Foto bij RE-WRITE!
Okay, so Hi!

First off, een erg verlate excuses omdat dit verhaal, ondanks zijn vele abo's en genoeg stimulerende reacties, nooit een einde heeft bereikt. Het lag zeker niet aan jullie enthousiasme, want dat was er in overvloed en zelfs tot de dag van vandaag krijg ik nog wel eens berichtjes met betrekking tot deze story. Which is pretty amazing! En ook de rede dat ik hem zelf weer een keer na heb gelezen om er aan herinnerd te worden hoe erg ik ben gegroeid in mijn schrijven, want -Merlins Beard- dit is echt allemaal zo random en Slytherins luisteren niet naar Muggle muziek en weten waarschijnlijk niet eens wat make-up is en... en... en...

Maar het is wel een concept wat me bij is gebleven, iets waarin ik plezier heb gehad om uit te werken. Tot het punt dat ik mijn interesse dus verloor, want dat is waarschijnlijk wat er is gebeurd. Slecht! I know. Ik moet zelf soms bijna huilen als een goede story niet af is gemaakt en ken de frustratie ondertussen maar wat goed. Dat haalt echter niet weg dat ik de inspiratie heb gevonden hier aan door te werken. Sterker nog, ik zou niet eens meer op deze manier kunnen schrijven.

Dus dan doen we het toch niet goed, maar beter. Ga ik hem gewoon opnieuw schrijven. Beter onderbouwd en beter in elkaar gezet en logischer en meer verdomde SLYTHERIN PRIDE. En meer Draco, definitely meer Draco.

Dus ik heb geen flauw idee hoeveel mensen van de overgebleven 277 abo's nog actief zijn hier op Q, maar hierbij weet je er dan in ieder geval van af. Het is ook niet zo dat ik hem weer niet af ga maken, want dat heb ik al bijna. Zekere voor het onzekere ben ik een aantal weken geleden beginnen en heb gewacht met online zetten, zodat ik jullie niet weer teleur stel. So, there you have it.

About Kings & Queens | DM


Voor degenen die het een kans geven; veel leesplezier!
Voor de mensen die denken; Avada Kedavra, I get it, sorry, nogmaals.
En ik ben een Slytherin, dus mijn sorry betekend super veel.
Ik zeg nooit sorry.
Dus...
Obliviate.


Reacties (4)

 • zwadderaartje

  Ik heb deze story ook gelezen! Super leuk!!!

  4 jaar geleden
 • EDGEofGLORY

  Yes girl!!(dance)

  4 jaar geleden
 • _Khaleesi_

  Top dat je terug bent!

  4 jaar geleden
 • Chantilly

  Hier ben ik heeeeeel blij om! (dance)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen