Tijdreizen! Laat me raden, iedereen wordt gek! Wordt niet gek als ik alle hoofdstukken achter elkaar post, ik heb alles in een word bestand staan.

Opeens staat de hele groep op een boot, die in een soort ruimte drijft.
‘Waar zijn we nou weer?’ krijst Adelaide, ze raakt in paniek. En door dat gekrijs wordt Arya wakker, en daardoor ontstaat er een chaos.
Even een beeld van de situatie:
Adelaide krijst, Aaron, Sirius en Orion rennen rondjes, Arya is overstuur en ligt ergens op de grond, Spica wordt overeind geholpen door Saturno, maar doordat de jongens rondjes rennen worden ze weer omver gekegeld, Eridanus en Sterkhart proberen in het water te springen, maar dat lukt niet, Regulus zoekt naar het eten, Robinia zit ergens in een hoekje, en Acacia staat in het midden met haar armen over elkaar.
Het is dus een complete chaos, totdat Acacia in haar vingers knipt en iedereen stilzet. Jammer dat Aaron haar net aanraakt en dus niet stilstaat.
Acacia pakt hem bij zijn schouders en schudt hem door elkaar. ‘Relax, Aaron! Er is niets aan de hand, we komen alleen maar ergens in het verleden terecht!’
Dan wordt het overal opeens weer licht, en belanden ze in de boot op een of ander bedorven landgoed.
‘Acacia, is dit niet…’
‘Het Heksenrijk, in de oorlog van twintig jaar geleden. Toen mam en pap onze leeftijd hadden… ik wil wedden dat ze op dit tijdstip ongeveer in het Orkenrijk waren.’
‘Dus… we zijn nu zeker onzichtbaar?’ mompelt Aaron.
‘Volgens mij wel, maar het is toch rustig.’
‘Acacia, kan jij ons soms teleporteren naar die ene zaal?’
Acacia knikt, en dan staan ze opeens in de zaal, waar Strega heen en weer loopt en de twee kinderen niet opmerkt. Dan komt er iemand binnen, met een karretje eten. Aaron loopt ernaartoe, en pakt een mossel. Binnen een paar seconden spuugt hij hem weer uit, en hij roept: ‘Ieuw!!! Deze is over de datum! Ik ga dit ding aan die heks daar geven!’ En dan loopt hij naar Strega, legt de mossel in haar eten, en rent dan terug.
‘Wat heb je nou gedaan!?’ roept Acacia. ‘Misschien verander je de toekomst wel!’
‘Nou en, er zal toch niet veel veranderen!’
Dan horen ze een geluid alsof iemand stikt. Strega valt opeens van haar troon af, en er komen een aantal mensen aanlopen. Het kasteel breekt opeens af en Acacia teleporteert snel haar en haar broer.
Als ze in de boot staan zien ze het hele kasteel afbrokkelen, en Acacia weet zeker dat hun thuis, het Riddereiland, nu ook niet meer versteend is.
Dan verdwijnen ze weer, en belanden opeens in een groen weiland, niet ver van het Observatorium in het Sterrenrijk. Maar er klopt iets niet…

Reacties (1)

  • Allmilla

    Haha, gewoon de hele toekomst veranderen door een mossel, geniaal!xD

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen