Foto bij 154.

Hanna Rosa Waldner

Scorpius en ik waren de volgende dag met verstrengelde handen naar de Hogwarts Express gelopen. Je zou kunnen zeggen dat we opnieuw in onze wittebroodsweken van onze relatie zaten en helemaal na wat er gisteravond is gebeurd.. Want wauw, wat was het magisch..! Ik moet nog steeds spontaan blozen als ik denk wat er gisteravond allemaal tussen ons is gebeurd. Hij was zo romantisch, zo voorzichtig en helemaal van mij. Officieel is er nog niets gevraagd, maar ik denk dat het niet altijd officieel gevraagd hoeft te worden als het zo duidelijk is hoe stapel gek we op elkaar zijn. De sneeuwvlokjes dwarrelden zachtjes naar beneden en het landschap om ons heen werd enkel witter en witter en daardoor kreeg het ook een maximaal kerstgevoel. Het was prachtig en stiekem hoopte ik dat het altijd zo mooi wit bleef, al was het wel beter geweest als het van die magische warmere sneeuw was net zoals gisteravond in de Room of Requirements.
Spencer kwam naar ons toegerend, voorkwam net dat ze niet uitgleed, en stond voor ons weer stil. Nieuwsgierig keken we haar beiden aan, graag willen weten waarom ze als een dolle naar ons toe kwam. 'OMG, hebben jullie het al gehoord?' vroeg ze enthousiast aan ons. Opeens herinnerde ik me weer dat er een reden is dat iedereen haar de Gossip Queen of Hogwarts noemde.
Grinnikend om haar enthousiasme keek ik haar aan. 'Nee? Wat is er gebeurd?'
'B heeft James in de hal gezoend voor iedereens ogen en heeft hem daarna de liefde verklaart!' ratelde ze zo enthousiast dat ik moeite moest doen om te verstaan wat ze zei. Spencer zag aan mijn verbaasde gezichtsuitdrukking dat dit de eerste keer was dat ik dit hoorde en dat B dus niet eerst tegen mij had verteld wat ze van plan was. Dit kon ik mijn zusje eigenlijk niet kwalijk nemen, aangezien ik haar niet meer had gesproken sinds het begin van het gala gisteravond. Spencer's gezicht vormde een "O" en ze beet voorzichtig op haar onderlip. 'Zeg niet dat jullie ook niets weten van Cece's ring?' Scorpius en ik keken elkaar vragend aan en schudde vervolgens ontkennend onze hoofden. Spencer fronste diep. 'En ook niets over Alli's date?' Opnieuw schudden we onze hoofden ontkennend. Spencer keek ons verbaasd aan. 'Mijn god, waar hebben jullie twee gisteravond gezeten? In een oerwoud ofzo?'
Scorpius keek me grijnzend aan en lachend keek ik hem weer aan. Spencer leek nu pas te beseffen dat onze handen al de gehele tijd verstrengeld waren en dat Scorpius met zijn duim liefkozend over mijn hand wreef. 'OMG, jullie zijn weer een stel!' kraamde ze enthousiast uit. 'Dit is echt te schattig! Dit moet ik echt iedereen vertellen!' zei ze nog enthousiaster en rende weer weg.
Lachend keek ik haar na. 'Maar ze heeft helemaal niet verteld wat er nu precies met Cece, James, B en Allie was,' zei ik quasi treurig.
'Ach, waarschijnlijk is ze binnen 5 minuten terug,' lachte Scorpius en sloeg zijn arm om mijn schouders. Hij trok me wat dichter tegen zich aan en drukte een kus op mijn slaap.
'Ik kan er ook niet heel erg mee zitten, als we eenmaal in de trein zitten komt toch wel iemand het ons vertellen,' zei ik en glimlachte naar Scorpius. 'Maar stiekem ben ik wel benieuwd,'
'Heeeeeeeeeeeeel benieuwd zul je bedoelen,' verbeterde Scorpius me plagend.

Ik had gelijk gehad, zodra we namelijk in de Hogwarts Express zaten was B namelijk onze coupé binnengekomen en had de deur achter zich gesloten. Ze had verteld wat ze de vorige avond had ontdekt over de ring van Cece die haar en James beïnvloed had, wat ze deze ochtend tegen James had gezegd en hoe schattig Allie en Caitlin waren op het gala. 'Maar wat moet ik nu doen als ik James weer zie?' vroeg ze zuchtend en nam plaats op de bank tegenover ons. 'Wacht,' onderbrak ze me al voordat ik iets kon inbrengen. 'Waar waren jullie gisteravond? En waar was jij afgelopen nacht, mevrouw Waldner?' vroeg ze met een brede grijns op haar gezicht.
Blozend keek ik naar mijn schoenen en Scorpius keek glimlachend naar mijn zus.
B zuchtte diep. 'Gaan jullie nog iets zeggen of moet ik gaan raden? Want jullie weten allebei hoe verschrikkelijk slecht ik ben in raden en dat jullie dan gehoopt hadden dat jullie het me gewoon hadden verteld. Er is ook helemaal geen reden om het niet te zeggen, want als je het me nu niet verteld begin ik er straks over als Gideon en Björn erbij zijn en je weet zelf dat je het dan voor de rest van je leven te horen krijgt,'
Een diepe zucht verliet mijn lippen wetend dat mijn kleine zusje gelijk had. Als een van mijn broers door zou krijgen dat ik iets met Scorpius had gedaan, zou ik de ergste kerstvakantie ooit krijgen. 'Oké, oké, ik vertel het al. We hebben..,' ik beet op mijn onderlip en keek naar Scorpius. 'We hebben gemeenschap gehad?'

Reacties (2)

 • DieEneSaar

  Akward... Geweldig stuk weer!

  3 jaar geleden
  • Chantilly

   Britta: “Oh geloof me, ik doe het voor dat awkward gevoel”

   3 jaar geleden
 • HopeMikaelson

  Owh wat schattig ☺️
  Scorpanna is naast Brimes OTP
  Yesyesyes

  3 jaar geleden
  • Chantilly

   *Hanna en Scorpius highfiven* “Yes! Wij zijn beter dan Brimes”
   Hanna: “Nee, nee dat zei ze niet”

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen