Foto bij Nawoord

Hier is nog een foto van de kaart van Chastrifol! Sommige dingen kloppen niet helemaal, zo staan Ban er nog niet op en is alles een klein beetje onduidelijk.

(Laat maar, het doet het weer eens niet)

Ok, dit was het laatste hoofdstuk dan! Ik vind het echt heel jammer dat het nu voor bij is na 10 maanden! Maar ik ga nu meteen aan een nieuw verhaal beginnen!
Ik vond dit verhaal zelf erg goed geslaagd, ook al hadden sommige dingen beter gekund. Zelf vind ik dat Erza een klein beetje een zwak karakter was, niet qua kracht, maar mentaal. Ze zet achter alles een vraagteken en dat vind ik achteraf een beetje irritant.
Er zijn ook heel veel dingen die ik van te voren in mijn hoofd had uiteindelijk niet meer in het verhaal gekomen, zo zouden Matsuda en Jared eerst ook nog meegenomen worden door Oslo en daar dan weer uit komen door zichzelf met bloed te besmeren en dood te spelen. Een beetje leguber en het zou niks toevoegen tot het verhaal, dus dat kwam er niet in. Ook zou er eigenlijk nig een rechtszaak tegen Erza komen omdat ze met Anne had gevochten en veel mensen vermoord had. En eerst was ik van plan Anne Mick's zus te maken, en daarna dacht ik nog er aan om hun een stel te maken. Ook wou ik eerst doen dat Suzy en Wes toch wel een stel werden, net als Jared en Nadine, maar dat lag allemaal veel te veel voor de hand dat ik dan niet leuk zou vinden.
Ik kwam er trouwens ook laatst pas achter dat toen Matsuda en Erza Maarten, Wannes, Pica en Wolf tegen kwamen Matsuda nog steeds geen shirt aan hadxD
Ook waren heel veel karakters zoals Innara en Nagida eerst helemaal niet gepland om in het verhaal te komen. Zelfs Astrea en haar zus bedacht ik pas later.

Ook nog credits naar mijn broer Marijn voor de naam Knookel te bedenken, en naar een vriendin van mij, Anniek, die het aapje Jack en Jacky heeft bedacht. Anniek heeft ook een account op Quizlet, ze heet 'aarsvogel'.
Doei:(

:)

Hier is een link naar mijn nieuwe verhaal! ^^

https://www.quizlet.nl/stories/161685/verbannen/

Reacties (1)

  • Allmilla

    Het was een leuk verhaal om te volgen, wel ergens spijtig dat het is afgelopen! Goed gedaan!(flower)

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen