Harry zei niks. Hij staarde me slechts aan. Het beangstigde me. Wat was er aan de hand? Ongeduldig greep ik mijn mobiel weer uit zijn hand en bekeek alle binnenkomende berichten. Zowel mijn Whatsapp, als facebook, als instagram en twitter waren ontploft. Ik besloot te beginnen met facebook, aangezien ik vermoedde dat daar de oorzaak van Harry’s paniek lag. Harry begon ondertussen te ijsberen door te ruimte, waarschijnlijk wachtend op mijn reactie. Ik zag dat vriendinnen me getagd hadden in allerlei artikelen. Van RTL Boulevard tot de Cosmpolitan. Ik besloot RTL te openen. Die waren vaak het ergste.

BREAKING NEWS; HARRY STYLES EEN NIEUWE VRIENDIN ?

Vluchtig gleden mijn ogen over de regels. Bij elke zin die ik las, werd de misselijkheid groter en de paniek heviger. Mijn hele leven lag op straat. Het had ze slechts één dag gekost. En hoe kwamen ze aan al deze informatie?

Feline Johanssen is een Nederlandse student, die actief is op de Universiteit Leiden. Woensdagochtend had ze een interview met Harry Styles voor het wekelijkse tijdschriftje van de Universiteit. De Nederlandse lovebird is negentien jaar oud. De twee zijn al meerdere malen gespot in de afgelopen twee dagen. Allereerst bij het hotel van Harry Styles. Vervolgens zijn ze samen gespot op het festival Kingsland. De twee zouden het terrein hebben verlaten om uitgebreid te dineren en vervolgens in het Vondelpark een wandelingetje te maken. Maar wie is het meisje die het hart van de popster heeft gestolen?
Volgens betrouwbare bronnen is Feline Johanssen een hardwerkende en zeer actieve rechtenstudent. Het meisje heeft echter te kampen gehad met een iets minder succesvol verleden. Op haar veertiende was ze in een hevig gevecht met anorexia, waardoor ze enkele weken in het ziekenhuis heeft gelegen. Niet veel later werd ze opgenomen in een kliniek, waar ze de strijd tegen de ziekte wist te overwinnen. Ook had de studente niet veel succes in de liefde, aangezien haar ex haar naar drie jaar dumpte voor het studentenleven. Vrienden zeggen dat ze sindsdien ongelofelijk is afgevallen, wat duidt op een nieuw gevecht tegen de eetstoornis. Het is de vraag of dit emotioneel zwakke meisje het beroemde leven van Harry aankan. We zullen zien wat de toekomst de twee gaat brengen.


Ik voelde tranen opborrelen. Langzaam keek ik op van mijn scherm, niet wetend wat te moeten doen. Voordat ik er erg in had stroomde een traan over mijn wang. Harry’s starende blik negeerde ik. Stilletjes nam ik een slok thee. Hoe had zo’n mooie avond zo verpest kunnen worden? De appjes die binnen waren gestroomd waren voornamelijk van mijn familie en vriendinnen. Ook had Kai drie keer gebeld. Ik bekeek alles en dronk zwijgend mijn thee op. Harry stond nog altijd wanhopig voor zich uit te staren.
‘Het spijt me zo.’ Zijn stem deed me opkijken. De trilling ontging me niet. ‘Ik had dit moeten weten. Ik ben nu al zeven jaar in het vak. Ik had dit kunnen weten.’ Opnieuw begon hij onrustig heen en weer te lopen. Ik zweeg en keek weer naar mijn mobiel. Vlug liet ik mijn ouders weten dat ik alles nog wel uitlegde. Ook mijn vriendinnen en Kai stuurde ik een geruststellend berichtje. Vervolgens zette ik mijn telefoon uit en stond op. Het lege thee glas zette ik neer op het aanrecht. Ik voelde me leeg. Alsof alle energie en vreugde met een hamer kapot was geslagen. De hele avond, die zo ontzettend fijn voelde, leek verandert te zijn in een nachtmerrie. Geklop op de deur deed Harry omdraaien. Vlug opende hij het, waarna zijn bodyguards en management binnenstapte. Opnieuw kreeg ik een ongewenste blik toegeworpen. Zwijgend pakte ik de kleding van Harry en verdween in de badkamer. Harry zei niks. Ik deed de deur op slot en liet me er tegen aan vallen. Zodra ik verdwenen was, barstte de bom in de hotelkamer. Opnieuw discussieerde het management met Harry over mij.
‘Wat haal je je in je hoofd? Het is maar een meisje Harry. En blijkbaar ook nog eentje met een verleden.’ De vrouw klonk woedend. Harry schoot in de verdediging en koos mijn kant. Natuurlijk deed hij dat. Door hem – beter gezegd; zijn bekendheid- waren we in deze situatie beland. Ik sloot mijn ogen en voelde de misselijkheid opnieuw opkomen. Vlug rende ik naar de wc, waar ik de hele inhoud eruit gooide. Gebroken trok ik door en klapte de wc dicht. Ik dronk wat water en nam plaats op de dichtgeklapte wc. Tranen begonnen te stromen. Niemand van de Universiteit wist over mijn verleden. Ik had opnieuw willen beginnen. Ik had niet meer het meisje met anorexia willen zijn. Mensen hadden altijd een mening over je, als ze het wisten. Ze keken je aan vol medelijden en onbegrip. Sommige zelfs met een beetje walging, vanwege je lichaam. Zo dun en botterig. De afkeer was weerspiegeld in hun blik, net zoals de bezorgdheid. In Leiden had ik opnieuw kunnen beginnen. Ik was daar gewoon een vrolijk en mooi meisje geweest. En nu… Wie was ik nu? Een slachtoffer of nog steeds de oude Feline Johanssen? Ik was bang voor dat antwoord. De discussie in de hotelkamer duurde voort, waardoor ik de kraan van de douche aanzette en me uitkleedde. Trillend stapte ik onder de kraan. De warme stralen omarmde me, waardoor opnieuw tranen begonnen te stromen. Mijn tranen vermengden zich met het water, wat een verbondenheid losmaakte. De stemmen in de hotelkamer zeiden gedag, waardoor de stilte wederkeerde. Ik sloot mijn ogen en haalde diep adem. Ik waste mijn gezicht stevig, spoelde mijn mond minstens tien keer en droogde me vervolgens af. In Harry’s outfit begaf ik me weer in de hotelkamer. Zijn ogen waren rood. Had hij gehuild? Zonder iets te zeggen liep hij op me af en trok me in een knuffel.
‘Het spijt me zo,’ fluisterde hij in mijn haren. Ik voelde zijn hart kloppen en zijn warmte omringde me. Opnieuw kwamen de tranen opborrelen en ik liet ze gaan. Hij gaf me een gevoel van veiligheid en liefde. Zelfs nu. Nu we allebei in deze ellende belandt waren. ‘Dit is wie ik ben.’ Het verdriet was te horen in zijn stem. Ik hield hem steviger vast.
‘Dit is wat ze van je maken,’ mompelde ik terug en sloot mijn ogen. Hij zuchtte en ik glimlachte door mijn tranen heen, vanwege zijn sympathie voor me. Voorzichtig maakte ik me los uit zijn omhelzing en keek hem aan. ‘Heb je misschien nog een tandenborstel te leen?’ Hij knikte en pakte een nieuwe tandenborstel uit een kastje. Het logo van het hotel stond er op afgedrukt. Goede reclame. In de badkamer poetste ik mijn tanden. Harry volgde mijn voorbeeld. Vervolgens liep ik naar het bed en kroop er in weg. Harry stopte me in en drukte een kus op mijn voorhoofd.
‘Slaaplekker.’ Met die woorden verdween hij de badkamer in. Natuurlijk kon ik niet slapen. Terwijl de tijd voorbij tikte, focuste ik me op de geluiden van de douche. Ik kon niet wachten om in zijn armen in slaap te vallen.


Aahww jongens al die leuke reacties! Wordt er echt gelukkig van als ik dit allemaal lees na een intensieve reisdag! Vanuit Florence nog een hoofdstukje! Wat vinden jullie van denlieve Harry? Veel leesplezier!

Reacties (5)

 • Smexy

  Wat heftig allemaal, maar volgens mij worden alle meisjes die met Harry in contact komen in het echte leven ook grondig onderzocht, het is eigenlijk verschrikkelijk. Soms snap ik echt niet waarom sommige mensen die meiden niet met rust kunnen laten, ik bedoel mag Harry niet gelukkig zijn?

  Prachtig geschreven!

  3 jaar geleden
 • Efflorescence

  Ik vraag mij af waar zij het lef vandaan halen om op deze brute wijze in haar verleden te duiken. Afschuwelijk. Harry geeft zichzelf de schuld, maar dat is ook niet terecht. Waar bemoeit dat management zich eigenlijk mee?

  3 jaar geleden
 • Brett

  Oh god... maar het is in ieder geval wel fijn dat Harry zo lief voor d'r is. :3

  3 jaar geleden
 • VampireMouse

  Ow wauw..... Not good not good at all....
  Heel heel erg benieuwd hoe dit verder gaat.

  En geniet lekker van je vakantie xxx

  3 jaar geleden
 • Teal

  Oh jeetje....

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here