Foto bij Perfectie

Ondanks dat het niet nodig was sloeg ik mijn armen om Matsuda's middel. Misschien was het uit een reflex, misschien gewoon omdat het prettig was. 'Waar is de herberg eigenlijk?', hoorde ik Brendon vragen. 'Het is niet ver weg, het ligt niet alleen in Het Rijken Van Legenden, maar zelfs ook nog in de streek Ailen, dus erg lang zullen we niet onderweg zijn. Ik denk dat we er over twee uur zijn als we dit tempo aanhouden, maar als we in draf gaan rijden zijn we er sneller.', zei Matsuda over zijn schouder. 'Ik heb gehoord dat de herberg heel groot en mooi is. Er zijn twee gigantische baden, één voor de mannen en éėn voor de vrouwen, en het ligt langs een rivier! Dan kunnen we ook weer gaan zwemmen.', zei Zen. 'Zullen we dan wat harder gaan? Ik wil wel zwemmen, en wat eten gaat er ook wel in.', zei Marcus. Iedereen stemde in en even later reden we in draf verder. Ik hoorde een luid gegrom achter me, en eerst dacht ik dat het een paard was, maar toen bleek het James' buik te zijn! 'Ik heb honger.', grijnsde hij. Toen besefte ik zelf ook hoe hongerig ik eigenlijk was.

De herberg was prachtig en wat Zen gezegd had over de schoonheid was zeker waar. Bij aankomst besloten we meteen wat te gaan eten, want we rammelden allemaal en hadden ook geen zin om iets te doen met een lege maag. Het was misschien mijn verbeelding, maar het leek alsof Zen en Marcus, die eerst nooit heel close waren, nu opeens veel vaker naar elkaar keken. Er heerste een soort van voelbare energie tussen die twee. Was het.... kon het...? En toen zag ik het: Zen had een gouden ring om zijn vinger die indetiek was met die van Marcus. Ik hapte naar adem, en verborg het gauw door te doen alsof ik me verslikte. Ik keek Matsuda veelbetekenend aan, maar hij keek naar zijn kip, en niet naar mij. Was het echt wat ik dacht wat het was? Ik hoopte van wel! En als geroepen stond Matsuda op om naar het toilet te gaan. 'Ik moet ook.', zei ik gauw. Toen we uit het bereik van de andere waren greep ik hem bij de pols en fluisterde ik opgewonden: 'Zag je het?' 'Wat?' 'Heb je het echt niet gezien?' 'Erza, wat moet ik zien?' 'Die ringen! Marcus en Zen hebben allebei de zelfde gouden ringen om!' Hij sloeg zijn handen voor zijn mond. 'Denk je...?' 'Ik weet het niet, maar het zou zo goed kunnen!' Matsuda grijnsde breed. 'Laten we het maar hopen, maar zeg er maar nog maar niks over, we laten het hun zelf zeggen.' 'Ja, goed idee.'
Voor de rest van het eten kon ik niets anders doen dan stiekem Marcus en Zen hun richting in te kijken en ze te bespioneren. Maar ik deed wat Matsuda had zeegod en wachtte totdat ze er zelf over zouden beginnen. Ze keken elkaar deze keer wat langer veelbetekenend aan en Marcus zei: 'Jongens? Mag ik even jullie aandacht?' Iedereen keek hem aan. 'Zen en ik hebben jullie wat te vertellen.' En zie hielden hun handen omhoog. 'We zijn verloofd.' Ik sloeg mijn handen voor mijn mond en begon toen opgewonden te klappen. De anderen klapten mee en sloegen de jongens op hun rug. 'Hoe lang al?', vroeg Suzy enthousiast. Zen keek Marcus vragend aan. 'Nog maar drie dagen toch?' 'Wat? Jullie zijn toch maar die dagen samen en nu al verloofd? Hoe kun je nou met iemand trouwen zonder te weten hoe hij in bed is?' 'Suus!' Zei Wes. 'Suus, dat bedoelen we niet. We zijn nog maar drie dagen verloofd, maar we zijn al langer bij elkaar. En op wat je daarna zei ga ik niet eens op in.', zei Marcus koel. Suzy keek hem aandachtig aan en snakte toen naar adem. 'Bedoel je dat jullie nog nooit....?!' 'Ja wat? We zijn nog maar net twee weken samen en in tegenstelling tot jou duiken wij niet meteen in bed.' Marcus klonk nog steeds koel, maar ik hoorde wel dat hij een beetje gepikeerd was. 'Nou, jullie gaan anders wel meteen trouwen.', kaatste Suzy terug. 'Dat is pas over een paar maanden, zo'n bruiloft duurt lang om te regelen en eerst dachten we dat het helemaal niet meer kon omdat Oslo het illegaal wou maken.', zei Zen. 'En mij valt het wel op dat jij ook echt meteen aan seks denkt Suus.', zei Brendon. Suzy deed haar monden open, maar klapte die toen weer dicht en bromde: 'Laat maar.', bromde ze.

De rest van de dag gingen we zwemmen en liepen we door het aangrenzende bos. We aten in de herberg en gingen daarnaar de baden.

Matsuda

'Bommetje'', riep James. Ik kreeg een golf water over me heen toen hij in het water sprong. 'Hou je een beetje in, wil je? We zijn hier te gast.', zei ik beschuldigend. 'Sorry, ik kon het niet laten.' Ik keek grijnzend naar Zen en Marcus wie met hun arm om elkaar heen geslagen door elkaar haar streken. James volgde mijn blik en zijn zucht klonk een beetje geïrriteerd. 'Ja ja, jullie zijn gay, we snappen het nu wel hoor.', zei hij. Zen keek op naar hem. 'Hypocriet. En jij en Sunny dan, toen jullie net hadden kleefden jullie vierentwintig-zeven aan elkaar vast. Ik denk dat sommige mensen denken dat jullie een Siamese tweeling zijn of zo.', zei Wes. 'Ja maar dat is anders.' 'Zit jij hier nou rasistisch te wezen James?', vroeg Brendon. 'Homo's zijn geen ras.' 'Maar je bent wel gemeen aan het doen James.', gaf ik toe. 'Ik heb er niks tegen hoor!', verdedigd hij zich. 'Nou James, speciaal voor jou gaan we nu extra gay doen.', zei Marcus met een duivelse grijns. 'Kom hier!' Hij sloeg zijn armen om Zen en zoende hem vol op zijn mond. 'We zijn zo gay.', grijnsde Zen. James zuchtte verslagen. 'Oké oké, jullie winnen!', riep hij.

Zen

Het was bijna tijd om te gaan slapen en ik stond buiten, even wat frisse lucht halen. Er kwam een meisje met zwart haar naar buiten, en ze kwam naast me staan. 'Hoi.', zei ik. 'Hallo daar, overnacht jij hier ook?' 'Ja, ik ben hier met mijn vrienden.' 'Niet met je vriendin? Ik neem aan dat zo'n knappe man als jij toch wel een vriendin heeft?' Ik werd rood. 'Nee ik heb geen vriendin, maar-' Het meisje zette een stap naar voren en ze greep mijn hand. 'Oh echt niet? Weet je, ik val op lange mannen.' 'Nee luister, je begrijpt me verkeerd ik-' 'Shhh. Ik zie aan je ogen dat je-' 'Stop!' Ik duwde haar naar achteren en wou weg lopen. 'Wacht ik-' 'Zen!' Wat nu weer? Het was Matsuda due naar buiten kwam. Hij zag mijn rood afgelopen gezicht en begreep meteen dat ik problemen met deze jongedame had. Matsuda gaf me gauw een knipoog en ik zag dat hij een plan had. Hij liep naar me toe en sloeg zijn armen om mijn nek. 'Heey, wie is dat?', vroeg hij, en hij keek naar het meisje. 'Weet ik niet.', zei ik gauw. Matsuda ging op zijn tenen staan en boog naar voren om me ene kus op mijn wang te geven. 'Als je zo maar weer naar binnen komt.' Ik glimlachte naar hem. Toen draaide ik me weer naar het meisje die me walgend aan keek. Ik gaf haar een knipoog en ging ook naar binnen. 'Oh god Matsuda, dank je wel!', viel ik uit. Hij schaterde het uit van het lachen. 'Geweldig, je had haar kop moeten zien! En graag gedaan hoor, alles om een vriend uit de problemen te helpen.'

Erza

De vakantie was geweldig, we hadden veel gelachen en alles leek perfect. Zen had bijna zijn nek gebroken toen hij bij Truth or Dare op zijn handen moest lopen, maar gelukkig had Wes zijn val gebroken en mankeerden ze allebei weinig. Het was een geweldige vakantie en het was zo lekker om gewoon relaxed te kunnen zijn in de buurt van Matsuda. Maar helaas was ook deze vakantie voorbij voordat ik de kans kreeg met mijn ogen te knipperen.
Maar er was nu iets anders om naar uit te kijken: het grote Zomerfeest!

Reacties (1)

  • Allmilla

    Da's waar; het zomerfeest!!! Ik ben echt benieuwd...:)

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen