Onze avondmaal was inmiddels opgegeten, waardoor we genietend naar de sterren lagen te kijken. Het was heerlijk om hier in de anonimiteit te kunnen liggen. Harry’s ademhaling was regelmatig, waardoor ik mezelf kalm voelde worden. Mijn hoofd had ik dicht tegen de zijne aangelegd en zijn lichaamswarmte zorgde ervoor dat mijn koude benen nog enigszins warm waren. Het windje wakkerde aan, waardoor ik af en toe een koude rilling door mijn lichaam voelde. Harry had het door en sloeg zijn armen om me heen.
‘Wanneer ga je naar Londen terug?’ Hij zuchtte en draaide zijn hoofd, waardoor ik zijn adem over mijn gezicht voelde strijken.
‘Morgen, denk ik.’ Hij glimlachte kleintjes en drukte een kus op mijn lippen. Ik kroop dichter tegen hem aan en sloot mijn ogen.
‘Ik ga wel op vakantie in augustus,’ vertelde ik hem.
‘Hoe lang?’
‘Twee weken met mijn ouders. En een weekje met vriendinnen.’
‘Wanneer en waarheen?’’
‘Ik ga met mijn ouders naar Portugal en met vriendinnen reizen door Griekenland.’
‘Heerlijk,’ mompelde hij en drukte een kus in mijn haren. ‘Mag ik de rest van je tijd?’ Hoewel het waarschijnlijk een grapje was, hoorde ik de serieuze toon in zijn stem duidelijk. Ik glimlachte en keek op naar zijn groene ogen.
‘Ja, als jij daar tijd voor hebt.’
‘Voor jou maak ik tijd.’ Hij haalde een haar uit mijn gezicht en glimlachte kleintjes. ‘Zal ik dan volgende week langskomen? Om je ouders te ontmoeten?’ Aarzelend keek hij me aan, wat hem ongelofelijk aandoenlijk maakte. Ik glimlachte en voelde een tevreden gevoel door mijn lichaam stromen.
‘Ja, ik denk dat ze het leuk vinden om je te ontmoeten. Alle media maakt het niet veel makkelijker voor ze.’
‘Wat weten ze van me?’ Hij keek me vragend aan, waardoor ik bedenkelijk mijn ogen sloot.
‘Waarschijnlijk niet veel. Mijn vader vergeet artiesten nogal snel. Het deert hem niet. Hij weet zelfs niet naar welke artiesten hij allemaal gaat. Mijn moeder onthoudt alles wel meer. Ze weten dat ik naar een concert van je ben geweest, toen je nog in One Direction zat.’ Harry haalde een wenkbrauw op.
‘Ben je naar een concert van mij geweest?’
‘Ja, vier jaar geleden denk ik. Toen vond ik je nog leuk. Ik was een kind, dus paste wel bij het kinderbeeld,’ grapte ik en stak mijn tong uit. Hij grinnikte, maar keek me wel serieus aan.
‘Was je een fan?’ Zijn blik vernauwde zich en zijn mond trok zich samen. Ik porde hem in zijn buik.
‘Nee, maak je geen zorgen. Ik keek af en toe je video diaries, omdat ik Louis geniaal vond. Ik vond Liam altijd leuker, maar toen werd ik vijftien, kreeg ik een vriendje en was ik er wel weer klaar mee.’ Ik haalde mijn schouders op en glimlachte. ‘Je was niet interessant meer. En toen kreeg je lang haar en was het helemaal klaar.’
‘En nu liggen we hier.’ Ik grinnikte om zijn droge opmerking.
‘Ja, wat er allemaal wel niet kan gebeuren.’ Ik glimlachte en keek naar de sterren boven mijn hoofd. Harry zweeg. ‘Maar goed… Mijn moeder weet vaag van je achtergrond, maar dat One Direction gepauzeerd is, weet ze dan weer niet. Mijn zusje is niet echt fan van jullie, dus haar kennis zal ook niet uitmuntend zijn.’ Hij maakte een instemmend geluidje.
‘Dat is wel beter,’ mompelde hij. Ik glimlachte.
‘Ja, misschien wel.’ De stilte viel weer vredig over ons heen. ‘Ik zal ze vertellen dat je volgende week komt. En ik zal ze voorbereiden.’
‘Wat zijn je ouders voor een mensen?’ Harry’s vraag deed me opnieuw naar hem kijken, waarna ik in alle geuren en kleuren over mijn familie vertelde. Hij luisterde aandachtig, alsof hij zich al op volgende week aan het voorbereiden was. Ik vroeg me af of mijn ouders het zouden begrijpen. Voor zover zij wisten, waren het slechts geruchten en was Adam terug in mijn leven. Ik zuchtte. Harry pakte mijn hand, alsof hij wist wat ik dacht.
‘En jouw ouders?’ Nieuwsgierig keek ik de jongen aan. Hij begon op zijn beurt vol liefde over zijn familie te vertellen. En hoe meer hij vertelde, des te meer ik me besefte dat hij zo anders was dan dat de media hem deed afschilderen. Die avond kreeg Harry een persoonlijkheid gebaseerd op mijn eigen waarnemingen. Hij werd menselijk. En ik wist dat de jongen mijn hart aan het stelen was.


Halloaaaa,

Het is een tijdje geleden, omdat ik het erg druk had! Hier weer een stukje.
Ik hoop dat jullie er nog steeds van genieten!

Reacties (5)

 • Long

  Yesss die laatste zin is zo mooi!

  3 jaar geleden
 • FollowYourDream

  Wauw! Je schrijft zo mooi! Echt.

  Ik wou dat ik Feline was!
  Ze is zo grappig en schattig samen met Harry!

  Dit is echt één van mijn favoriete verhalen van Quizlet!

  Xxx

  3 jaar geleden
 • Teal

  Ahhh lief dit

  3 jaar geleden
 • Smexy

  Zo prachtig!

  3 jaar geleden
 • VampireMouse

  Onee er is een schrijfster die m'n hart aan 't stelen is.
  Love this so so so much.verder hoor als je tijd hebt. Kan niet wachten 😘

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen