Foto bij 152.

Als dit niet schattig is, dan weet ik het ook niet meer(flower)

Hanna Rosa Waldner

Scorpius had mijn hand beet gepakt en me de Great Hall uit getrokken. Verbaasd had ik hem aangekeken en hij had me gezegd dat ik even geduld moest hebben. Ik herkende de weg naar de Room of Requirements en keek hem fronsend aan. Wat gingen we daar doen? Mijn hand gleed uit zijn hand en hij liep drie keer langs de muur op en neer totdat de grote houten deur verscheen die ons toegang gaf tot de Room of Requirements. Hij pakte opnieuw mijn hand vast en begeleidde me naar binnen.
Mijn mond viel open van het aanblik. In het midden van de ruimte stond een tafel met twee stoelen eraan waar rode fluwelen kussentjes op lagen. De hele zaal was gevuld met rode rozen en vanuit het plafond dwarrelde sneeuwvlokjes naar beneden. Ik had verwacht dat ze koud waren, maar toen de eersten contact met mijn huid maakte voelde ik niets kouds. Het was raar, een van die duizenden dingen die je niet kan beschrijven maar echt moet ervaren. Het was een magisch aanzicht.
'Vind je het mooi?' vroeg Scorpius me glunderend.
De verbazing was nog van mijn gezicht af te lezen en hier moest hij dan ook om lachen. 'Ja.. Het is prachtig!' reageerde ik verwonderd. 'Maar wat doen we hier?'
Scorpius keek me lachend aan. 'Ik wilde je eigenlijk hier mee naartoe nemen tegen het einde van de avond en je dan vertellen wat ik voor je voelde, maar toen besloot jij het heft in eigen handen te nemen en was het al besproken voordat we hier überhaupt konden komen,'
Lachend keek ik hem aan. 'Dus ik heb eigenlijk gewoon je verrassing verpest?'
Instemmend knikte Scorpius. 'Ja, ja eigenlijk wel,' lachte hij.
'Dan moeten we even creatief zijn en er toch nog iets speciaals van maken, want het kan toch niet zo zijn dat jij-' verder kon ik mijn zin niet afmaken, omdat Scorpius mijn middel had beetgepakt en zijn zachte lippen op de mijne had gedrukt. Bijna automatisch legde ik mijn handen om zijn nek en hij trok me dichter tegen zich aan. Onze lippen schuurden synchroon tegen elkaar aan, verlangend naar elkaars aanrakingen al hadden ze elkaar minder dan 20 minuten nog aangeraakt. Zijn lippen waren zo verslavend voor me, ik wilde hem niet loslaten. Scorpius leek me ook niet los te willen laten en bleef me dan ook stevig tegen zich aandrukken. Inmiddels hadden onze tongen elkaar ook gevonden en waren deze een romantisch liefdesspel aan het spelen. Uiteindelijk verbraken we dan toch onze passionele zoen, omdat we allebei buitenadem waren. We keken elkaar lachend aan en het leek de eerste keer te zijn dat we elkaar écht zagen.
Scorpius liet mijn middel los en gelijk miste ik zijn warme lichaam tegen de mijne. We waren allebei oververhit door onze passionele zoen, maar toch miste ik hem gelijk toen een koudere vlaag mijn lichaam aanraakte. Scorpius nam mijn handen in zijn handen en liep een stukje achteruit. Fronsend keek ik hem weer aan. Wat gingen we nu weer doen? De sneeuwvlokjes dwarrelden nog steeds naar beneden en ik verwachtte dat ik een complete sneeuwman zou zijn, zodra ik uit deze kamer stapte. Scorpius leidde me naar een deur, die hij elegant opende en alweer keek ik hem fronsend aan. In de ruime kamer stond een groot hemelbed met donkergroene satijnen lakens erop. Op de grond lagen dit keer geen rode rozen, maar allemaal kussens in de kleuren donkerrood en donkergroen.
De onzekerheid leek van Scorpius' gezicht af te spatten, hij durfde geen woord over zijn lippen te brengen. Nee, hij keek me enkel aan. Ik had geen uitleg nodig om te weten wat hij wilde en misschien was het de verliefdheid in me die deze misschien wat overhaaste beslissing in me nam, maar voordat ik het wist had ik mijn lippen weer op de zijne gedrukt en mijn vingers achter de knopen van zijn overhemd gehaakt. Scorpius had de rits van mijn dunne jurk al snel gevonden en voordat ik twee keer kon knipperen viel deze al van mijn tedere lijf af. Ik had wat meer moeite met het losmaken van alle knopen van zijn overhemd en de stropdas was al helemaal niet te doen, dus was ik meer dan opgelucht dat hij me lachend hielp. 'Je hebt hier niet zoveel ervaring mee, hè?'
'Zeg maar helemaal geen ervaring'

Reacties (4)

 • Fioree

  Aaahhww zoooo cute😍

  2 jaar geleden
 • DieEneSaar

  Aaahhhwww!! Zo schattig! (Ik schijf ook even voor het vorige hoofdstuk) ik hoop dat James minder boos is, want dit heeft B niet verdient. Ik ben ook echt blij voor Scorp en H! Ze zijn zo cute.(flower)
  Ik heb het een beetje druk dus ik lees wat minder de laatste tijd, sorry, maar ik wil niet dat je denkt dat je verhaal saai wordt want dat wordt het nooit(H)

  2 jaar geleden
  • Chantilly

   Awh thanks lieffie! Ik heb het zelf ook heel druk, dus ik begrijp je volkomen!

   2 jaar geleden
 • Magicsongzz

  Schattigggggg!!!!

  2 jaar geleden
  • Chantilly

   Awh ja die twee zijn echt m’n couplegoals(H)

   2 jaar geleden
 • HopeMikaelson

  Nawhhh dit is zooooo lieef
  <3<3
  Allemaal tegelijk:
  SCORPANNA OH NA NA
  HALF OF MY HEART IS WITH SCORPANNA NA NA NA
  THEY TOOK ME BACK TO EAST HOGWARTS NA NA NA
  OH BUT MY HEART IS WITH SCORPANNA
  THERE’S SOMETHING ABOUT SCORPANNA
  SCORPANNA OH NA NA
  Ik kon het niet laten om de parody van Havana weer neer te zetten (‘:
  Maar omg wat cutee 😍
  Nu moet ik wel echt te weten komen wat er met James en Britta gaat gebeuren!!! Gewoon morgen zodat ik toch nog iets heb om naar uit te kijken? 😇 Heb toetsweek en it is killing me ):
  Deze reactie is trouwens langer dan verwacht
  Ik houd van Scorpanna en Brimes.:Y)

  2 jaar geleden
  • Chantilly

   Hahahaha, beste parody ooit!
   Morgen zit ik echt van ‘s ochtends tot ‘s avonds te blokken voor mijn laatste toets, dus ik denk dat het maandagmiddag ergens wordt(A)

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen