Emily "The Darkness" Alice Johnson      NAME
Emily • betekent Rivaal
Rivaal is het woord waarmee je Emily kan omschrijven en eigenlijk vindt ze haar naam daardoor nogal confronterend. Emily is niet echt een persoon die makkelijk is in vriendschappen en ziet daardoor eigenlijk iedereen als een dreiging.
Alice • betekent Nobel
Alice, met deze naam wordt Emily liever aangesproken, al noemde iedereen haar eigenlijk gewoon Emily. Alice is een lievere naam en dat is eigenlijk wel wat Emily altijd probeert te zijn, toch lukt dit haar zeker niet.
Johnson • betekent zoon van John
Dit is haar familienaam en eigenlijk geeft ze niet heel veel om haar achternaam, wanneer ze zichzelf voorstelt is dit toch vaak als Alice of Emily. Ze geeft haar achternaam vrijwel nooit mee.
The Darkness • betekent het Donker
Onder de kinderen staat Emily ook wel bekend als The Darkness, het is haar schuilnaam en als je dit iemand hoort zeggen is de kans groot dat ze het over Emily hebben.

      AGE
Omdat er in de Ao Atarangi geen tijd bestaat verjaart Emily eigenlijk gewoon niet. Toen ze zestien was is haar ziel langzaam aan gaan verduisteren en pas toen ze achttien was is ze in de schaduwwereld terecht gekomen. Sinds dat moment is ze niet meer verjaard, pas als ze uit de schaduwwereld komt om een nieuw kind mee te nemen naar Ao Atarangi verjaart ze weer voor enkele uren. Ze heeft eigenlijk geen benul van de tijd en weet niet hoeveel jaren er ondertussen zijn verstreken, ze schat dat ze nu rond de vijftig zou moeten zijn. Ze is geboren op 15 januari en is daarmee een Steenbok.

      ROLE
Emily is het eerste meisje, de eerste persoon, die Ao Atarangi heeft bereikt. Eigenlijk heeft ze de wereld zelf gecreëerd en sinds dat moment heeft ze het beschikbaar gesteld voor iedere verduisterde ziel. Ieder met een geheim dat hen vanbinnen zou breken, zij helpen haar zonder dat ze het weten om haar zoete wraak te krijgen. Ze ontvoert kinderen die net als haar een geheim hebben naar de schaduwwereld, ze houdt hen daar tot ze hun geheim eindelijk hebben verteld en hebben kunnen accepteren. Maar zelfs als hen dat is gelukt heeft ze haar schaduwen die alles op alles zullen zetten om hen daar te houden.


"And I was in the darkness, so the darkness I became. "
🌸 "The demons run but it's the devil who is trying to hold me down." 🌸


"That's not my shadow, it's my darkness."


      Inner
Goede eigenschappen
♣ Betrouwbaar
♣ Liefdevol
♣ Gevoelig
♣ Slim
♣ Fantasierijk
♣ Knap
Slechte eigenschappen
♣ Wraakzuchtig
♣ Jaloers
♣ Gestoord
♣ Breekbaar
♣ Apart
♣ Verlegen

"The monster in the dark will get you all, eventually. So when can I pick you up?"

Vroeger was Emily het meisje waarvan iedereen hield, ze droeg altijd ene soort van passie met zich mee en vooral volwassenen konden daar erg van genieten. Toch ging er veel om in het kleine hoofdje van het meisje. Vroeger was ze altijd nogal verlegen naar anderen toe, het was voor haar dan ook een hele stap als ze haar handje naar je uitstak en zich snel en mompelend voorstelde. Toch verdween dat naar een tijdje vaak, zodra ze je meer begon te vertrouwen en ze beter leerde kennen kon het meisje zelfs redelijk druk zijn. Je kon alles aan haar vertellen en al je problemen bij haar kwijt, haar lippen waren altijd gesloten en ze vond het geweldig als iemand haar weer eens een geheimpje toevertrouwde. Ze kon er dan altijd met je over giebelen maar er tegen iemand anders volledig stil over zijn en al kwam het uiteindelijk op het onderwerp neer zou ze alles op alles zetten om het te vermijden. Hierdoor leerde ze op jonge leeftijd al goed met geheimen omgaan en kreeg ze ook van personen die ze niet zo goed kende geheimen toevertrouwd. Ze was enorm liefdevol en iedereen werd geaccepteerd in haar kleine hartje waardoor er al snel ruimte te kort was, misschien is dat dan ook de reden dat er een storing plaats vond. Ze was liefde vol en liet ieder in zijn waarde, ze kon genieten van het moment waarop een ander stond te schijnen en wist dat ze zelf ook kon schijnen. Het was een mooi en gelukkig meisje en er viel niets over haar te zeggen. Het meisje wist zelf ook dat ze mooi was en gooide haar charmes maar al te graag in de strijd, dit kon dan ook voor wat stomme en lachwekkende momenten zorgen, toch verdween ook deze eigenschap naar een tijdje en natuurlijk bezit ze hem nog maar ze gebruikt alles nu heel anders. Haar wereldbeeld veranderde naarmate ze ouder werd en Emily veranderde mee in een misschien niet al te positieve manier. Het knappe en liefdevolle meisje zat nog altijd ergens verstopt onder de lagen van bescherming die ze zelf had opgebouwd. Ze verwijderde zich van de mensen en al snel werden de geheimen haar te veel, de mensen waar ze mee omging en aan wie ze liefde moest geven vielen langzaam van haar weg en ja misschien waren het er wel te veel geweest. Haar hele persoonlijkheid begon te veranderen en Emily voelde zichzelf niet goed genoeg.


Mensen begonnen afstand van haar te nemen en soms schrokken ze zelfs als ze haar zagen. Emily begon zichzelf en anderen steeds meer te haten en dan met name haar jongere zusje. Haar innerlijk werd donkerder en het licht dat ooit in haar ogen had gestaan doofde. Ze werd gevoeliger en kon sneller met mensen meeleven, maar dan met name met zichzelf. Ze begon zich af te sluiten van andere en de tranen sprongen sneller in haar ogen, een rake opmerking kon haar nu al raken en Emily werd heel erg breekbaar. Het verbaasde mensen hoe de mooi vlam zo kon vallen en naarmate ze ouder werd begon ze dat zelf ook door te krijgen. Ze besloot om zichzelf weer sterker te maken en werd hierdoor lichtelijk gestoord en misschien juist daardoor ook wat aparter. Ze kon nu lachen als andere voor schut werden gezet en vond het ook leuk om zelf opmerkingen naar hen toe te gooien. Ze had altijd een weerwoord klaar staan en was nu heel wat lastiger klein te krijgen, toch was ze nog erg breekbaar. De mensen die haar konden breken waren dan ook de mensen die het dichtste bij haar stonden, haar familie en vrienden kon haar heel erg kwetsen. Ze begon in haar fantasie te leven en kwam erachter dat alles mogelijk was, wanneer ze het had over haar demon die haar hadden overgenomen kon ze wel wat rare blikken krijgen, maar zij was slechts overtuigd van haar gelijk. Want zij was degene die haar demonen leidde en niemand anders, niemand kon haar naar beneden krijgen en het was de duivel die aan het proberen was haar naar beneden te krijgen. Mensen begonnen haar steeds aparter en gestoorder te vinden en de kans was groot dat dat inderdaad het geval was. De stemmen in haar hoofd zwollen met de dag aan en soms kon ze zomaar uit frustratie naar haar haren grijpen. Ze werd sneller jaloers op de mensen die het wel goede en daar kwam ook een soort van wraak uit opzetten. Ieder die het wel goed had zou moeten boeten, het was niet eerlijk dat iemand zoveel demonen moest verdragen en de ander geen. Met iedere dag die voorbij tikte werd ze een beetje gestoorder en ze wou wraak hebben voor ieder die er schuld aan had en dat leek de hele wereld te zijn. Nu is ze tot rust gekomen al zit het gestoorde nog zeker wel hoog, toch is er echt wel liefde in haar manier van doen te herkennen en ook haar charme lijkt ze teruggevonden te hebben. Of ze ooit weer zal worden zoals ze ooit was is misschien de vraag maar dat het langzaam maar zeker beter gaat is zeker, al is ze echt nog wel de psychopaat die ze van zichzelf heeft gemaakt en is ze nog altijd uit op wraak.

🌸 "What is the beauty of a secret? It's that your suposed to keep it." 🌸
My demons are begging me to open up my mouth
I need them, mechanically make the words come out
They fight me, vigorous and angry, watch them pounce
Ignite me, licking up the flames they bring about


🌸 "Even a white rose has a black shadow." 🌸
      SECRET
Emily was vroeger het vrolijke en lieve meisje van haar familie en dat is misschien wel wat ze eigenlijk altijd had willen blijven, maar iets in dat plan is vreselijk misgegaan. Haar ouders waren verdiende beide erg goed en dat is dan ook wat ze graag voor hun kinderen wouden hebben, Emily was slim maar school was alles behalve haar ding en ze was blij dat ze te horen kreeg dat ze een havo opleiding mocht doen. Dit kostte haar alleen erg veel moeite en ze haalde vele onvoldoendes, toch zouden haar ouders dit nooit te weten komen, het was namelijk haar eerste geheim, misschien is dit dan niet de grootste maar uit de eerst vloeide er veel meer. Ze wou dat haar ouders trots op haar waren net als ieder kind wil toch? Ze deed nog meer haar best en vele anderen zaken gingen eraan onder door. Haar ouders merkten dit ook en vonden dat ze meer van haar vrije tijd moest genieten, Emily had het gevoel dat ze het weer fout deed en ging dus vaker naar buiten, maar ze had geen vrienden en zat dus vaak ergens alleen op een bankje muziek te luisteren. Dat was dan meteen leugen twee, omdat ze vrijwel geen vrienden had en dit niet tegen haar ouders wou vertellen, ze bleef voor lange tijd stil en haar punten gingen weer achteruit. Ze kwam er goed vanaf met haar leugens tot op het moment dat haar zusje naar dezelfde school ging.
Haar zusje lag meteen goed in de groep en werd al gauw het populairste meisje van de school. De leugen over de vele vrienden van Emily waren dan ook al snel verdwenen en Zara vertelde haar ouders meteen dat Emily eigenlijk altijd alleen was. Emily haatte haar om het feit dat ze ervoor zorgde dat haar ouders haar niet meer zagen zoals ze ooit had gedaan. Het verdriet hoopte zich op en ze werd jaloers op Zara. Zara leek de perfecte dochter te zijn, er was maar een klein verschil, Emily was de mooiste thuis. Zara haalde goede punten, had veel vrienden en leek meer dan genoeg zelfvertrouwen te hebben, alles wat Emily zou willen hebben en wat haar ouders in een dochter zagen. Het duurde niet lang voor Zara ook haar andere geheim aan haar ouders verklapten en dat was het punt waarop Emily het niet langer met haar uithield. Zara zorgde ervoor dat haar ouders haar niet meer vertrouwde en het ergste dat ze teleurgesteld in haar waren en Emily werd hier erg verdrietig van. Alsof het niet erger kon besloten haar ouders toen te scheiden en hertrouwde haar moeder al snel met haar nieuwe man Hiram. Hij maakte Zara al snel zijn lieveling en Emily kon niks anders dan jaloezie voor haar voelen. Hieruit ontstond misschien wel het ergste leugen. Iedereen dacht altijd dat Emily brak door het overlijden van haar jongere en perfecte zusje, niets is minder waar. Emily huilde niet om haar verlies, Emily huilde door haar stem die toegevoegd was aan de stemmen in haar hoofd, ze huilde omdat ze haar verwijtende nu iedere dag moest horen. Maar vooral huilde ze omdat zij degene was geweest die haar dode, net voor de trein eraan kwam duwde ze haar voor de trein en rende weg. Thuis trof ze haar ouders huilend aan en vroeg wat er was gebeurd, zij vertelde haar dat haar zusje dood was, door wat zij had gedaan. Ze barstte in tranen uit, misschien van verdriet misschien van vreugde. Ze vertelde haar ouders dat zij en Zara ruzie hadden gehad en opgesplitst waren beide boos, dit is het geheim dat Emily uiteindelijk echt onderuit heeft gehaald. Ze heeft het zichzelf nooit kunnen vergeven maar ook nooit echt kunnen verwijten, de dood is doorgegaan voor zelfmoord en er is niets anders meer van vernomen.

      APPERANCE
• Grootte • 1.78
• Lichaamstype • Lang en dun
• Gewicht • 63 kilo
• Figuur • Dunne zandloper
• Dik of dun • Slank
• Verhouding • Lange benen kort bovenlichaam
• Huidskleur • Blank, wit
• Gezichtsvorm • Ovaal
• Sproeten • Ja
• Expressief gezicht • Ja
• Wenkbrauwen. • Donkerbruin, niet verzorgd
• Oren • Kleine oren
• Oogkleur • Blauw
• Wimpers • Lange zwarte wimpers
• Bril of lenzen • Geen van beide
• Neus • Smal wipneusje
• Lippen • Vol
• Haarkleur • Donkerbruin
• Haartype • Stijl, dik
• Haarstijl • Halflang
• Scheiding • In het midden
• Los of vast • Los of in een staart
• Stem • Laag
• Accent • Engels
• Kledingstijl • Donker
• Favoriet kledingstuk • Zwart leren jack
• Schoenen • Sneakers
• Rokjes • Nee
• Jurkjes • Ja
• Accessoires • Geen
• Tatoeages • Ja
• Littekens • Ja op haar polsen.
• Piercings • Ja
• Extra • Emily vindt het leuk om zo nu en dan wat zelf verknipte shirts en broeken te dragen.
🌸"But luckily I don't have to tell you anything. Anything!"🌸
      HISTORY
Emily maakt deel uit van een welvarende familie die dolsgelukkig was met hun net geboren dochter, Emily kreeg de kans om op te groeien als een geliefd kind dat eigenlijk alles kreeg wat haar hartje begeerde. Dat was dan ook wel te merken, toen ze jong was kon ze nog best wel eens verwend overkomen al was ze over het algemeen een verlegen kleine vlinder. Ze liep altijd door het huis in de zwarte jurk van haar moeder met een paar elven vleugeltjes op haar rug, ze hield veel van haar familie en kreeg ook veel liefde terug. Wanneer ze twee wordt krijgt ze goed nieuws te horen, er was een zusje in aankomst, de familie zou dus nog wat groter worden. Dolsgelukkig helpt het kleine meisje met het klussen aan de babykamer, of nou ja eigenlijk kijkt ze toe hoe haar vader klust. De dag dat haar kleine zusje werd geboren was dan ook een gelukkige dag en het mooiste was nog wel dat Emily de naam had mogen uitzoeken. Ze had haar nieuwste zusje vernoemt naar een karakter uit een film die ze graag keek, Zara. Eigenlijk had ze Zorra gezegd maar haar ouders hadden haar verstaan als Zara. Het begin van de basisschool ging het meisje nog niet heel slecht af ze ging graag naar school en had al gauw wat vriendjes en vriendinnetjes. Op haar zesde kreeg ze zelfs haar eerste vriendje, Alex. Hoe ouder ze werd hoe meer vrienden ze eigenlijk kreeg en hoe meer geheimen ze te horen kreeg, misschien is dat dan ook waar ze zichzelf te kort deed want haar eigen geheimen zou ze nooit aan ook maar iemand vertellen. Ondanks haar ietwat verlegen innerlijk is het haar toch gelukt erg hoog op de sociale ladder te klimmen en haar ouders waren trots op haar, ze haalde goede punten en had veel vrienden. Alles wat je wil voor je dochter toch? Toch ging het haar ten onder, ze kreeg te horen dat ze naar de havo kon en ging vol goede moed een nieuwe schooljaar in, maar of dat nu de juiste keuze was. Al snel werd de schooldruk haar te veel, kropte de geheimen zich te hoog op en ondanks haar ouders haar geen druk op legde voelde ze die wel en streefde ze dus naar meer. Er vervielen vele vriendschappen en naar niet al te lange tijd stond ze er alleen voor, zij met haar ouders en zus. Ze stak al haar tijd in haar opleiding en dit had ok al haar aandacht nodig. Ze kon de havo maar met moeite aan en had naast school eigenlijk nergens tijd voor, ze was blij als ze een rondje kon gaan hardlopen. Haar ouders merkte dan ook echt wel dat ze het zwaar had en vonden juist daarom dat ze wat meer moest gaan afspreken met vriendinnen, wat zij niet wisten is dat ze die eigenlijk geen meer had. Toch wou ze hen niet teleurstellen en wanneer ze dus met vriendinnen zou afspreken zat ze vaak alleen op een bankje muziek te luisteren, tot de tijd langzaam voorbij tikte. Doordat ze nu minder uren had om aan school te werken gingen haar punten ook al snel achteruit en hier baalde ze natuurlijk zelf heel erg van. Haar persoonlijkheid verduisterde en ze werd op school niet gezien als hoe ze op de basisschool werd gezien, ze werd nu gezien als een gevaarlijk en lichtelijk gestoord iemand. Waar ze vroeger andere aan kon moedigen en zei dat het hun echt wel zou lukken lachte ze daarentegen nu uit. Mensen begonnen haar te mijden en dat maakte haar alleen maar eenzamer. Haar persoonlijkheid zat in een diepte punt toen haar zusje naar dezelfde school ging. Het liep al een paar jaar niet meer lekker meer tussen de twee en Emily wist dat de ergste bui nu pas zou komen. Zara was tenslotte de perfecte leerling en had veel vrienden, de perfecte dochter eigenlijk. En zoals ze had voorspelt ging het toen pas echt mis, Zara werd een van de populairste leerlingen op school en haalde super goede punten en dat terwijl ze ook nog een niveau hoger zat. Al snel kwamen de eerste paar leugens van Emily boven water en Zara kleineerde haar op iedere mogelijkheid. Emily brak langzaam steeds meer, iedere dag zat er weer een krakje in haar hart bij, iedere avond stortte ze even in. Waarna ze de tranen wegveegde zichzelf weer bijeen raapte en haar dikke muren weer optrok. Zara bleef proberen haar onderuit te krijgen en haar ouders beginnen haar steeds meer te wantrouwen, alsof het niet meer erger kon besloten zij ook nog te scheiden. Haar moeder was een andere man tegen gekomen en van hem gaan houden, Emily stortte in en Zara gebruikte dit om te laten zien hoe zwak ze eigenlijk wel niet was. De demonen namen haar vanaf dat moment over, er is geen traan meer uit haar ooghoek komen rollen. Wanneer ze gefrustreerd of verdrietig was kneep ze haar handen tot ballen en liet ze haar nagels in haar huid boren of trok ze zonder dat ze het doorhad een pluk haren uit haar hoofd trok. Toen Zara ook vrijwel meteen het lievelingetje werd van haar stiefvader wist ze dat ze haar eigen huid niet meer zou kunnen redden. Ze zou nooit meer kunnen tippen aan haar te perfecte zus. Die dag namen de demonen het over en duwde haar eigen zusje voor de trein, waarna ze zelf wegrende. Thuis kreeg ze te horen dat haar kleine zusje was overleden en begon ze als een gek aan haar haren te trekken, of het nu van verdriet, blijheid of frustratie was weet ze nog altijd niet. Wel is ze blij dat ze van haar zusje af is en dat geeft haar nog een vreselijker gevoel. Ze hoefde niet meer te tippen aan haar twee jaar jongere zusje en de moord ging door voor zelfmoord. Emily voelt geen schuld en dat is iets wat haar bang en tevreden tegelijkertijd maakt. Nadat haar zusje is overleden is de psychopaat in haar naar boven gekomen, ze kon hele nachten schreeuwen en kreeg de ergste nachtmerries, tot het donker het voor altijd van haar overnam en ze Ao Atarangi creëerde. Hier probeert ze anderen van hen geheimen af te helpen zodat er met hen niet hetzelfde gebeurt als haar maar wat zij niet weten is dat ze ook haar zoete wraak zullen zijn, voor alle mensen die haar hebben laten zitten.
"She wore her darkness like some girls wear a black dress."
      SKILLS
Fysical Hoe graag ze het zelf ook ontkent, fysiek kun je met gemak van haar winnen. Ze is niet sterk en erop los slaan is alles wat je haar nooit zal zien doen. Ze heeft vroeger wel eens een paar lesjes zelfverdediging gehad, maar daar is het ook bij gebleven, als je haar aanvalt zal ze weten hoe ze zichzelf moet verdedigen en zal ze je op je zwakkere punten van je lichaam raken. In een man op man gevecht zou ze het echter nooit winnen.
Words Dit is hoe Emily haar gevechten meestal wint, bekvechten is een van de grootste talenten van de jongedame. Als het erop neer komt hoe je iemand met woorden het hardste kan raken heeft ze daar een aangeboren talent voor. Ze hoeft maar een paar woorden met je gewisseld te hebben en weet het grootste deel van je zwaktepunten en onzekerheden al te zetten. Ze kan behoorlijk intimiderend zijn en zoekt altijd de juiste momenten uit voor een rake opmerking, hierdoor kunnen haar woorden soms nog harder aankomen. Emily heeft altijd wel een tegenargument klaarstaan en je kan echt beter niet met haar in een woordengevecht komen.
Weapons Emily is geen voorstander van wapens en doet hier dan ook vrij weinig mee. Natuurlijk kan ze wel omgaan met een klein pistool maar wie kan dat niet? Ze kan van allerlei voorwerpen wel iets maken om zich zelf mee te verdedigen maar met een echt wapen als een zwaard of pijl en boog zal je haar niet snel.
Thoughts Emily is geen denker, ze is iemand die doet en er vervolgens over nadenkt. Dit kan zorgen voor wat lastige situaties maar soms pakt het ook erg goed uit, door haar snelle reacties heeft ze vaak namelijk net wat meer tijd om toe te slaan. Wanneer dit misgaat komt kan ze zichzelf zeker wel redden uit de situatie maar met net wat meer moeite dan gehoopt.
Magic Niet van toepassing
"Oh darling, after all. All you have is yourself."

The darkness of a women is such that, stirpped of out sight, we must feel our way through it -- we crawl, we enter her circles of Hell until we sympathize with her sorrows, until we learn from her rage.
🌸 "The damaged people are dangerous. They know how to make hell feel like home." 🌸

      RELATIONS
      Family
Zara Mandy Johnson • Sister
Emily was mega trots op haar kleine zusje, toen nog wel. Ze had zelf de naam van haar nieuwe zusje mogen uitzoeken en dat was een hele eer geweest, ze had haar Zorro genoemd. Haar ouders hadden haar alleen verkeerd gestaan en de naam was Zara geworden. In hen eerste jaren waren ze heel erg close en konden ze het altijd goed met elkaar vinden. Dit veranderde echter naarmate ze ouder werden, langzaam groeide ze uit elkaar en vonden andere interesses. Tot het op het punt kwam dat ze eigenlijk gewoon een hekel aan elkaar kregen en alles op alles zette om de ander voor schut te zetten. Nu lukte dit Zara heel wat beter dan Emily en ze haatte haar daarom alleen maar meer. Zara was de reden voor de verduistering van haar persoonlijkheid en eigenlijk was ze zelf ook schuldig aan haar dood. De haat stapelde zich namelijk zo hoog op dat Emily haar voor de trein duwde en voor goed van haar af was.
Jennifer Catherine Jackson • Mother
Emily hield met heel haar ziel van haar moeder en probeerde haar dan ook iedere dag weer trots te maken, toch ging dit lastig. Haar moeder stelde hoge eisen en wou eigenlijk dat haar kinderen later net zo goed een mooi leven konden leiden. Emily probeerde dan ook aan haar hoge eisen te voldoen, maar het ging haar snel ten onder en hun band verslechterde. Toen Zara er ook nog allemaal schepjes boven op begon te gooien en ook het vertrouwen van haar moeder verloor werd ze heel erg eenzaam. De enige die ze had en ook van haar hield was haar vriendje, ook wel bekend als Alec. Ze was dan ook woedend op haar moeder toen zij met een reden kwam om met hem te breken, ze verwijt haar moeder nog altijd dat ze van haar vader scheidde en introk met Samuel.
Hiram Cole Johnson • Father
Emily had een goede band met haar vader en dan met name toen ze nog een heel klein meisje was. Ze deden van alles samen en was het typische vaderskindje. Ze gingen samen vissen en konden samen uren door het bos wandelen zonder ook maar enige verveling. Ze gingen vaak samen op stap, tot Zara aankwam met haar leugens. Ook hij verloor het vertrouwen in zijn kleine dochter en dit raakte Emily heel erg. Ze stortte in en probeerde hem nog vaak mee te krijgen op uitstapjes, iedereen nam echter steeds meer afstand van haar. Zodra Zara dood was probeerde hij weer meer tijd met haar door te brengen, maar Emily werd te gestoord om hier nog echt wat van mee te krijgen. Haar vader speelt zeker wel een rol in het verhaal naar wie ze nu is.
Samuel Jace Spring • Stephfather
Emily heeft hem nooit gemogen, ze vond hem zeer onbetrouwbaar en daarnaast verkoos hij Zara meteen als lievelingetje wat nog een enorm minpunt voor haar was. Ze heeft vanaf het begin geprobeerd de relatie die hij met haar moeder had te verzieken. Toen ze hem dan ook betrapte op vreemd gaan leek dit de ultieme manier om haar moeder iets duidelijk te maken. Hij had haar door en bedreigde haar, als ze iets zou zeggen zou hij haar namelijk kapot maken, op iedere mogelijke manier, te beginnen met zijn eigen zoon, Alec. Hij wist namelijk dat ze nog altijd gevoelens voor hem had.
Alec Spring • Stehpbrother
Alec, misschien was het wel de liefde van haar leven geweest, toch heeft ze er nooit achter mogen komen. Haar moeder kwam namelijk met zijn vader in aanraking en werden verliefd. En je kan geen relatie hebben met je broer toch? Dat is wat haar moeder altijd zij, Emily heeft hem alleen nooit meer als haar broer kunnen zien, hij was de liefde van haar leven en dat zou hij blijven. Hij was haar eerst echte liefde en dat zou hij altijd blijven, hoe hard haar moeder haar best ook zou doen om haar kijkende ogen van hem af te houden.
Benjamin Spring • Little Stehpbrother
Dit is misschien wel de jongen die op het einde nog voor haar klaar stond. Benjamin was namelijk de goedheid zelve, hij had een onbezorgde jeugd gehad en was bereid iedereen te helpen. Hij was de enige die het door had toen Emily diep in de put zat en was de enige die probeerde haar eruit te krijgen. Misschien, slechts misschien was het dan ook wel gedeeltelijk haar fout dat zijn glimlach iedere dag een beetje verduisterde. Het was duidelijk, haar donker nam hem over en proefde hem iedere keer weer en de kans is groot dat hij het jongentje wou hebben.

      Friends
Wie wil?

      EXTRA
Likes Milkshakes, Winter, Sneeuw, Zwart, Kinderen, Muziek, Vuur, Lampen, Licht, Schaduwen, Donker, Kinderen, Geld, Halsey, Melanie Martinez, Alan Walker, Lana Del Ray, Wolven, Jongens, Ijs, Citroen, Limoen, Koffie, Drank, Dansen, Ruzie, Planten, Bos, Barbecue, Vlees, Snoep, Films, Bad guys, Demonen, Duivel, Lezen, Spelletjes, Vliegen, Zingen, Schilderen, Tekenen, Rennen, Eten, Frans, Nederlands, Engels, Messen, Woorden.
Dislikes Wit, Zon, Zara, Liefde, Ouderen, Foto's, Plakband, Harde geluiden, Katten, Honden, Eenden, Duiven, Schijnheilige mensen, Ouderen, Wiskunde, Klimmen, Jurken, Rokjes, Roze, Paars, Geel, Chocolade, Vis, Groen, Dood, Zichzelf, Barbie, Superhelden, Leven, Geheimen, Elektronica, Aanstekers, Klokken, Tikken, Gillen, Strepen, Filosofie, Verveling, Bloemen, Glimlachen, Cactussen, Rare dingen, Verstoppen, Tikkertje, Treinen.
Angsten Verlatingsangst, Bindingsangst en Hoogtes
Lievelingskleur Zwart
Lievelingsdier Raaf
Talen Engels, Nederlands, Frans
Hobbies Tekenen, Schilderen en Zingen
Verslavingen Geen
A
O

A
T
A
R
A
N
G
I

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen