Hier komt het volgende stukje alweer.
Ja. Ja.
Enjoy this story

2015Hoofdstuk 6.5

Dagen vlogen voorbij, de grote mond van Molly was verschrikkelijk. Larkin had al bepaalde woorden in haar mond genomen, wat ze duidelijk van het jonge meisje had gehoord, misschien zelfs wel was aangeleerd. Ze haalde de afgelopen dagen het bloed onder mijn nagels vandaan, gister nog hadden we door haar toedoen de halve dag geen stroom. Ik kon niet normaal koken en of de andere belangrijke taken verrichten.
Een luid geluid vanuit de woonkamer, wat duidelijk als televisie klonk, of eerder een film, deed mij er gelijk naar toe stappen.
Op de bank, onderuit gezakt lag Molly, een zak chips wat ik voor Zylina en Larkin had geregeld zat zijn nu triomfantelijk leeg te knagen.
Een boze denkrimpel vulde mijn voorhoofd al, mijn wangen blies ik vol lucht om niet tegen het meisje te gaan schreeuwen.
Ik stapte op het stuk beeld af en drukte het met een noodgang uit, net zoals de dvd speler.
Zond een giftige, afkeurende blik naar Molly, zie zich verschrikt recht op de bank trok.
'Ja, daar schrokken wij van' ik rees mijn wenkbrauwen, krulde mijn armen over elkaar. 'Ik mag ook niks ik ben een turk van de schoonmaak' klaagde het meisje, koppig, haar armen over elkaar heen krullend. Mijn wenkbrauwen rezen nu nog hoger, 'zeg dame ik weet niet wat jij in je hoofd haalt maar je gedrag is echt uit den boze, als ik jouw was zal ik dat maar heel erg snel gaan aanschroeven' knikkend op mijn woorden, bleef ik rustig, kalm.
Molly drukte zich recht, 'jij bent niets van mij, en al helemaal niet mijn baas' riep ze mij kwaad toe. 'Als ik tv wil kijken doen ik dat' riep ze ratelend, 'als ik drinken wil dat pak ik dat' riep ze nog bozer, haast rood aanlopend verder. Ik begon te zuchten stapte naar de bank om de afstandsbediening te pakken. Vanuit mijn ooghoek zag ik Molly haar hand optillen. Nog voor dat ze uit kon halen naar mij had ik haar al op haar wang getikt.
Verschrikt met grote ogen, zo groot als schotels keek ze mij aan.
Tranen sprongen in haar ooghoeken, 'durf mij eens te willen gaan slaan' kwam er raspend, laag, heel vreemd uit mijn keel.
Ik schok er zelf zelfs er een beetje van, maar wist dit te verdrukken.
'Jij gaat niet slaan! Zie ik nog een keer dat jij je hand heft om te willen uithalen zal ik is een keer goed uithalen en als ik het niet doe, doet Bjorn, Flynn en anders Seppe het wel. Je hebt de orders van Flynn gehoord, jij hebt maar te doen wat ik jouw zeg. Niet? Prima, meld ik het bij de heren, en zal er iets anders voor je gevonden woorden. Bijvoorbeeld raamwerk, mag je fijn je benen spreiden. Broedkip, zie ik je ook nog wel worden, ik wil wel even doorgaan. Maar mijn eerdere tip's, commentaar heb je niet tot je willen nemen, dan maar op de harde manier' sprak ik knikkend.
De afstandsbediening op de hoogste plank leggend.
'En waag het nog eens stroom te gebruiken, dingen te doen zonder te vragen' sprak ik op een toon dat Molly kort begon te huiveren.
Of ze was aan het huiveren van het feit wat haar te wachten kon te komen staan.
'Ik wil je sloofje niet meer zijn' stamelde Molly, haast fluisterend.
'Dat snapt mijn neus ook nog wel. Maar tot op heden laat jij steeds je slechte kanten zien, heb weinig goede kanten kunnen ontdekken. Zolang ik niks goeds, braafs ziet, kan ik je alleen slecht beoordelen, en deze beoordeling doorspelen naar de heren. Dus als ik jouw was, zal ik mijn eerdere verhalen maar eens goed in je oren knopen. Want zodra de heren merken dat je onhandelbaar ben, krijg je een heel ander leven' grijnsde ik vals.
Zo vals dat Molly haar tranen niet meer kon bedwingen.
'O en voor jouw geld na het avondmaal naar je nest' sprak ik moederlijk.
Het meisje wilde een weerwoord geven maar besloot haar lippen maar weer op elkaar te plakken.

Reacties (3)

 • Pusheen_The_Cat

  ze wordt zeker weten een broedkip die Molly
  eigen schuld, dikke bultxD
  lol, bult, buik, zwanger whahahahahaha

  3 jaar geleden
 • Sarouratjex

  Iritant wijf die molly

  3 jaar geleden
 • Luckey

  Zo!!!
  Izzy gaat los!!!!
  Ik geeft der wel gelijk
  Zo gaat het leven daar nu gewoon
  Je kan je aan passen of de straffen gaan voelen!
  Snel verder!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen