Foto bij Chapter 197.1 ||

Theo Walcott


Nadieh leek echt totaal niet te begrijpen hoe kut dit allemaal voor mij was. Dacht ze nou echt dat ik me zo snel over alles heen kon zetten? Ze was toch zelf ook woedend geweest dat Melanie halsoverkop naar Amerika was vertrokken met Finley? Of had ze zich al bij de situatie neergelegd? En ja, natuurlijk was ik diep ontgoocheld dat ik niet langer een basisspeler was! Mocht het?!
Ik kon er op dit moment even niet tegen en schoot uit.
'You really think it's that easy to give everything a place?!' riep ik.
'No, of course not but your behaviour lately... I don't think it's healthy anymore!'
Ik haalde harteloos mijn schouders op. 'Well, I'm sorry if this is a side of me that you don't like!'
Nors sloeg ze haar armen over elkaar en keek me bitchy aan.
'You're right,' snoof ze. 'It's not a side that I like, not at all. There are better ways to deal with what happened and I wanna help you. That's why I'm your girlfriend. You're only being self-destructive now!'
'I deal with it in my own way, alright?!' Ik keek haar boos en beschuldigend aan. Ik had nu echt niet de energie om positief te doen. Integendeel.
Nadieh zuchtte gefrustreerd en wist even niet meer wat te zeggen. Ze leek het eindelijk op te geven en liep naar de deur.
'Whatever, Theo. If you wanna deal with it alone, then do so because I don't wanna be used as someone you take out all your shit on.'
Humeurig keek ik hoe ze haar tas nam en haar jas aantrok. Ik kon er gewoon niet tegen.
'Sure, walk away! It's easy for you, isn't it? You never really wanted to have Finley in our lives anyway!' tierde ik.
Nadieh draaide zich met een ruk om en staarde me met open mond geschokt aan. Ik had er onmiddellijk spijt van, maar was te koppig om mijn excuses aan te bieden, zeker niet na deze hele discussie.
'How dare you say that!' riep ze gekwetst. 'Fuck you, Theo! I'm done!' Ze zwierde haar tasje om haar schouder en wierp me nog een vernietigende blik toe. Dan draaide ze zich weer om en ging door de deur die ze met een klap weer dicht gooide.
'Fine!' riep ik haar nog na en zakte al mokkend onderuit op de bank.


Anne Ramsey


Ontspannend sloot ik mijn ogen, richtte mijn hoofd naar boven en voelde de waterstralen op mijn gezicht. Ik voelde me meteen een pak frisser. Als er iets was dat ik haatte dan was het wel zweet. Langzaam opende ik mijn ogen weer toen een hand zachtjes over mijn schouder en toen over mijn sleutelbeen aaide.
'The red marks are gone,' zei Alexis die ook in de douche stond en mijn hals bekeek. Ik had het vanochtend ook al gezien toen ik in de spiegel keek. Het had nog verdomd lang geduurd voordat de striemen weg waren. Maar goed, ze waren nu volledig verdwenen en dat was Blake ook.
Ik zuchtte even en liet mijn hoofd tegen zijn borstkas rusten terwijl het warme water over ons heen stroomde.
'I wish I never got involved with Blake and his illegal shit,' mompelde ik.
Alexis knikte peinzend. 'Your life would've been different, yes, but then you wouldn't have made the decision to move to London and then you wouldn't have met me.'
'Awww, such a shame!' plaagde ik en keek glunderend naar hem op. Ik was inderdaad zo blij dat we een stel waren geworden.
'Yeah, imagine all the hot shower sex we'd miss out on,' grijnsde hij.
Ik lachte en trok eigenwijs mijn wenkbrauw op. 'Like... right now?'
'Yeah, if you want...' Hij bracht zijn lippen dichter naar de mijne en kuste stevig en beet zacht op mijn onderlip. Damn, ik hield ervan wanneer hij van aanpakken wist. 'Or are you too tired from our jogging trip?'
'Don't tease me,' gromde ik. Ik keek verlangend naar zijn lippen, maar dat was niet het enige waar ik naar verlangde. Ik legde mijn hand op zijn zij en trok hem dichter naar hem toe om hem te kussen. Alexis reageerde er meteen op. Hij zoende me intens terug en drukte me met mijn rug tegen de douchewand aan. Zijn lippen verplaatsten zich nu naar mijn nek terwijl zijn hand over mijn been gleed dat al rond zijn middel gekruld zat. Ik sloot genietend mijn ogen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen