Louis kwam zo'n 10 minuten later aan lopen in de parkeergarage. Hij was naar de passagierskant gelopen en daar ingestapt. Ik legde mijn hand op zijn bovenbeen "hey Lou".
"Goedemiddag Harry" was zijn antwoord terwijl zich een brede glimlach op zijn gezicht vormde. Mijn blik gleed naar de zachte, roze, vochtige lippen en toen weer naar zijn prachtige helderblauwe ogen. Ik beet op mijn lip. Ik wou hem kussen. Zo graag. Helaas was het niet bepaald rustig in de parkeergarage en dus was dat niet een erg slim idee.
Ik richtte mijn blik weer op het stuurwiel en startte de motor. Louis' koude hand dwaalde over de mijne.
"Wow je hand is koud" merkte ik zacht mompelend op.
"hm-hm" was zijn bevestiging. Ik nam zijn hand fatsoenlijk vast, zodat deze hopelijk wat opwarmde. "Hoe ging je eerste dag?" vroeg Louis zodra we het campus verlieten.
"Volgens meneer Johnson heb ik het goed gedaan vandaag" zei ik ietwat trots.
"Volgens mij vond die meid in de gang dat zojuist ook, of niet soms?"
Ik grinnikte wat ongemakkelijk "ik weet niet wat ze van me wil, maar ik ga er niet op in".
Louis kneep zachtjes in mijn hand "maar goed ook".
"Ik wil je niet nog een keer kwijt raken".
"Maar goed ook. Laat je niet te veel versieren door die studenten, ongeacht dat er best wel wat knappe tussen zitten" zei Louis zacht.
Ik maakte een bevestigend geluid en hield me toen stil tot we bij het appartementencomplex aan kwamen. Eenmaal daar aangekomen durfde ik hem wel weer een kusje te geven en mijn hand over zijn kont te laten gaan.
Louis legde zijn armen op mijn schouders terwijl we in de lift wachtte totdat we de bovenste etage bereikt hadden. "Hoe was jouw dag?" vroeg ik aan hem terwijl onze gezichten nogal dicht bij elkaar waren.
"Niet veel spannends, ik begin onderhand te wensen dat ik kunst had gekozen als hoofdvak in plaats van psychologie".
"Ik geef thuislessen" fluisterde ik zachtjes tegen zijn lippen.
"Over dat roleplaying gesproken van je verjaardag.. Gaan we nu spelen dat ik een student ben die slechte punten haalt voor het vak en jij me thuis les geeft?" fluisterde hij weer tegen mijn lippen terug.
"Oh daar wil ik me best op uitleven" zei ik grijnzend, waarna ik hem nog een kusje op zijn mond drukte zachtjes. De liftdeuren gingen open en de voordeur van mijn appartement werd zichtbaar. Ik sloeg mijn arm om zijn middel en dirigeerde hem naar binnen.
"Dus, Louis Tomlinson.. Je hebt mijn hulp ingeschakeld om je kunst punten omhoog te halen. Waar kan ik je mee helpen?"
"Oh meneer Styles, ik ben bezig met een fruitmand schilderen, maar het wil maar niet lukken. Hoe kan ik dit zo realistisch mogelijk laten lijken?" zei Louis ietwat zielig en dramatisch.
Ik keek hem unimpressed aan "ik had wel betere dingen kunnen verzinnen dan een fruitmand, maar oké het is jouw fantasie". Vervolgens pakte ik mijn rol weer op. "Laat me je canvas eens zien Louis, dan zal ik eens kijken wat ik kan doen voor je". Louis knikte en wenkte dat ik mee moest lopen, om vervolgens naar het -mijn- atelier te lopen. Er stond toevallig nog een leeg canvas klaar op het schildersezel.
"Ja Louis, dat heeft inderdaad nog wel wat verbetering nodig" zei ik bloedserieus terwijl ik het lege canvas in me op nam. Ik druppelde de verf op het bord in de kleuren die ik dacht nodig te hebben en liet Louis toen de kwast vast pakken. Louis begon met een ietwat vreemde vorm fruitmand.
"Probeer het met rustige streken te schilderen Louis" zei ik, waarna ik mijn hand over de zijne plaatste en hem mee hielp met de kwast over het canvas te strijken.
"Dat ziet er inderdaad een stuk beter uit meneer Styles" zei Louis zacht terwijl hij zijn hand door de mijne liet leiden.
Ik hield mijn mond ietwat dichter bij zijn oor terwijl ik achter hem bleef staan "lukt het zo een beetje Louis?"
"Meneer Styles.. Als ik het niet red, is er dan nog een manier om mijn punt op te halen? Zoiets als extra credit work?" vroeg Louis zachtjes.
"Die uitzondering maak ik niet vaak voor leerlingen, alleen voor de leerlingen die zichzelf echt bewijzen tegenover me" reageerde ik terwijl ik zachtjes een kusje op zijn schouder drukte.
Louis draaide zich om in mijn armen en liet het penseel los. Ik legde het penseel weg en keek hem aan.
"Wat houd mijn huiswerk in?" vroeg hij zachtjes terwijl zijn lippen de mijne nog net niet raakte.
"Laat me iets zien waar je beter in bent dan fruitmanden schilderen" mompelde ik tegen zijn lippen.
"Oké meneer Styles" fluisterde hij nog zachtjes voordat hij zijn lippen echt op de mijne drukte en me gepassioneerd kuste.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen