2013Hoofdstuk 4.11

Het was voor mij vandaag de taak om met Isa te babbelen. Ze was nog steeds tegen haar kindje dat groeide in haar buik. Ze verafschuwde het. Zuchtend draaide ik het slot open, draaide vervolgens aan de schrijf en klikte de klem boven aan de deur van zijn grendel. De drie sloten op de deur, deden mij kort doen huiveren. In de weet dat ik ook een tijd zo heb opgesloten gezeten.
Isa lag vastgebonden op haar bed.
Ze keek boos, kwaad, maar had een nat kleverig rood aangelopen gezicht.
Ze had gehuild, ik zuchtte stilletjes, liep schuifelend haar kant in.
'Isa' kwam er tinkelend over mijn lippen. 'Izzy' was haar brakke, gebroken stem. Ik knikte liet mij op het bed zakken, keek haar onderzoekend aan. Mijn hand gleed naar haar buik, voorzichtig liet ik hem erop neerstrijken. 'Zeg wat doe je' piepte Isa gelijk, haar hoofdschuddend. 'De baby reageert' glimlachte ik, mijn hand van haar buik halend, was de eerste afdruk al te zien van een voet.
Verwonderend keek Isa naar haar iets wat kleine gebolde buik.
Ze fronste haar wenkbrauw en schudde vervolgens haar hoofd.
'Kijk ik ga het heel simpel houden' begon ik met de preek die ik voor het meisje bedacht had. 'Je kan je kindje blijven verafschuwen, van je wegstoten' fronste ik bedenkelijk mijn wenkbrauwen. 'Maar je kan ook er van gaan houden' kwam er tinkelend over mijn lippen.
'Als je - je zo blijft gedragen, zal je alleen broedmoeder worden. Je kinderen te wereld mogen werpen, en het niet grootbrengen' legde ik het meisje vervolgens uit.
'Het is niet dat je zwanger bent, ook de regels kan gaan maken. Isa' ik rolde mijn ogen.
Het meisje moest duidelijk worden wakker geschud. Ze kon haar baby, niet willen hebben, op het moment van de geboorte ook afstoten.
Dan was de keus gemaakt. Ze zou 12 uur krijgen, zodra de baby geboren was, ging de twaalf uur lopen. Zou ze na de 12 uur nog steeds geen contact willen maken/ gemaakt hebben, zou ze broedmoeder worden.
Dat hield in: Na een bevalling van een baby, waarvan ze de naam weet / niet weet, zal het kindje worden weggehaald. Naar een ander onderkomen gebracht worden, in dit geval zal ik dat wezen omdat de baby ook van Flynn is. Ze zou zes tot acht weken krijgen om haar lichaam terug in figuur te krijgen. Ze zou tot zestien weken geen seks hoeven te hebben.
Na de zestien weken, van de geboorte van haar kindje, zal er een nieuwe man zich aanbieden, en zou ze binnen enkele weken opnieuw in verwachting wezen.
Dit zou zo volgen tot ze aan een van de bevallingen zal bezwijken.
Het was hard, maar ik wilde haar erop wijzen dat ze niet echt een andere keus had.
Het was van haar kindje gaan houden of broedmoeder worden.
Rachel, moest met mannen mee, moest achter het raam, werd gehuurd, maar zodra zij met een buik vol benen zou zitten, zou voor haar ook dezelfde keuze gemaakt woorden. Het was om het even, Flynn en Seppe hadden gelijk door dat ze toch wel iets verkeerd gedaan hadden. Mijn te ontvoeren. Ik was het lastigste, tot nu toe, van de groep. Ze hadden het zelf toegegeven.
Zelfs Bjorn.
De man die ieder meisje alleen al met zijn aanwezigheid aan het huilen bracht.
Isa draaide haar hoofd, fronsend.
'Je bedoelt dat ze echt van plan zijn mij continue zwanger te laten worden' haar stem klonk hees, haast ongelovig, alsof ze het niet kon geloven. Ik knikte stilzwijgend op haar woorden. Mijn bekken begonnen te steken, ik drukte mij met knarsende tanden recht. Voelde iets langs mijn benen lopen, alsof ik in mijn broek gezeken had. Mijn lip voelde ik al krullen.
SHIT!!! Mijn vliezen waren gebroken. Ik keek kort Isa aan, indringend. Ze knikte dat ze mijn preek begrepen had.
'Succes met de bevalling' stamelde ze. Schuifelend verliet ik haar kamer, sloot ik de deur, de vele sloten en wist ik mij met veel gekreun, gepuf in de kraamkamer te krijgen. In de kraamkamer trok ik vervolgens mijn broek uit, mijn boxershort volgde. Ik had een aardig warm lang shirt aan. Ik kroop in het nette opgemaakte bed, alles lag klaar voor de baby, handdoeken, luiers, kleding, weegschaal.
Zelfs voor mij lag alles gereed. Nu moest ik de komende uren doorkomen.
In de weet dat Seppe en Flynn voorlopig nog niet kwamen controleren.
De angst dat ik dit echt alleen moest doen was groot, maar mijn instinkt sprak dat ik kalm moest blijven. Ik dit duidelijk aankon, geen andere keuze had.Omdat het vandaaag o zo lekker warm weer is!!!
Hier heb ik een hoofdstukje, tegen de dorst!!!
Het ijsje zal je toch echt zelf bij de snackbar moeten halen!!!
Enjoy this chapter...
Ik ga snel verder met 7.16 en mijn boodschappen halen..
BBQ en!!!!! YEAH

Reacties (3)

 • Pusheen_The_Cat

  whooooowwwwwww, alleen bevallen en niet zo goed weten wat te doen
  ook zeer slecht van Flynn en Seppe
  :|

  4 jaar geleden
 • Sarouratjex

  Omg wat zielig dat ze het alleen moet doen snel verder

  4 jaar geleden
 • Luckey

  Img!!!
  Moet ze dit alleen doen!!
  Oké lan ook heel lang duren voor dat de baby werkelijk komt
  Maat als nog!!
  More!!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen