Foto bij Preview

Reisen no senshi.

Ryuk Kakashi is een arme boer in oud Japan en hij is pas 23 geworden. Hij heeft geen vader en geen familie meer. Ryuk was hard aan het ploegen op zijn kleine boerderij. Het heeft nauwelijks genoeg leefruimte. Ryuk had een klein stukje land, net genoeg voor het telen van een beetje rijst. Het kleine stukje land was net buiten de poorten van een enorme stad omringt met een gigantische stenen muur. Je werd alleen maar binnen gelaten als je veel rijkdom en macht had, iets was Ryuk duidelijk niet had.

Ryuk was altijd al ontzettend nieuwschierig geweest naar de grote stad. Hij gooide zijn spullen op de grond en liep richting de muren van de stad.

Al snel stonden er 2 bewakers voor zijn neus. Hun zwaarden kruisden elkaar zodat Ryuk er niet langs kon. Hij stapte een paar passen naar achteren zodat hij de volledige poort met muren kon zien. Gunma heette de stad. Hij hoorde veel mensen achter de muren, het leek wel alsof de hele wereld rijk was behalve Ryuk. Teleurgesteld ging hij terug naar zijn boerderij. Er zat iemand op hem wachten. Het was Itsuki Takeuchi. dat was de beste vriend van Ryuk, hij is niet de slimste of de sterkste maar Itsuki is een goede vriend .

Itsuki en Ryuk gaven elkaar een dikke knuffel ‘’Dus hoe was het aan het front’‘ zei Ryuk tegen Itsuki. ‘’rustig, veel gebeurde er niet. Ik was ook maar een boogschutter maar ik heb echt respect voor de krijgers die vooraan staan’‘. Ryuk grinnikte, dus nog iemand geraakt. Itsuki reageerde daar niet op en zuchtte zacht. ''Nee?'', vroeg Ryuk.

‘’Ehhm ja natuurlijk ze waren gewoon bang voor mij’‘ reageerde Itsuki nerveus.

Nee dus, je was er in iedergeval wel. Wees blij dat je niet gewond bent geraakt. maar genoeg over oorlog voor heel eventjes. Hoe is het met Tama. het gaat goed met haar maar ik verwachtte ook dat je goed voor haar gezorgd heeft, reageerde Itsuki vragend.

Ja natuurlijk, ik laat je kleine zusje toch niet in de steek ze was veel bij haar vriendinnen in de stad. Maak je maar geen zorgen ik heb een ‘’inside man’‘ binnen de stad die ook heel betrouwbaar is. Hij verteld mij alles wat ze gedaan heeft.

Je bent een echte vriend, antwoorde Itsuki. Wat een geluksvogel is zij. Zij mag gewoon de grote stad in waar het veilig is en wij zitten hier buiten met nergens om heen te gaan. Ach ja ik ben blij voor Tama zij verdient beter dan alleen maar werken en hopen dat de stad niet aangevallen word. Wij redden ons wel maar Tama ,Itsuki was even stil een traan komt langs zijn gezicht. Hey hey hey, Tama is veilig bij ons. Wij zijn familie, wij zorgen voor elkaar. Er gaat niks gebeuren met Tama maak je maar geen zorgen. Itsuki omhelsde Ryuk.De zon valt achter de bergen van Akagi. De lucht heeft een rode gloed. De dagwachters nemen hun laatste routes voordat de nachtwachters dienst hebben. Ondertussen is Tama nog steeds in de grote stad met haar beste vriendin Akako. Akako en Tama zijn samen onderweg naar de poort van Gunma. De weg was rustig en veilig. Toen ze bij de poort waren namen ze afscheid. Maar voordat Tama de poort uit kon gaf Akako haar een Tantō, een groot mes met prachtige versierseltjes en een houder voor het mes. Buiten do poorten is het nooit veilig neem dit voor de veiligheid, zei Akako gespannen. Ze gaven elkaar een knuffel en Akako vertrok. Tama zag Itsuki al staan met zijn Katana die hij zelf gesmeden heeft.

Dus hoe was het in de grote stad, vroeg Itsuki geintereseërd. Het was heel leuk we hebben de hele dag op de grote markt gelopen. Er waren veel leuke dingen te koop, reageerde Tama enthousaist. Dat is goed om te horen. ik ben blij dat jij het naar je zin hebt in de grote stad. We gaan even naar Ryuk toe daarna gaan we naar huis, is dat goed? Ja dat is goed andwoorde Tama. Heeft Ryuk goed voor je gezorgd. Ja hij was zelfs bang om mij alleen te laten in de stad maar natuurlijk is het heel veilig daar. Maar hoe was het in het leger? Itsuki dacht terug aan het gesprek met Ryuk. met een glimlach op zijn gezicht zegt hij ‘’Het was heel rustig en kalm. En ik heb wat zakcentjes verdient om ooit in de stad te wonen.Later kwamen ze aan bij Ryuks huisje. Ryuk was alles aan het opruimen alles op slot aan het doen.

Heyyy riep Ryuk aangenaam verrast. Es er iets gebeurd? vroeg Ryuk. Nee we komen gewoon langs voordat we naar huis gaan, ik moet je ook nog iets geven als mijn dank voor dat je voor Tama gezorgd heeft. Itsuki haalde een groot zwaard van achter zijn rug vandaan.

Dit is een shintō ik heb deze gekregen van de zoon van een overleden krijger. Zijn vader heeft met dit zwaard meer dan 300 man gedood. Ryuk schrok, dit is wel een erg groot cadeau. Itsuki had een klein lachje op zijn gezicht, Jij hebt Tama beschermt. dat betekent meer voor mij dan deze Shintō. neem hem aan. het is goed. Ryuk nam het zwaard aan, bedankt Itsuki voor dit zwaard ik zou hemheel voorzichtig bewaren. Nee, zei Itsuki. kijk naar je oude zwaard het is gemaakt van gereedschap. Gebruik deze, dit zwaard is gesmeden door de beste Japanse smid van Beijng. Hij zou nooit zo gaan roesten of breken.

Waarom is de smid in China, vroeg Ryuk. Daar is het oorlog. ik was daar ook. de Hunnen willen heel Azie overnemen daarom moet de rest van Azie ook meevechten tegen de Hunnen. Maar voordat ik wegga moet Tama ook nog iets zeggen of niet zoms? Ehh ja, antwoorde Tama gehaast. Bedankt voordat je mij beschermt hebt in de tijd dat Itsuki weg was. Tama deed een buiging voor Ryuk. Ryuk buigde terug naar Tama en Itsuki. Nou wij gaan maar weer eens. Itsuki en Tama vertrokken en gingen naar huis.

Ryuk keek nog eens goed naar het zwaard. er zaten sierlijke inscripties op. er stond, Rin atsushi. dat betekend koude krijger. er stond ook een naam Minamote Shiragata. Dus dit was die krijger zijn naam. Hij was verbaast over hoe verfijnd het zwaard is. Het is heel licht en perfect gebalanceerd en zo scherp dat zelfs de poorten van Gunma niet beschermd waren. na uren met bestuderen borg Ryuk het zwaard op en ging naar bed.Ryuk schrok wakker van het geluid van galloperende paarden die snel zijn richting in kwamen. Hij keek uit zijn raam en zag 3 mannen met een sterk harnas. Ze waren japans ,Shoguns dacht Ryuk. Al snel klopten ze aan de deur van Ryuk. Ryuk moest eerst nog zijn bed uit maar al snel werden de Shoguns ongeduldig. Ze bonkten harder op de deur ,OPEN NU!!, schreeuwden de Shoguns. Het werd al snel duidelijk dat dit geen krijgers van japanse afkomst waren. Ryuk deed de deur open hij kon nog niet eens hallo zeggen en ze gaven hem een kleine houten scroll. Snel gingen ze elk klein huisje door om dit te geven, wat zou er in staan, dacht Ryuk. Hij vreesde het ergste want dit zou een bevel kunnen zijn om in het leger te gaan. Hij rolde de scroll open en Ryuk gooide de scroll op de grond

‚’BIJ DEZE WORD U OPGEROEPEN OM TE VECHTEN IN BEIJING U WORD OPGEHAALD MET EEN SCHIP IN 2 DAGEN BIJ ZONSOPGANG VANUIT DAAR WORD U VERVOERD NAAR HANGZHOU WAAR U TE PAARD NAAR BEIJING MOET’‚

Geweldig, dacht Ryuk. Nu moet ik ook in het leger. Ik ga deze dagen goed gebruiken ik ga eerst naar Itsuki en Tama en daarna moet ik mijn Shinto vaardigheden verbeteren

Ryuk rende naar buiten en snelde naar Itsuki. Toen hij aankwam zag hij Tama aan het huilen, Tama moet Itsuki terug? vroeg Ryuk. ....Ja... Ryuk was boos op het leger hoe kunnen ze nu hebben we niemand op Tama op te nemen. Ryuk kreeg een idee, Akako!, dacht Ryuk hard op. Akako?, vroeg Tama verrast. Ja Akako je kunt toch bij haar blijven. Weet ik niet, antwoorde Tama zenuwachtig.

Reacties (1)

  • Wobbel

    Yaaay!(blush)

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen