Foto bij Chapter 202.1 ||

Alexis Sanchez


'Do you really think that's such a good idea?' hoorde ik Anne twijfelend aan Nadieh vragen. Nieuwsgierig als ik was, keek ik even over haar schouder om te zien waar ze het over hadden. Ik zag een foto van Nadieh en Hector die er flirterig uitzag. Ik rolde mijn ogen. Dit was zo typisch. Nadieh wilde vast Theo jaloers krijgen en Hector was natuurlijk het gewillige slachtoffer. Wat dat betreft zouden die twee wel goed bij elkaar passen. Al snel kwam Hector er weer aan te pas en hing Nadieh alweer gauw tegen hem aan. Aan Hector viel te zien dat hij het allesbehalve erg vond en haar van top tot teen bekeek. Ik rolde mijn ogen en schudde mijn hoofd, terwijl Anne hem ook boos aankeek en Carl uiteindelijk degene was die ingreep.
'Alright Nadieh, let me take you home.' zei hij en pakte Nadieh bij haar arm, maar ze trok haar arm terug.
'Why? I'm having so much fun!'
'Yeah a little too much maybe.' zei Carl, pakte nog een keer haar arm voordat hij de sleutels van het appartement van Anne in zijn handen gedrukt kreeg door haar. Anne was echter nog niet klaar met Hector en keek hem boos aan.
'WHat? She came to me!' schoot hij in de verdediging. 'Besides she said it was over between her and Theo.'
'That doesn't give you the right to take advantage of that!' riep Anne. Ik zuchtte nogmaals en trok Anne aan haar arm.
'Love, they're probably both wrong. Let's go home.'
'You're right.' zuchtte Anne en liep met me mee, nadat ze Hector nog een boze blik had toegezonden.
De terugweg naar huis was Anne stil en het begon me op te vallen toen ze thuis ook nog niks zei.
'Oh come on babe. Carl is a good guy, he'll lay Nadieh in bed and make sure she's alright.'
'I guess.' zuchtte ze. Ik kwam naast haar zitten en sloot haar in mijn armen, waarna ik voorzichtig met mijn hoofd naar beneden ging en haar lippen zocht, die ik uiteindelijk ook vond. Hartstochtelijk begon ik haar te kussen en ik voelde dat Anne me ook gretig terugkuste.
'Is this your way of distracting me?' grijnsde Anne en kroop bovenop mijn schoot. Ik grijnsde ook en knikte.
'Yeah, you know me so well.'

Nadieh Ramsey


Ik werd wakker met een gigantische kater. Op zich was dat ging verrassing. Ik herinnerde me nog een beetje van wat er gister was gebeurd en besloot met één oog mijn telefoon te checken. Ik zag de snapchats van gisteren en kreeg meer herinneringen boven. Oh ja, Hector. Ik ging wat rechter zitten en bekeek op snapchat wie de foto's bekeken had. Ik kon het niet helpen om maar even te glimlachen toen ik Theo's naam ook zag staan. Dus toch. Ik had alleen nog geen berichtje van hem gekregen. Aan de andere kant; waarom zou ik. Het was uit en daarom hoefde hij zich er geen zorgen meer over te maken wat ik uitspookte. Ik zuchtte nogmaals en besloot mezelf uit bed te slepen en kijken wat we in huis hadden voor een hangover - breakfast. Uiteindelijk maakte ik een sandwich met een halve avocado en op een ander sneetje nog pindakaas, wat ik op at en ondertussen Netflix opzette. Toen Anne thuis kwam en ik nog steeds in een pyjama op de bank zat, keek ze me not-impressed aan.
'You know what I say about hangovers right?' zei ze.
'It's your own fault.' probeerde ik haar na te doen en rolde mijn ogen. 'Maybe I just wanted to get drunk, ever thought about that?' Anne zuchtte, ging voor me staan en zette haar handen in haar zij.
'Did you check your snapchat already?' Ik knikte zuur.
'If you mean the pictures with Hector, you're acting like they're total nudes. They're not and besides, Theo saw them and didn't even text me.' Anne rolde haar ogen.
'Ever thought that's because he always was the most responsible one in the relationship and will probably shoot you if he speaks to you now?' Nu was het mijn beurt om mijn ogen te rollen.
'Whatever Anne, he clearly doesn't care anymore.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen