Foto bij 21 Helden op een andere plaats

Ze is er snel. Ik ontvang haar op de parking met een zoen bij haar slaap. Ze is mijn vriendin niet, maar ik kan het goed vinden met haar, zeker fysiek. We gaan snel naar boven en als ik op mijn verdieping uitstap dragen we beiden niet veel meer. Dit moet snel gaan. De middagpauze duurt ook geen uren. De stress en frustratie komt eruit waardoor ik haar ruw de mijne maak en mijn dominantie te groot is. Ze kan er niets tegen in brengen en lijkt te genieten van het harde spel.
*derde persoon*
Wanneer de telefoon gaat, neemt de bruinharige man fronsend op, hij staat net geparkeerd voor Niall zijn huis, de man zou hem immers helpen en had hem eten beloofd.
"Harry."
"Hé met mij, ik ga dadelijk trainen en ik vroeg me af of je iets van Niall gehoord hebt?"
"Maak je geen zorgen, we gaan haar ophalen." Louis’ stem klinkt nerveus naar Harry's mening waardoor hij zelf een hand door zijn haar haalt. "Het is in orde Louis, geniet jij maar van je training." Aan de andere kant van de lijn is het even stil waarna de voetballer weer antwoordt.
"Oké, bedankt voor alles!" En hij heeft opgehangen. Harry heeft net zijn telefoon weggestopt als de blondharige man instapt. Hij ziet er stijf uit.
"Je bent op tijd." Niall lijkt tevreden en doet zijn gordel aan. Buiten de muziek vanuit de boxen op de achterbank is het een lange tijd stil. Niall besluit na wat heen en weer gekijk toch een gesprek op te starten. "Hoe veel weet je eigenlijk over Louis en zijn familie?" Harry trekt zijn wenkbrauwen omhoog om de onverwachte vraag.
"Weinig. Ik ben zijn adviseur, niet zijn psycholoog." De blonde man fronst echter ongeduldig.
"Misschien kan ik je best toch wat vertellen om het dadelijk vlot te doen lopen." De blik van de bruinharige man is donkerder geworden terwijl hij naar de weg blijft kijken.
"Wat vertellen?"
"Louis gaat dit niet graag hebben, het verstoort de visie die je nu van hem hebt maar ik ga het toch doen." Niall praat tegen zichzelf, alsof hij het niet zal vertellen aan Harry, maar het gewoon tegen zichzelf vertelde. "Oké. Louis heeft enorm lang in een arm gezin geleefd, nog steeds. Zijn vader is snel na de geboorte weggegaan waardoor zijn moeder het lastig kreeg. Haar tweede man was ook geen succes. Het is nu met het voetbal dat hij geld verdient. Hij heeft daarmee voor zijn moeder een nieuw huis gekocht omdat het andere gewoon te slecht en ongezond was om nog in te leven. Hij betaalt zijn zusjes' studiekosten, soms kleding en hun sportactiviteiten. Als hij bij zijn moeder gaat eten, geeft hij haar veel geld als dank. Bijgevolg heeft hij nog niets gespaard en kan dat ook niet, hij moet mensen onderhouden. Kijk dus niet raar als Phoebe goedkopere spullen aanheeft of niet netjes praat. Respecteer haar want geliefden betekenen alles voor Louis." De Ier zucht vermoeid, nadenkend over wat hij gezegd heeft en of hij nog iets moet zeggen. Harry begint plots te hoesten en zet de auto aan de kant van de weg, met tranen in zijn ogen. Het is onduidelijk of dat tranen van de hoestbui zijn of door emoties. Niall bekijkt de man en klopt ongemakkelijk op zijn rug. "Zo moest je ook niet reageren." Harry's blik staat afwezig en geraakt, maar hij wrijft even door zijn ogen en je ziet er niets meer van. Niall merkt de emotionele instabiliteit niet en verdenkt de hoestbui.
"Sorry, ik verslikte me." De Ier knikt en wijst naar een straat.
"Je moet daar in." Lichtjes blozend om zijn verhaal draait hij zijn hoofd richting de adviseur. "Zeg niet dat ik het verteld heb." Hij zucht en zet het radiovolume terug luider. "Misschien begrijp je zo wel dingen."
"Ja, ik begrijp nu al dingen." Harry's stem klinkt doodserieus in de laagte als hij parkeert en de Ier uitstapt om Phoebe erop te wijzen dat het een andere auto is.
"Waarom is Louis er niet?" Harry bekijkt het meisje onopvallend vanuit zijn achteruitkijkspiegel.
"Hij heeft training." Niall grijnst en draait zijn schouders naar haar toe. "Maar wij gaan iets leukers doen."
"Mag ik een keer raden?" Haar wenkbrauwen gaan al volwassen de hoogte in. Niall humt, Harry rijdt.
"KFC." De blonde man krijgt rode wangen en lacht.
"Je kent me te goed."

Niall blijft Niall, maar blijft Harry ook Harry?

Reacties (1)

  • Paardenvriend

    Hmmmmm blijft Harry Harry. Zolang hij zijn naam niet veranderd blijft hij idd Harry. Lol. Oke sorry niet echt grappig. XD

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen