Ik zie dat er gelezen word. Ik zou het leuk vinden om ook reacties van jullie te krijgen.
Wat vinden jullie ervan? Welke dingen kunnen beter? Etc etc en gewoon leuke berichtjes mogen natuurlijk altijd..

Harry pov.

Ik draai een beetje aan mijn ringen terwijl we backstage staan te wachten op het seintje dat we op mogen. Aan het publiek te horen zou vanavond weer een fantastische show worden, wij hadden echt de beste fans ter wereld!!
Mijn gedachten dwalen langzaam af.. dat meisje, zou dat ook een fan zijn? Gister had ik haar voor het eerst gezien en meteen had zij mijn intresse gewekt en was sindsdien niet meer uit mijn hoofd verdwenen, steeds opnieuw speelde de beelden zich opnieuw af in mijn hoofd.
Ze was qua uiterlijk zeker al heel mooi, slanke benen, een goed figuur, haar lange blonde haar en een schitterende lach, maar zo lopen er wel meer rond. Het was vooral de manier waarop ze zich gedroeg, niet nep of ordinair maar net genoeg schijt aan de wereld om zich niet druk te maken om wat andere van haar vinden. Ze leek zo zorgeloos. Ik was jaloers op haar, ik wou dat ik dat ook kon. Helaas was ik niet zo iemand en maakte ik me vaak veelste druk om dingen die over me gezegt of geschreven werden en dat gebeurde nogal vaak.
'S avonds had ik haar weer gezien maar toen ik zag dat ze keek was ik snel tussen de mensen door de andere kant op gegaan.
1. Om te zorgen dat de rest van de jongens het niet door zouden hebben en haar dus ook met rust zouden laten en 2. Omdat ik eigenlijk niet wist of ik wel op haar af moest stappen. Wat zou ik dan moeten zeggen? Ik zag je op de grond liggen vanmiddag en ik vond het wel interessant!? Dat zou best awkward zijn geweest.
Ik kijk omhoog als ik een duw krijg. We moeten het podium op.
Ik haal nog snel een hand door mijn haar en ren samen met de jongens het podium op.
Zwaaiend rennen we naar beneden en zagen een gigantische ruimte gevult met gillende mensen die speciaal voor ons waren gekomen en stuk voor stuk lichtjes of een spandoek bij zich hadden.

We hadden al een aantal nummers gehad, nu stonden Naill en Louis te praten over wat Liam van de week uitgespookt had. Ik loop naar de andere kant van de stage en probeer zo veel mogelijk spandoeken te lezen, tussendoor zwaai ik naar alle fans die van alles roepen om maar mijn aandacht te trekken. En dan valt mijn oog op iemand die mijn aandacht trekt.. niet door een doek of iets wat ze schreeuwt, maar gewoon omdat ze zo rustig en aandachtig staat te luisteren en alles om haar heen probeert in zich op te nemen. Dat is dat meisje! En ze was met hetzelfde meisje als gister. Ze was dus wel een fan, anders zou ze hier niet zijn? Toch??
Oke en nu? Gelukkig begonnen de jongens over het volgende nummer en draaide ik me om, om hun kant weer op te lopen. Ik wilde niet dat hun wisten dat ze er was. Niall was dan wel de enige die wist hoe ze er uit zag maar ook wisten Liam en Louis het verhaal aangezien ik gister niet kon stoppen met praten over haar. Ik ook met mijn stomme kop, misschien zou ik iets vaker mijn mond moeten houden. Maar ik had ook niet verwacht dat ik haar hier opnieuw zou zien. De show ging door en ik probeerde me zo min mogelijk te laten afleiden door haar aanwezigheid. Toch kon ik het niet laten om zo nu en dan stiekem naar haar te kijkenen een glimp op te vangen van haar gedans en haar lach
Nu maar hopen dat niemand het door zou hebben en net op dat moment zie ik Naill hun hoek in lopen en hoop met heel mijn hart dat hij ze niet herkent.
Hij zwaait naar ze en blijft even voor hun staan voordat hij zich omdraait en recht op me af komt lopen. Shit!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen