Ik ben weer een beetje aan de late kant want ik heb de hele middag/avond gewerkt aan mijn fanart voor een competitie, om er vervolgens zojuist achter te komen dat ik een dag te laat ben... En nu ben ik geërgerd:(

Mijn wekker klonk door de ruimte. Ik stak loom mijn hand uit om de wekker te snoozen en draaide me vervolgens om in Harry's armen.
"Ik denk niet dat ik ooit zal wennen aan dat vroege opstaan" mompelde Harry zachtjes. Ik legde mijn hoofd op zijn borst terwijl ik mijn ogen gesloten hield "ik kan er ook niet aan wennen".
"Heb je gesnoozed?" vroeg Harry vervolgens. Ik maakte een bevestigend geluid, waarna ik al vrij snel weer in slaap viel.
Tien minuten later liet de wekker weer van zich horen. Ik voelde me deze keer niet specifiek minder moe, maar er was geen ruimte om nogmaals de wekker uit te stellen. Ik kwam langzaam overeind en rekte me uit. Harry glimlachte naar me "goedemorgen Loubear".
"Goedemorgen Hazza" reageerde ik.
We waren rustig aan uit het bed gekomen en hadden vervolgens ontbeten. Toen we eenmaal op het campus aangekomen waren, was ik wederom 5 minuten eerder dan Harry naar het gebouw gelopen, om geen argwaan te wekken.

Om 11 uur was ik naar de kantine vertrokken met mijn laptop, waar ik rustig aan mijn project werkte. Ik had Harry niet meer gezien of gesproken, maar ik ging er van uit dat hij onze afspraak niet vergeten was. Terwijl ik ietwat op ging in mijn project, hoorde ik een kuch naast me. Ik keek ietwat fronsend op. Harry liep met een subtiele glimlach langs. Al snel kreeg ik een berichtje.
Harry (11:09): kunstarchief, 3 minuten
Ik wachtte netjes mijn tijd af en pakte toen mijn spullen in, om vervolgens te zoeken naar het kunst archief. Weer een zelfde kuch. Ik zag Harry ietwat verderop staan. Ik stapte het kunstarchief binnen en sloot de deur achter me. Harry sloot de deur af van de binnenkant met een sleutel die van meneer Johnson af leek te komen.
"dus, hoe wou je dat tussenuur opvullen?" vroeg Harry zachtjes.
"Dat weet je goed" zei ik zachtjes tegen zijn lippen, waarna ik mijn lippen ruw op de zijne plaatste. Harry ging mee in de intense kus. Ik drukte hem ietwat dichter tegen de archiefkast aan en ging met mijn handen over zijn blouseknopen, om ze vervolgens los te maken. Harry deed zijn blouse onder de kus uit en trok toen mijn shirt over mijn hoofd uit. Al snel gingen zijn handen over mijn riem, die hij al vrij snel los klikte. Harry liet zijn lippen over mijn nek en over mijn borst, naar beneden dwalen. We moesten er niet omheen draaien; we hadden maar heel even de tijd. Harry trok mijn ondergoed naar beneden en keek tevreden naar het gevaarte dat al begon te groeien. Vervolgens ging hij er een paar keer langs af met zijn hand. Ik beet op mijn lip en sloot mijn ogen. De zachte, voorzichtige aanraking van Harry's vingers over mijn huid bezorgde me kippenvel. Ik voelde hoe Harry ons om draaide, zodat ik tegen de archief leunde. Mijn ademhaling versnelde bij iedere aanraking. Harry's natte lippen vormde zich om mijn eikel, waarna hij er zachtjes aan zoog. Ik kon een kreun niet meer tegenhouden. Terwijl ik nog wat onregelmatiger begon te hijgen en tussendoor zachtjes kreunde, zorgde Harry er voor dat ik naar mijn hoogtepunt toe werkte. Ik had mijn handen in zijn haar gezet en kneep en trok er zachtjes aan om mijn seksuele frustraties naar buiten te laten komen. Ik was er helemaal in op gegaan. Ik was er zó in op gegaan, dat ik schrok toen de deurklink bewoog. Mijn ogen schoten open. Harry's lippen lieten mijn penis spontaan los. Hij kwam overeind en zette zijn wijsvinger tegen mijn lippen als teken dat ik zo stil mogelijk moest zijn. Dat was nogal lastig wanneer ik zo goed als klaar kwam. "Ik heb de deur afgesloten, toch?" fluisterde hij enorm zachtjes in mijn nek.
Ik maakte een zacht bevestigend geluid. Wat een buzzkill. Het zou ook nog dom zijn om nog verder te gaan. Ik probeerde te kalmeren en er voor te zorgen dat mijn erectie weer verdween. Harry zag de teleurstelling in mijn gezicht. "Soon" fluisterde hij zachtjes terwijl hij zijn blouse weer dicht knoopte. Ik trok mijn ondergoed en broek weer omhoog en trok de riem weer aan. Vervolgens trok ik mijn shirt weer over mijn hoofd. Harry ging met zijn handen door zijn haar om het weer in model te brengen en vervolgens door mijn haren.
We keken beide naar de deur. Het was toch wel even geleden dat iemand er aan gevoeld had. Het zou vreemd zijn wanneer er gewoon iemand stond te wachten. Harry liep naar de deur en draaide de sleutel voorzichtig om. Ik bleef ietwat verderop staan en keek mee terwijl hij de deur opende. Ik kon een frons niet tegenhouden zodra ik de persoon zag aan de andere kant van de deur.
"Liam?"

Reacties (4)

 • Qualantinos

  @EvaSalvatore: hmm ja dat is wel echt vervelend. Maar goed, het was denk ik nog frustrerender geweest wanneer je werkelijk je alles gaf en nog op een kut tijd uit kwam?
  En tja de competitie... ik weet niet of er nog zo'n volgende komt, maar ik was echt bijna klaar en toen realiseerde ik me dat ik te laat was.. zoooo enorm ergerlijk pff. Ik was zo trots op mn werk ):

  3 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Louis en Harry.
  Jullie weten wel dat het niet de bedoeling is dat als Harry daar werkt jullie elk tussen uur een pleziertje hebben. :')

  3 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  En ja moest deze zeer nuttige info over mijn 200 even delen hahaha

  3 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Geëgerd ben ik ik ook! Moest vandaag op de wedstrijd een 200m lopen en dat had ik nog nooit gedaan dus liep beetje voorzichtig want ja ook blessure enzoxDmaar ik had veel en veel harder gekunt en nu heb ik een kut tijd staan

  Positieve is wel dat ik deze tijd makkelijk kan verbeteren!
  Anders doe je met jou fan art mee aan de volgende wedstrijd!

  Maar... snel verder met dit verhaal! X

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here