Ik was gisteren in Amsterdam en pas na 12 uur 's nachts terug, dus aan hoofdstukjes online zetten ben ik niet toegekomen. Mijn MB's zijn op en treinwifi of mcdonald's wifi wil ik daar niet echt voor gebruiken haha. Maar anyway, jullie hebben er dus vandaag 2 verdiend (:

"Wat doe ik om 11 uur? Les geven gok ik?" was Harry's antwoord.
"Oh" zei ik ietwat teleurgesteld. Hij trok gelijk zijn wenkbrauw op "dat klinkt alsof je een beter plan had bedacht".
"Ik heb een tussenuur" zei ik zacht.
Harry nam zijn telefoon in zijn handen om te kijken hoe zijn rooster er voor morgen uit zag. Hij zuchtte zachtjes "nou ja, het is in ieder geval niet een les waar ik zelf voor de klas moet staan. Het is een praktijkles. Wellicht kan ik een excuus verzinnen. Ik stuur je wel een berichtje indien ik een manier vind om te ontsnappen. Zit je gewoon in de kantine?"
Ik knikte "ik ga zo lang wel aan mijn project werken in de kantine". Harry knikte grijnzend terwijl hij met zijn hand door mijn haar streek "ik verzin wel wat".
Ik glimlachte tevreden "ik kan nu al niet meer wachten".
"Wil je een voorproefje?" vroeg Harry met een ondeugende glimlach. Ik grinnikte "ik wil eigenlijk een voorproefje van dat kookschort".
"Oh ja. Shit, ik hoef ook niet te koken" zuchtte Harry. Ik haalde mijn schouders op "zie mij als je gelegenheid". Harry kwam overeind en trok zijn shirt uit. Ik staarde naar de tatoeages die daardoor zichtbaar werden. Ik beet op mijn lip.
"Als je dit al interessant vind, wacht dan maar totdat ik mijn broek uit trek" zei Harry plagend. Ik begon te lachen "wow Harry wat maak je me toch nieuwsgierig. Moet ik hoge verwachtingen hebben?"
Harry keek me emotieloos aan en ritste zijn gulp weer dicht "jij weet ook hoe je iemand aanspoort".
Ik begon te lachen "sorry Harry, ik weet dat ik hoge verwachtingen zou moeten hebben". Harry grijnsde en deed wederom een poging tot zijn broek laten zakken. Al snel volgde zijn ondergoed. Ik kwam overeind en sloeg de lus boven over zijn hoofd. Vervolgens nam ik de koortjes die je vast moest knopen vast en sloeg deze om zijn middel. Terwijl ik gewoon voor hem bleef staan knoopte ik blindelings een nette strik. Harry bleef er stil voor staan. Terwijl ik de koortjes om zijn middel sloeg ging ik langzaam en ietwat overdreven sexy met mijn handen en armen langs zijn middel af. Harry gniffelde zachtjes.
Net op dat moment klonk een deur. Nog voordat ik overeind kon komen, was de stem al hoorbaar.
"Wil ik weten wat jullie aan het doen zijn?"
Ik kwam overeind en glimlachte naar Gemma "niet heel veel spannends".
Harry draaide zich ook naar haar toe "hey Gemma". Gemma begon te lachen om het kookschort "goede aankoop".
Ik stak mijn duim tevreden op.
"Wat brengt je hier?" vroeg Harry vervolgens, waarna hij zich weer naar mij toe draaide "thanks Lou".
"Harry please, draai je terug deze kant uit. De achterkant vind ik persoonlijk ietwat minder opwindend".
Ik haalde mijn schouders op "daar lopen de meningen over uiteen".
Harry grinnikte om mijn opmerking en draaide zich terug naar Gemma.
"Ik heb nieuws. En natuurlijk wil ik vragen hoe het gegaan is op NYU".
Harry trok zijn wenkbrauw op "Je hebt nieuws?"
"Ja" zei Gemma enthousiast, waarna ze plaats nam op de bank. Harry nam ook plaats op de bank "vertel".
"Gezien ik me realiseerde dat ik hier wel vaker moest zijn, heb ik een appartement gekocht in New York City". Harry keek haar ietwat verbaasd aan "waar?"
De locatie was wel onderhand aan de andere kant van de stad, maar het was nog wel te doen.
De deurbel klonk door het appartement. Harry was al gelijk opgesprongen, nog voordat ik aan kon bieden om te gaan. In zijn kookschort was hij naar de voordeur gelopen. Gemma en ik keken hem na. Gemma lachte zachtjes afkeurend terwijl ze haar hoofd schudde, terwijl ik Harry's kont wel een mooi aanzicht vond. Verschil moest er zijn.

Reacties (1)

  • Paardenvriend

    JOEPIEEE TWEE HOOFDSTUKKIES VANDAAAAHAAAAGGG!!(blush)

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen