dat droge gevoel voor humor, zo flauw dat het geniaal word. Ik stond daar dus ook met een grote grijns op mijn gezicht.
Van uit het niet hoorde we ineens een schreeuw door de mic komen 'Ik zei toch dat zij het was.! En ze vind je grappen nog leuk ook.!' En we kijken toe hoe Niall nogmaals onze kant op komt lopen en ik voel de paniek bij Kim groeien.
Oke ik geef toe, bij mij begint er ook wel een kleine spanning te ontstaan want waar dit heen gaat, dat weet niemand. Maar ik probeer rustig en diep adem te halen en wacht het wel af.
Ook de andere jongens komen onze kant op gelopen en roepen tussendoor verschillende dingen naar Harry. 'Ohhh is dit haar hazz? toe maar..' zegt Liam terwijl hij knipoogt naar Harry.
'Harold toch, je had niet verteld dat ze zo knap was! Dat had je wel eens met ons mogen delen.' Zegt Louis en met een grijns springt hij van het podium en komt voor ons staan, nu kan hij echt niet meer dichterbij komen.
Harry komt als laatste bij de jongens aan en ik zie nog net hoe hij Niall een klap tegen zijn achterhoofd geeft.
Op de rand van het podium blijven de 3 staan en kijken wat er gaat gebeuren. Misschien weten hun net als ik, ook niet wat ze van Louis kunnen verwachten. 'Ik hou niet zo van delen!' hoor ik Harry lichtelijk geïrriteerd maar toch ook een beetje geamuseerd zeggen en zie hoe hij afwachtend onze kant op kijkt.
'Dat is mooi, ik ook niet.!' Roep ik meteen en voordat ik een reactie kan afwachten heeft Louis mijn hand al vast gepakt en wil mij een rondje laten draaien. 'Laten we het eens even goed bekijken' zegt hij dan ook terwijl ik op mijn charmantst en pirouette draai en een kleine buiging maak.
Tja, if you can't beat them, join them zeg ik altijd.
Zodra ik stil sta valt mijn blik weer op Harry en zie dat zijn ontdeugende grijns weer terug is op zijn gezicht en ik kan niks anders doen dan terug grijnzen. De jongens zien het ook en beginnen nu helemaal van alles door elkaar te roepen waardoor er behalve een enkel woord niks van te verstaan is. 'Do you wanna marry Harry?' roept Louis, vol van zichzelf er hard bovenuit, waardoor de ogen nu allemaal van mij naar Harry schieten.
Oke, erg awkward dit, maar als je het zo wilt hebben kun je het zo krijgen.
'Tuurlijk, Zo heb ik mijn mannen het liefst, niets wetend over ze en dan naar het altaar!' Antwoord ik Louis.
Eerst vallen alle monden van verbazing open en ook ik moest even slikken, had ik dat echt gezegt net in een zaal vol met duizenden mensen.
Fantastisch, ook op het grote scherm was het te zien. Niall was de eerste die in de lach schoot om zich vervolgens op de grond te laten vallen van het lachen.
Louis draaide zich van mij af naar Harry 'Ik hou nu al van der, als jij haar niet neemt dan doe ik het wel.!' En met die woorden draaide hij zich nog een keer om knipoogde en sprong weer terug op het podium.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen