Louis had de televisie aan gezet en was zelf aan het kijken naar een of ander investigation programma terwijl ik tegen hem aan lag op de bank en mijn stof door nam. In eerste instantie wou ik de stof door lezen en eventueel gedeeltes arceren, vervolgens ging ik dan mijn eigen woorden er aan geven en er een presentatie om heen verzinnen.
Toen ik eenmaal de stof over het impressionisme doorgenomen had en de belangrijke dingen gearceerd had, legde ik het boek even weg. Ik gunde mezelf wel een pauze.
"Oh Harry, ik heb trouwens nog een laat verjaardagscadeau voor je" deelde Louis ineens mede. Ik keek op en fronste naar hem "oh? Toch niet weer een speurtocht hè?"
Louis grinnikte "nee, geen speurtocht".
"Oh gelukkig, daar heb ik echt geen energie voor" gaf ik eerlijk toe, waarna ik een geeuw niet tegen kon houden. Louis kwam voorzichtig ietwat overeind. Ik kwam dan ook maar overeind zodat hij op kon staan. Hij liep naar zijn schooltas bij de kapstok en kwam al snel terug met een pakje, netjes ingepakt in een kleurrijk pakpapier.
Louis overhandigde me het pakketje en kwam toen weer naast me zitten. Ik begon rustig het pakpapier los te maken en vouwde het witte stofje dat er in zat uit elkaar.
Het was een kookschort met groot de tekst I love Louis er op gedrukt. Ik begon te lachen "als ik geen shirt wil, dan maak je er een kookschort van?"
Louis knikte "wat is nu sexyer dan jij met enkel dat kookschort om je middel geknoopt?"
Ik grijnsde even "daar kom je vanavond achter, thanks Lou". Louis glimlachte tevreden en liet zich weer ietwat onderuit zakken op de bank. Ik legde mijn hoofd op zijn bovenbeen en hield het short dicht tegen mijn middel door mijn armen er om heen te slaan. Ik keek op naar Louis en glimlachte naar hem. Louis glimlachte terug en ging met zijn vingers door mijn haar. Al snel sloot ik mijn ogen.
"Welterusten Harry" zei Louis zachtjes. Ik glimlachte met gesloten ogen terwijl ik genoot van zijn vingers die door mijn haar gingen. Ik vond het heerlijk om hier te liggen en te voelen hoe iemand me zo aanraakte. Het was dan niet seks of iets, maar dit was ook al een situatie waarin ik de liefde kon voelen. Ik nam het short nog wat beter vast. Al snel begonnen mijn gedachten af te dwalen naar alles wat die dag gebeurd was. Van de eerste keer dat ik de klas binnen liep tot aan toen ik door de gang liep met Hanna. Het was een goede eerste dag geweest. Ik had me welkom gevoeld en hoopte dat dat aan zou houden.
"Heel even" mompelde ik enorm laat als antwoord op zijn welterusten.
"Hmm?" was zijn reactie. Ik glimlachte weer bij het horen van zijn stem. Ik draaide mijn gezicht in Louis' richting en nam de geur van zijn shirt in me op. Het rook enorm naar Louis. Het rook geweldig. Mijn aandacht vestigde zich op de stemmen op de televisie. Ik had de hele serie niet gevolgd dus een lopend verhaal kon ik er niet uit opmaken, maar dat was dan ook niet mijn intentie op het moment. Louis' handen bleven door mijn haar gaan terwijl hij merkbaar rustig naar het programma dat zich op de televisie afspeelde keek.
"Als ik geweten had dat je er mee wou knuffelen, had ik je wel zo'n grote teddybeer gekocht" zei Louis uiteindelijk. Ik gniffelde zachtjes terwijl mijn bewustzijn ietwat af begon te nemen. Terwijl ik mijn hoofd nog wat beter tegen Louis aan vleide en zo langzaam afdwaalde, hoorde ik nog hoe hij nogmaals zachtjes welterusten zei. Vervolgens viel ik in een zwart gat, met het kookschort nog steeds dicht in mijn armen.

Reacties (4)

 • Smexy

  Harry is such a cutie.

  2 jaar geleden
 • Qualantinos

  @EvaSalvatore: Ik was even mindfucked omdat je mijn username in plaats van mijn echte naam gebruikte, maar realiseerde me toen dat mijn echte naam niet eens op mijn profiel staat, haha. Oh en laat ik nou net vandaag textielverf gekocht hebben, dus dat kookschort komt goed! Die Louis geur moet ik wel even nog uitvinden.

  2 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Ahww hij is in slaap gevallen terwijl hij het schort nog vast heeft. Dat is zo cuteeeeeee!!!(blush)

  2 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  ik wil ook zo'n kookschort! wil je er een voor me maken Qualantinos? hihihi dan heb ik ook een knuffelkookschort die naar louis ruikt <3

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen