Tegen een uur of 6 begon ik toch wel honger te krijgen. Mijn maag liet dan ook van zich horen. Ik hoorde een zachte gniffel. "Iets in me zegt dat ik maar eens eten moet gaan maken" klonk de hese stem van Harry, die nog steeds met gesloten ogen tegen mijn bovenbeen aan lag. Ik keek naar Harry en glimlachte "ook goede avond".
"Hey" zei hij zacht kreunend terwijl hij zich ietwat uitrekte en vervolgens zijn ogen opende. Ik glimlachte naar hem.
"Heb ik iets gemist?" vroeg hij me vervolgens terwijl hij het kookschort los liet en ietwat overeind kwam.
"Jessica is nog langs geweest, maar verder is er niet echt iets spannends gebeurd" vertelde ik.
"Oh shit, ik moest Jessica eigenlijk nog iets vragen" zuchtte hij. Ik schudde grinnikend mijn hoofd "dan ben je inderdaad te laat".
Ik ging met opgetrokken benen op de bank zitten richting Harry. Harry keek me aan en trok uiteindelijk mijn knieën van elkaar weg, waarna hij tussen mijn benen door naar me toe boog en me een kusje op mijn mond drukte. Terwijl zijn mond zo'n 5 centimeter van de mijne verwijderd was fluisterde hij zachtjes "wat wil je eten Lou?"
"Jou" fluisterde ik zachtjes terug. Harry kwam ietwat overeind en keek me ietwat disturbed aan. Ik grijnsde en strekte mijn benen een heel klein beetje meer zodat Harry geen kant meer op kon, waarna ik ietwat overeind kwam en hem een kusje op zijn lippen drukte. Harry veranderde dat kusje in een langer durende kus. Ik voelde zijn tong over mijn lippen gaan, ongeduldig wachtend totdat hij naar binnen mocht. Ik opende langzaam mijn mond ietwat en trok Harry met me mee terug achterover, zodat ik weer op de bank lag en Harry tussen mijn benen lag. De kus werd niet onderbroken, maar juist steeds intenser. Ik haakte mijn benen om de zijne en terwijl Harry's lichaam zachtjes over het mijne schuurde voelde ik zijn opkomende erectie groeien. Ik grijnsde tegen zijn lippen aan. Voorzichtig ontknoopte ik zijn blouse terwijl Harry boven me bleef hangen. Nadat ik zijn riem en broek tevens los gehaald had, gleed mijn hand in zijn broek. Zijn warme huid leidde me naar zijn geslachtsdeel, dat al ietwat overeind stond. Ik ging er een keer subtiel met mijn hand overheen. Harry's adem stokte terwijl zijn lichaam zich ietwat meer aanspande. Ik grijnsde even naar hem. Hij keek me lip bijtend aan. "Go on Lou" kreunde hij zachtjes. Ik vormde mijn hand wederom om zijn penis en ging vervolgens ietwat op en neer om Harry's lust nog verder te stimuleren. Harry had zijn ogen gesloten terwijl hij kreunen los liet. Ik voerde het tempo ietwat op, totdat Harry zijn lichaam zich volledig aanspande en hij een luide kreun los liet. Ik haalde mijn hand uit zijn broek en ging door zijn haar zodra Harry zich liet zakken op mijn borst, om vervolgens zachtjes uit te hijgen.
Ik drukte een kusje op zijn kruin en staarde naar het plafond terwijl ik met mijn hand door zijn haar bleef strijken.
"Dus, wat wil je nu echt te eten?" vroeg Harry uiteindelijk nogmaals.
"Van mij hoeft het geen culinair hoogstandje te zijn" gaf ik eerlijk toe.
"Dat klinkt als pizza" concludeerde Harry. Ik knikte gelijk "daar heb ik wel zin in".
Harry graaide naar zijn telefoon op de salontafel en na een kort overleg over de keuze belde hij de pizzeria. De bestelling was redelijk snel geplaatst. Harry keek me glimlachend aan nadat hij het telefoongesprek beëindigd had. "damn Lou, hier had ik behoefte aan na vandaag".
"Daar over gesproken, wat doe je morgen rond 11 uur?" vroeg ik grijnzend. Ik kon nu al niet meer wachten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen