Ik ben er vandaag met de Motor vandoor!!
Het is redelijk, tot mooi weer, en goed weer om even een stuk te CROSSEN.
JA, Ja, jullie hebben daarom ook dit chapter VOER!!!
ENJOY IT.
Like i gonna do, from the ride!!!

2015Hoofdstuk 6.12

Seppe had het nieuws, blijde nieuws zoals hij het noemde, vreugdevol gevonden. Vooral nu dat Rachel ruw uit ons midden was getrokken. Ons twee prachtige schepsels geschonken had. Bjorn keek niet op of om naar zijn zoons. Kwam niet op bezoek, taalde er niet naar. Hij dacht geld met ze te kunnen verdienen. Door ze tijdelijk door te verkopen aan, en dan op te ijzen via voogdijschap.
Die man was ziek, zwaar ziek.
Dacht er een slaatje uit te kunnen slaan.
Hij is door Seppe en Flynn het huis uitgeslagen. De codes, sloten alles wat veranderd, vervangen kon worden is vervangen.
De man kon niet meer zomaar binnen treden. Het probleem werd echt wel, wanneer de jongens straks op leeftijd kwamen, een jaar of 12 zouden zijn. Zouden ze mogen kiezen of ze bij hen moeder of vader wilde wonen. Nu was het probleem: Rachel was overleden, Bjorn is de grootste, slechtste crimineel die ik kende, en had niets goeds voor met zijn zonen. Dus zou ik er alles aan doen ze te beschermen.
Alsof ze van mij zelf waren!!
Zo beschouwde ik ze, als dat ze van mij waren.
'Als je wilt kan je straks bij Mertens op bezoek' was Seppe zijn warme stem.
Verbaasd draaide ik mijn hoofd, dat was een arts, verpleegkundige die al jaren het vak niet meer beoefende, ook al jaren in de onderwereld actief te werk was. Gezocht werd, gevaarlijk was. Maar voor een check up zou ik alles doen. Ik wilde weten hoever ik was, hoeveel weken ik te gaan had. Wanneer ik mijn derde wonder in mijn armen kon sluiten. Het meeste gevaar geweken was.
Ga alles maar af, nu het ongeluk met Rachel gebeurt was, zat de schrik er goed in bij mij.
'Ik ga mee' knikte Seppe.
'Is het ver' ik fronste, ik had helemaal geen zin om mijn huis te verlaten.
'Nee, boven' glimlachte hij knikkend.
Ik knikte, trok mijn slippers aan en liep achter Seppe aan de gang door.
'Mama is zo terug, lief zijn en luisteren' riep ik naar de vier dames en twee heren.
'Molly let op ze, ben zo terug' riep ik bevelend, streng.
Met een paar lange eeuwen durende minuten stond ik boven.
Liep ik gelijk door naar de woonkamer waar ik ook gelijk op de bank mocht liggen. De man met een vreemd klein kastje op mijn buik ging.
Het hartje van mijn baby was te horen een glimlach sierde mijn lippen.
Het was een geweldig geluid, een geluid dat mijn hart deed doen smelten.
Na wat prutsen had de man eindelijk zijn echo apparaat aangesloten op de televisie dat hij bij zich had. Hij smeerde wat gel op mijn buik en begon met een witte staaf erover heen te bewegen. Het zwart wit grijze beeld begon wat te bewegen en ineens was daar een klein schepseltje te zien. De man begon met het apparaat mijn buik verder te onderzoeken.
'Kan zien dat je eerdere zwangerschappen gehad heb, met de baby is alles in orde, je gaat over een kleine week je tweede deel van het trimester in. Als ik het zo snel meet. Als je geduld heb meet ik zo juist' sprak de man grijpend naar iets naast hem op het tafeltje.
Het was natuurlijk de wijn tafel. Het moest drinken, met een vies gezicht keek ik de man aan.
Hij was notabenen met een patient bezig, moest hij zo nodig drinken!!
Na de fles achterover geslagen te hebben, begon de man te meten, '14 weken' sprak de man, 'je bent 14 weken' knikte hij.
Mijn buik schoon wrijvend, drukte ik mij recht. Bedankte de man en gaf Seppe een blik waarna hij begreep dat ik terug wilde. Op een flink tempo stapte ik voor Seppe uit naar mijn schuilkelder, beneden het luik, gaf ik Seppe een kus op zijn wang.
'Bedankt' grinnikte ik hem glimlachend toe.
'Geen dank' knipoogde hij flirtend.
Gelijk liep ik door naar de kalender in de keuken begon de weken te tellen dat ik nog moest.
Na heel wat maanden voorbij gegaan te zijn stuitte ik op de maand November/December. Mijn baby zou dus een winterkindje zijn.
Gelijk neer kalkend op de kalender dat ik rond die datum was uitgerekend, zette ik de waterkoker in een volgende handomdraai aan.

Reacties (2)

 • Sarouratjex

  Ze krijgen heel veel kinderen , maar waarom?

  4 jaar geleden
 • Luckey

  Die man is een engerd!!
  4 maanden al weer zwanger !!
  Man !!!
  Brojn moet niks met die jongens doen!!
  Ik maak hem af!!!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen