Foto bij Chapter 230.1 ||

Alexis Sanchez


'Alexis, guapo!' Met een ruk draaide ik me om en zag Anne op me afkomen in de gang van Colney. Een brede grijns kwam op mijn gezicht en ik spreidde mijn armen. Toen Anne bij me was, sloeg ze ook haar armen om mij heen en ik grijnsde even waarna ik een kus op haar haar drukte. 'It honestly took me by surprise you wanted to go to Costa after work! What about Atom & Humber?'
Ik beet even op mijn lip en haalde mijn schouders op. Als dit niet goed afliep met Nadieh zou ze me de huid vol schelden, dat wist ik nu al.
'They can wait. I just wanted to try the new coffee, really.'
Anne lachte even en streek toen over mijn wang. 'Alright then, I can't wait to have a Chai either and ooooh, I really want a piece of carrot cake as well!'
'Let's hope it's gonna be a piece of cake.' zuchtte ik in mezelf.
'What?' vroeg Anne die me niet had gehoord.
'Nothing, guapa.' grijnsde ik naar haar en sloot haar opnieuw in mijn armen. 'I'll see you at 5 there okay? There's some things I need to do for media duties.' Anne knikte en plaatste nog een kus op mijn lippen.
'I gotta go back to work as well! Let's hope I don't encounter Nadieh.' zuchtte ze toen en liep weer weg.
Ik keek haar even na en schudde mijn hoofd. Ze had echt geen flauw idee wat haar te wachten stond straks en even begon ik te twijfelen of Theo en ik er wel goed aan hadden gedaan. Ach, daar zouden we gauw genoeg achter komen. Ze zouden het toch ooit weer goed moeten maken, somehow. Diep in gedachten liep ik verder naar de kleedkamers en kleedde me om voor het ijsbad. Dat zou vast helpen om mijn gedachten te verzetten.

Nadieh Ramsey


Iets na vijven kwam ik de Costa binnen stormen. Ik had zo'n zin in iets te eten en om nog maar van koffie niet te spreken. Snel keek ik over de hoofden heen of ik Theo al zag, maar hij was er niet. Dat gaf niet, dan ging ik vast bestellen. Ik wist toch wel wat hij wilde. Het was niet druk bij de bar dus was ik zo aan de beurt. Het was toen ik op de koffie stond te wachten en Theo sms'te waar hij bleef.
'What are you doing here?' Ik keek op en zag Anne voor me staan met een norse blik. Ik rolde mijn ogen.
'Well Theo and I still go on dates, if that's what you mean.' Anne wrong haar gezicht even.
'Really? Here? Alexis and I were meeting here as well.'
'For a date? Wow he has really turned into a romantic, hasn't he?' zei ik spottend en pakte de twee koffie's aan van de barista.
Anne zuchtte en wachtte ook op haar koffie. Ik liep naar een bankje toe waar een tweepersoons-tafel vrij was gekomen en zette de cake en koffie daarop. De mensen naast mij gingen weg en snel keek ik of er een andere plek vrij was, maar die was er niet. Uiteindelijk kwam Anne er ook aarzelend aangelopen en ging aan de tafel naast mij zitten. Inmiddels was het al kwart over vijf en was Theo er nog steeds, tevens reageerde hij niet op mijn berichtje. Ik keek even naast me en zag dat Alexis er ook niet was.
'Don't you think it's weird we were meeting them here and neither of them has showed up yet?' vroeg ik toen aan Anne. Ze keek even op van haar telefoon en zuchtte.
'Well, it got us talking.'
Ik keek haar even aan, waarna mijn ogen vergrootten. 'Oh my god..'
Anne keek me eerst even vreemd aan, maar begreep toen wat ik bedoelde.
'They wouldn't.' zei ze toen en ik trok een wenkbrauw op.
'Oh but they would! I'm pretty sure Theo is tired of hearing about make-up.'
Anne glimlachte smalletjes, voordat haar mondhoeken weer naar beneden zakte. 'It's a pathetic attempt anyway.'
'I agree.' vond ik.
'Oh, we agree on something here? It looks like it's working.' glimlachte Anne toen weer naar me.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen