Ik loop de trap op per 2 treden en loop naar mijn vaders werkkamer. Ik kijk even achterom. Eens niemand te zien is leg ik mijn hand op de klink. Ik trippel zachtjes naar binnen en duw de deur heel zachtjes dicht terwijl ik mijn ogen dichtknijp.

Ik wandel naar zijn kast toe. Oké als ik mijn moeder of vader was waar zou ik dan mijn dossier verstoppen. Ik trek een willekeurige lade open en snuffel er even door. "Niets te vinden." fluister ik teleurgesteld. Ik trek de volgende lade open en ook daar tref ik niets aan.

Als ik door mijn knieën buig en de lade eronder open trek vind ik een heleboel dossieren. "Bingo." fluister ik glimlachend. Ik neem de eerste dossier tussen mijn vingers waarna ik de volgende door mijn vingers laat glijden en de vorige loslaat. " April Spencer, precies wat ik zocht." Fluister ik met een zelfvoldane grijns.

Ik sta op en wil juist het dossier openen totdat de deur wordt opengesmeten en mijn broer en ouders in het deurgat staan. "April wat doe je in mijn werkkamer?" vraagt mijn vader dwingend. Ik schrik op en laat het dossier vallen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen