Nogmaals bedankt voor de lieve reacties die jullie altijd achter laten! Als jullie ooit nog eens vragen of opmerkingen hebben over de story, maar natuurlijk ook gewoon als je zelf iets kwijt wil.. Mogen jullie me altijd mailen natuurlijk (:

Zodra ik ontwaakte van mijn powernap, voelde ik een gewicht op mijn borst drukken. Jessica? Dat leek me niet logisch. Ik opende langzaam mijn ogen en draaide mijn hoofd weg van degene die op mijn borst lag. Zodra ik de kleding van degene zag wist ik gelijk dat het Louis was. Maar goed, wie kon het anders überhaupt zijn?
Voorzichtig reikte ik naar mijn telefoon op de salontafel. Op dat moment klonk een zacht gekreun en kwam Louis langzaam overeind. Ik keek naar Louis en glimlachte naar hem. Ik kreeg een glimlach terug.
"Hoe is het gegaan met Liam?" vroeg ik nogal hees.
"Goed. We hebben onze presentatie al bijna af. Ik heb hem noodgedwongen onze situatie uit moeten leggen, maar hij beweerde het te begrijpen en zou niets zeggen tegen iemand".
"En daar vertrouw jij blindelings op?" vroeg ik fronsend.
'Nou je wil niet weten hoe veel moeite ik daar voor doe. Ik ben onderhand geforceerd een vriendschap aan het opbouwen. En het is niet alsof Liam geen aardige kerel is.. Maar ik wil gewoon dat ik hem kan vertrouwen en dat hij mij ook vertrouwt. Dan houd hij zich zeker weten wel stil".
"Heeft hij geen reputatie van populaire kerel?" vroeg ik Louis.
Louis keek me fronsend aan "je kent hem helemaal niet?"
Ik schudde mijn hoofd "nee, waar moet ik hem van kennen?"
Louis haalde zijn schouders op "misschien had hij kunst lessen".
Ik schudde mijn hoofd "ik heb hem niet in mijn lessen gezien denk ik". Louis wuifde het weg "volgens mij heeft hij een economisch profiel".
Ik haalde mijn schouders op "geen idee. Maar goed, zolang hij maar aardig is en te vertrouwen is".
"Over die populaire kerel reputatie gesproken.. Hij is net nieuw, dus zo veel vrienden heeft hij nog niet. Ik probeer de beste vriend te zijn die ik kan zijn" legde Louis uit.
Ik grinnikte en streek door zijn haren "dat lukt je ongetwijfeld".
Louis glimlachte "volgens mij lukt dat tot nu toe nog aardig goed. Hoewel ik hem achteraf natuurlijk niet ga dumpen, zo ben ik niet".
Ik gaf hem een kusje "dat had ik ook niet verwacht van jou".
Louis glimlachte naar me en kwam toen volledig overeind, om vervolgens naar de keuken te staren. "Wat gaan we zomenteen koken?"
Ik haalde mijn schouders op "heb je ergens zin in?"
"Niet specifiek, wat heb je nog in huis?"
"Vrijwel niets, we zullen sowieso nog naar de supermarkt moeten gaan. Ik gok dat je naar Walmart wil?"
Louis schudde lachend zijn hoofd "ik was echt aan het hopen dat we die grap achter ons gelaten hadden". Ik schudde mijn hoofd.
"Wat jij wil meneer Styles" reageerde hij. Ik zuchtte "oké oké ik hou al op".
Louis nam mijn hand vast, om me vervolgens overeind te trekken van de bank. "Kom, dan gaan we nu even naar de supermarkt, dan is dat achter de rug".
Ik knikte maar gewillig, terwijl ik helemaal geen zin had om te gaan. Nadat we beide weer schoenen en een jas aan hadden getrokken, liepen we rustig hand in hand het appartement uit.
"Ik ben verbaasd dat je nog een personal shopper hebt met dat geld van jou" merkte Louis op.
Ik schudde mijn hoofd "ik wil wel nog menselijk blijven hè".
"Jij leeft de droom al met je goede baan en huis in Florida".
"Ik leef de droom? Laat me niet lachen. Het is best wel eenzaam soms hoor. Als jij er niet bent dan. En voordat ik jou kende al helemaal".
"Was het zo erg?"
"Ik ging niet voor niets zo vaak naar de stripclub en had redelijk wat one night stands. Ik heb me nog nooit zo monogaam gedragen als nu dat ik met jou om ga".
Louis glimlachte tevreden "ik voel me vereerd".
"Dat mag ook wel" reageerde ik, waarna ik zijn haar opzij schoof een kusje drukte op zijn voorhoofd.

Reacties (2)

  • Qualantinos

    Only time will tell, maar Lou en Harry kennende vinden ze wel een manier om zich er uit te wringen

    3 jaar geleden
  • Smexy

    Ah oh, zijn ze nu wel voorzichtig genoeg? Ik heb zo'n gevoel dat het nog wel eens mis kan gaan lopen en dat ze er echt achter gaan komen.

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here