Ruby
Ik grijnsde triomfantelijk bij het zien van de verbaasde blikken in hun ogen, blij dat ik na al die jaren nog steeds wist hoe ik hen moest verbluffen. Blaise herstelde zich als eerste, ondanks het schaamrood op zijn wangen.
‘Maar natuurlijk, my lady. Uw wens is ons bevel. Maar ik vrees dat u, om het ons mogelijk te maken onze wonderen te verrichten, nog net iets teveel aanheeft.’ Grijnsde hij. Maar zijn zelfzekerheid was maar een masker, want hij bleef braaf op zijn plek staan. Draco kende deze remming echter niet.
‘Dat kunnen we wel even verhelpen.’ Zei hij. Zijn handen vonden mijn lichaam en gleden zacht over mijn rug naar boven, waarna hij voorzichtig mijn rechter bh bandje over mijn schouder liet glijden. Plots verstevigde zijn greep en hij trok me ruw tegen zich aan, zijn gespierde torso tegen mijn borsten duwend. Zijn lippen gleden over mijn oorschelp en zijn tanden schuurden speels over mijn oorlel. ‘Als wij klaar zijn met jou zal je ons smeken om onze boxers uit te doen, meid.’ Plots vergrepen zijn handen zich ruw aan mijn haar en draaide hij mijn gezicht naar zich toe, waarna hij zijn lippen dwingend op de mijne drukte. Zijn tong gleed over mijn lippen en een rilling riep over mijn rug van genot toen ik Blaises erectie plots tegen mijn rug voelde duwen. En toen lieten de jongens eindelijk hun remmingen los en waren hun handen plots overal. Draco trok mijn bh een stukje naar beneden, waardoor mijn borsten erbovenuit staken, omhoog geduwd door de stof. Intussen gleden de handen van Blaise tussen mijn benen door en masseerde zacht mijn dijen, net zoals Draco’s handen hun weg vonden naar mijn borsten. Mijn slip gleed snel naar beneden langs mijn benen, waarna Blaise er geen gras over liet lopen en zijn vingers onderzoekend tussen mijn benen omhoog liet glijden, waar hij mijn reeds vochtige schaamlippen zacht beroerde. De gedachte dat hij het vocht tussen mijn benen voelde voordat we deftig begonnen waren deed me hunkeren naar meer.
Toen ik Hogwarts verliet, vier jaar geleden, dacht ik dat ik mijn laatste dagen tegemoet ging. Ik zou nog één jaar te leven hebben. Één jaar om een oplossing te vinden. De dood overwinnen leek toen zo onmogelijk. Ik zou sterven op mijn veertiende, voordat ik zelfs maar van het leven geproefd had. En dus besloot ik dat ik dat niet zou laten gebeuren. Dus de voorbije jaren heb ik gelééfd. Genoten van elke verleiding dat mijn pad kruiste. En hoewel ik enkele fantastische jaren achter de rug had, was de gedachte om dit met Draco en Blaise te delen veel opwindender dan met welke man dan ook. Ik slaakte een geschrokken kreetje toen Blaise met zijn vinger bij me naar binnen gleed, eerst zachtjes, onderzoekend. Om daarna meteen drie vingers naar binnen te duwen, iets ruwer dan voordien. Zijn duim beroerde intussen mijn clitoris die hij bijna blindelings gevonden had. Intussen zette Draco zijn lippen op mijn linker tepel en zoog eraan alvorens er zachtjes en speels in te bijten. Een kreun van genot verliet mijn lippen.
Blaise grinnikte verrukt. ‘Al zo opgewonden, en we zijn nog maar net begonnen.’
‘Gelukkig, want ik ben ook nog lang niet klaar.’ Grijnsde ik. ‘Dit is opwindend. Mijn twee favoriete mannen die aan mijn voeten liggen, klaar om elke millimeter van mijn lichaam te verwennen. Maar voorlopig heb ik geen reden om jullie sexgoden te noemen, zoals jullie jezelf graag beschrijven.’
‘Misschien moeten we daarvoor maar naar het bed verhuizen.’ Grinnikte Draco, waarna hij me in één beweging bij mijn billen greep en ophief, waardoor mijn benen automatisch rond zijn middel kwamen te liggen. Zijn lippen beroerde de mijne in een enkele, sensuele kus voordat hij me van zich afduwde, het bed op. Beiden jongens bleven even voor het bed staan, hun ogen geen seconde van mijn lichaam afwijkend, iedere millimeter van mijn naakte huid in hun opnemend. Begeerte in hun ogen, lippen een stukje geopend alsof ze reeds hunkerden naar de volgende kus, de volgende streling. Smachtend naar ieder contact van hun huid met de mijne. Hun strakgespannen boxers verrieden hun ongeduld, hun opwinding. Verleidelijk likte ik met mijn tong over mijn lippen. ‘Waar wachten jullie nog op? Ik verwacht van jullie beiden een orgasme voordat ik überhaupt zal nadenken of jullie die boxers nog mogen uit doen of niet.’ Daagde ik hen uit. Gelukkig lieten ze zich dit geen tweede keer zeggen….

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen