2014Hoofdstuk 5.3

'Het gaat naar omstandigheden goed met Isa' was de vriendelijke warme stem van Flynn, zijn hand had hij rond die van mij gekruld. Zachte, tedere handkneepjes gaf de man mij, 'naar omstandigheden' was mijn hese, tinkelende ochtendstem. Mijn wenkbrauw rees ik vragend op, en nieuwsgierig, niet begrijpend keek ik Flynn vragend aan. De man knikte fronsend, bedenkelijk, 'ja, ze heeft wat last van haar buik' knikte de man.
'Haar buik, heb je het al eens gemeten? Haar gewogen, gevraagd of ze de kalender heeft bijgehouden?' raasde gelijk de eerste vragen, die over mijn lippen waren gerold, de man schudde zijn hoofd. Bedenkelijk kneep hij zijn ogen iet wat samen en schudde nog eens zijn hoofd. 'Nee, ik heb haar buik niet gemeten. Ze heeft geen kalender, die gebruikte ze om zichzelf te verwonden, Isa wegen is nog niet gebeurt' beantwoordde Flynn gelijk mijn vragen. Nu begon ik te fronsen met mijn wenkbrauwen, 'hoe kan je dan weten wanneer ze is uitgerekend, dit is gevaarlijk Flynn' knikte ik verschrikt.
Flynn krulde zijn arm rond mijn schouder trok mij zo dichter tegen zijn torso.
'Lieverd' begon de man, zijn bruin/groene ogen blikte kort in mijn parelblauwe. Een zucht voelde ik al naderen. Mijn wangen voelde ik al licht beginnen te kleuren. Het gebeurde namelijk steeds vaker dat ik tegen de heren inging. Dat kon nog wel eens betekenen, dat ik weer eens zou kunnen worden opgesloten. En wie, wie moest er dan voor mijn kinderen zorgen?
'Isa, heeft een aardig gebolde buik, als je - je echt zorgen maakt kan ik je er straks wel even heen brengen' knikte de man bedenkelijk. 'Er is iets dat ik graag met je zou willen bespreken, het is belangrijk' was de haast fluisterende stem van Flynn.
Uit de kamer van Zylina en Larkin hoorde ik brabbelende geluidjes komen, voor heel even hield ik mijn adem in.
Als we een aantal minuten stil zouden zijn, zouden de meiden zo weer terug in slaap kunnen vallen en of zelfs met elkaar gaan spelen.
'Ik heb met Seppe gesproken over de bouw van het huis/kasteel wat de man goedkoop op de kop heeft weten te tikken' Flynn keek mij kort indringend aan, 'het moet echt van de grond tot aan de top, gerenoveerd worden, het heeft zoveel slaapkamers, vertrekken dat het een jaren project woord' knikte de man. Een zucht rolde over zijn lippen. 'We hebben nu met ze twee, twee huizen op ons naam staan' grijnsde Flynn.
'Dit huis hier, zal voor mij blijven. Vakantiehuis voor Seppe. Het huis waar Seppe nu in bezig is, dat gaat zijn huis worden, en mijn vakantie adres' somde de man glimlachend verder op. Mijn wenkbrauwen begonnen te reizen, ik had namelijk nog niets uit zijn mond gehoord wat er met ons zou gaan gebeuren. Met mij, zijn vriendin, of toch zijn ontvoerde dame, mijn kinderen.
Mijn hartslag voelde ik al sneller gaan slaan.
'En wij dan' kwam er beknepen uit mijn keel, het klonk niet als mijn stem.
Flynn begon te lachen, zijn hoofd te schudden.
'Maak jij je daar nu maar niet druk over' lachte de man zijn hand door mijn haar halend.
Precies uitgeteld aantal chapters dat ik als schrijver voor op jullie lezers ligt is: 52.
Dus, jullie lezers hebben op het moment nog 52 hoofdstukken te gaan. Voordat jullie op het punt zijn waar ik a.t.m zit.
Het verhaal, overschrijd dus de 100 hoofdstukken, waar ik van uit kan opmaken, dat dit verhaal uit ongeveer plus minus 150 bladzijdes kan gaan zijn!!
Aardig wat, als je het mij zegt, en ook erg knap, als je weet dat dit mijn eerste OP verhaal is.
Hahaha, of het een goed verhaal is, laat ik aan jullie lezers over..
Nou ik heb genoeg gebazeld, jullie willen het hoofdstuk alleen maar lezen..
Enjoy!!!

Reacties (4)

 • Pusheen_The_Cat

  hmmmm, dit bevalt me totaal niet
  zeg gewoon waar het op staat, ik plaats van gis werk te bezorgen !!!

  3 jaar geleden
 • Sarouratjex

  snell verder Grrrrrrrr

  3 jaar geleden
 • Sarouratjex

  Omg ik ben benieuwd de reactie van Flynn als lzzy verteld dat ze zwanger is

  3 jaar geleden
 • Luckey

  Als dit hè eerste is!!
  Is het verdomd goede!!
  Ik wil weten hoe dit verder gaat!!
  Weten ze al daf ze 4 maanden zwanger is!!!
  More voedsel!!!
  Heb honger

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here