"MARLYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"hoorde ik een boze stem.. "oops misschien was dat briefje niet zo'n goed idee.. Ik maak maar dat ik weg kom!" zei ik. "Waarom breng ik me zelf steeds in de problemen?"mompelde ik..Torch rende voor bij en hij zag me niet eens... Hoe blind is die gast?
"GENESIS NAAR TRAININGS VELD 8!!" Riep vader door de luidsprekers. dus ik liep langzaam naar trainingsveld 8..

~Op het trainingsveld~
"Raimon kan hier elk moment zijn, ik heb gemini storm gestuurd om ze tegen te houden maak je klaar." Zei vader
"OMG YAASHH IK KAN KYKY WEER ZIEN YAAASHSHSH!!!!" riep ik iets te luid want iedereen keek me boos aan inclusief vader.
"Mar dat gaat dus niet gebeuren we doen alles op die verrader niet met jou in contatct te LATEN KOMEN!" zei Xavier. "PRECIES!" Riep Iedereen..
"Hoe....Z..ZE IS GEEN VER...VERRADER.. HOE KUNNEN JULLIE DAT ZEGGEN OVER MIJN EIGEN ZUS..." Riep ik boos en rende met tranen in mij ogen weg.. "Hmpf, Als ze Kyky hier niet willen dan willen ze mij hier ook niet want ik ben bijna het zelfde alleen iets drukker, Ik ga wel weg proberen te lopen misschien zie ik Raimon dan de berg op komen" mompelde ik.

Ik sneakte Alius uit. met dit vet goed excuus.. 'Ik ga allen wat buiten frisse lucht halen want ik ben echt zenuwachtig voor de wedstrijd tegen mijn zus' echt hoor wie gelooft daar nou in kom op ze is mijn zus ik haar haar van binnen en buiten 1 blik en ik weet al hoe ze zich voelt.

Ik wandel dus langzaam ze berg af. ik kijk recht voor me en de rillingen lopen over mijn rug.. "Brrr HOOGTES WIE DE H*LL BOUWT EEN RUIMTE SCHIP OP EEN HOGE BERG" SCHREEUWDE IK

~1,5 UUR LATER~
ik sta nog steeds boven op de berg. omdat dat ding zo hoog is.
de rijd vloog voor bij als het goed is ben ik nu op het midden van de berg.. dan zie ik in de verte een blauwe bus met een gele dak in de verte rijden..
ik zwaai....

Reacties (2)

 • Samanthablaze

  Wat een geschreeuw, calm the **** down people

  4 jaar geleden
 • DeNaamIsGideon

  XD
  "koekoek jongens ik ben het rij me alsjeblieft niet aan"

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen