Foto bij Chapter 222.1 ||

Nadieh Ramsey


'N'aaawww!' Er kwam een ontzettend grote grijns op mijn gezicht toen Theo dat zei, waarna ik iets omhoog kwam, mijn hand op zijn wang legde en hem zachtjes kuste. 'I love you too.' grijnsde ik tussen het kussen door en sloeg mijn armen rond zijn nek, terwijl ik wat comfortabeler op Theo's schoot ging zitten. Theo zijn armen sloten zich rondom mijn rug en hij keek me vertederd aan toen we stopten. 'Don't look at me like that!' lachte ik toen en kneep even in zijn wangen om zijn gezicht anders te maken. Theo moest nu ook lachen en steek wat haar voor mijn hoofd weg.
'Is it too confronting?'
'Maybe.' zei ik schouderophalend en glimlachte terug. 'Can I stay here tonight? I don't think Anne is coming back, not tonight anyways.'
'Of course.' glimlachte Theo, drukte mij even tegen zich aan en kuste me nog eens, waarna hij cheeky op mijn kont klopte. 'What do you want for dinner?'
'You?' grijnsde ik verleidelijk, waarna ik even met mijn handen onder zijn shirt ging en Theo grijnsde.
'Maybe as dessert, but I would like some actual food. I could cook something? I should have enough anyway.' Ik grinnikte even en wiebelde met mijn ogen.
'You and cooking, I would like to see that!' Ik liep achter Theo aan naar de keuken en sprong op het aanrecht terwijl Theo alles op het aanrecht zette en er even naar keek.
'Alright, what do you think about some taco's with salad?'
'Oooh I would love that! Can you do that?'
'Would I have proposed it if I couldn't? come on I want to make a good impression with my cooking.' grijnsde Theo en kwam weer dichterbij, waarna we weer eventjes kusten.
'Alright then.' grijnsde ik. 'I want to see you showing off with your cooking skills.' Theo had niet teveel gezegd, want eigenlijk was hij er best goed in naarmate alles eenmaal op het gas stond en gesneden was. Ik neusde even rond in de koelkast en vond wat kaas. 'We have to put cheese over it!' zei ik enthusiast en wapperde het zakje voor Theo's neus.
'As you wish.' grijnsde hij.

Alexis Sanchez


Die ochtend was ik al vroeger wakker dan Anne en ging al naar beneden om Atom en Humber uit te laten. Na de wandeling gaf ik ze eten en hoorde ik nog steeds niks van Anne. Even grijnsde ik in mezelf. Dat kwam vast door onze nacht. Het was niet dat ik daarna niet moe was, het was meer dat ik altijd vroeg wakker was en dit was geen uitzondering daarop. Ik liep naar de keuken en besloot alvast ontbijt voor ons te maken. Onmiddellijk mikte ik een paar eieren in de pan, waarna ik er weer wat bacon overheen gooide en op het laatst nog wat kaas, zodat het lekker eventjes smolt. Ik sneed nog wat groenten zoals komkommer, tomaatjes en paprika en zette die ook op tafel, samen met nog wat brood, bestek en zoetigheden. Ik hoorde wat en keek opzij, waar Anne in de deuropening verscheen. Ik lachte breeduit naar haar, zette de pan met onderzetter op tafel en liep naar haar toe.
'Ah buenas dias guapa! Que tal!' grijnsde ik en kuste haar even.
'Bien, bien.' grijnsde ze. 'Y tu?'
'Bien! Gracias hermosa! I made breakfast?'
'I smelled it from upstairs yeah so I had to come down! Alexis, this looks amazing!'
'Well it's your first morning here so I had to make it kinda special.' knipoogde ik, waarna ik nog de koffie pakte. Anne glimlachte.
'Oh come on it's not the first night I stayed over!' grijnsde ze daarna.
'But it is the first official one!' grijnsde ik naar haar en overhandigde haar een kopje, waarna ik ook zelf eindelijk op een stoel kon zitten. Mijn maag was inmiddels aan het rammelen en dus kon ik niet wachten om te beginnen. Ik sneed de omelet doormidden en gaf Anne de ene helft, waarna ik zelf de andere helft op mijn eigen bord gooide met een paar sneetjes brood. Anne keek er met grote ogen naar.
'Alexis! I'm not gonna eat half of this, that's way too much!'
'Well then that's just too bad. You're living here now, remember? Gotta eat well!' knipoogde ik plagend.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen