Foto bij Chapter 8

Als mijn wekker afgaat loop ik snel naar de badkamer. Ik was me en doe gemakkelijke kledij aan voor de bootcamp. Als ik klaar ben hoor ik geklop op de deur. Als ik de deur opendoe zie ik Chace staan. Ik begroet hem en samen we lopen we naar beneden. We stappen in zijn auto en rijden naar Starbucks voor een koffie te drinken. “Ik wou er gisteren niet over beginnen, maar gaat het met je? Na dat gedoe in de media over Nahko.” Zegt hij bezorgd. “Het gaat wel. Het is moeilijk. Maar ik probeer er zo weinig mogelijk aan te denken en mij te focussen op de nieuwe film. Het komt wel goed”. Ik glimlach naar hem. “Bedankt dat je er naar vraagt.” Samen praten we nog een beetje over vanalles. We hebben een toffe babbel samen. Ik ben blij dat ik bij hem mijn hart eens kan luchten. Voor ik het weet vertel ik over wat er gebeurt is met Theo. Chace luistert de hele tijd naar mij en laat mij uitpraten.

Na een tijdje is het voor mij tijd om te vertrekken. Chace stelt voor om me af te zetten omdat mijn auto nog aan het hotel staat. Ik bedank hem en samen lopen we naar zijn auto. Ik toon hem langs waar hij moet rijden en binnen de 5 minuten zijn we er. Chace stapt uit en loopt naar mijn kant van de auto om de deur voor me open te houden. Ik stap uit en bedank hem voor de steun en de toffe babbel. We spreken af dat we dit binnenkort nog eens zullen doen. Ik geef hem nog een stevige knuffel voor hem te bedanken. Op dat moment zie ik Theo toekomen. Ik kijk snel weg. Ik zeg gedag tegen Chace en hij rijdt weg.
Als Chace weg is loop ik naar binnen. Ik loop naar de meisjes en begroet hen.

De bootcamp is veel zwaarder dan ik verwacht had. Theo loopt de hele tijd rond als een militair iedereen te commanderen om in zijn rol te komen. Ik heb nog nooit zo’n soort bootcamp gedaan. Ik merk wel dat het vele sporten mij deugd doet, ik kan helemaal tot rust komen.

Na de middag beginnen we aan onze eerste vechttraining. We krijgen allemaal een professional toegewezen en oefenen de hele middag voor onze vechtscenes.

Als ik na de bootcamp naar buiten loop, bedenk ik mij dat ik helemaal geen auto heb om naar het hotel te gaan. Ik duw de deur naar buiten open en zie daar Chace staan. “Lift nodig?” vraagt hij lachend. Ik loop naar hem toe en geef hem een stevige knuffel. “Dankjewel!”. Samen rijden we naar het hotel. Chase loopt nog even met mij mee naar boven. Samen gaan we in de zetel liggen en kijken we een film. Ik vind het echt geweldig om een goede vriend in de buurt te hebben om leuke dingen mee te doen. Voor ik het weet, val ik uitgeput in slaap.

~Chace
Midden in de film die we samen aan het kijken zijn, valt Shai in slaap. Ze doet al twee dagen haar best om mij te laten geloven dat alles goed gaat met haar, maar ze zit er veel zwaarder door dan ze iedereen laat geloven. Ik leg haar voorzichtig op bed en loop dan zachtjes naar buiten. Ik probeer zoveel mogelijk in haar buurt te blijven om haar te steunen.

Als ik naar buiten loop, zie ik uit de kamer naast haar iemand naar buiten komen. Ik herken hem vaag. Ik denk dat ik hem daarnet gezien heb toen ik Shai ging afzetten en halen. Hij is waarschijnlijk Theo. Hij ziet mij de kamer van Shai buitenkomen en loopt naar me toe.
“Chace Crawford?” vraagt hij aarzelend. “Dat ben ik” zeg ik met een glimlach. Ik steek mijn hand naar hem uit en we schudden elkaars hand. “Jij bent vast Theo” zeg ik tegen hem. Hij knikt. “Ik heb al veel over jou gehoord” zeg ik hem. Ik zie hem beschaamd naar beneden kijken. “Van Shai?” Ik knik.
“Zin om even naar mijn kamer te komen?” vraagt Theo mij aarzelend. Ik stem toe en loop met hem mee naar zijn kamer. “Ik heb iets doms gedaan” zegt Theo van zodra we in zijn zetel zitten met een drankje. “Je hebt Shai in de steek gelaten?” vraag ik hem. Hij knikt verdrietig. “Waarom?” vraag ik hem niet begrijpend.

Hij vertelt het hele verhaal. Dat hij verliefd was van zodra hij haar zag, dat hij er het hele weekend voor Shai is geweest, dat hij heeft geprobeerd haar op te vrolijken en er voor haar te zijn. Hij vertelt me ook dat hij niet wist wat hij met zijn gevoelens moest doen. Hij wist niet of hij het haar kon vertellen net nadat ze bedrogen was. Hij wist niet of hij normaal met haar zou kunnen omgaan als hij het haar niet vertelde en dat hij uit schrik heeft gezegd dat hij afstand wou. Hij vertelt ook dat dit het laatste was wat hij wou.

Ik luister de hele tijd naar hem terwijl hij zijn kant van het verhaal vertelt. Ondertussen bedenk ik een plan om hen terug samen te brengen. Ze zijn duidelijk zot op elkaar.

Als hij klaar is met vertellen, begin ik. “Ik ken Shai al enkele jaren, we zijn heel goede vrienden, ik ken haar door en door en ik weet dat ze jou ook leuk vindt. Op dit moment heeft ze het even moeilijk en heeft ze misschien even tijd nodig. Maar ik heb een plan. Kan je zingen?”

Ik leg mijn plan uit aan Theo. Theo vertelt me dat er overmorgen een verwelkomingsfeestje is op de set. Theo en ik beginnen te plannen. Een uurtje later hebben we een geweldig plan bedacht.

Na nog een Gin-Tonic vertrek ik naar huis met de gedachte dat mijn beste vriendin binnenkort heel gelukkig gaat zijn en ik er een nieuwe goede vriend bij heb.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen