Quote of the chapter: All I do at school is wait for it to be over.
©Aya

‘Aya schiet op we hebben nu rekenen en je weet hoe Yvonne kan zijn, als we te laat komen.’ Ik weet dondersgoed hoe mijn rekendocent kan zijn, als we te laat komen. Ik loop snel, bijna rennend naar het lokaal toe. ‘Pff! Net op tijd,’ zeg ik opgelucht en zoek snel een plekje uit. ‘Oké klas ik wil heel graag dat jullie deze les aandachtig gaan luisteren, omdat overmorgen al de toets is. ‘Ach ik haal toch een goed cijfer,’ zeg ik met volle vertrouwen aan mijn vriendinnen. ‘Ik denk dat ik dit keer een voldoende ga halen, z’n moeilijke hoofdstuk is het niet.’ zegt Lizzy die voor me zit. Na zo 10 minuten begin ik me te vervelen. Er is niks boeiend aan deze les, ‘ik verveel me dood’ zeg ik hard op. ‘Ja dat kunnen we zien, je zit helemaal onderuit gezakt en je hoofd ligt bijna op tafel.’ Zegt Sally. Onopgemerkt pak ik mijn iPhone uit mijn jaszak en ga op Twitter. @AyaMAngel: I'm bored D:
@L.L.L.Styles: @AyaMAngel Yes we can see that

Ik grinnik zachtjes als ik zie dat Lizzy ook stiekem op Twitter zit. Lizzy en ik sturen wat tweets naar elkaar toe terwijl ze gewoon voor me zit. ‘Aya! Wil je de mediaan uitrekenen van opdracht 48.’ Geschrokken ga ik weer rechtop zitten. Gelukkig weet ik wel hoe je dat moet uitrekenen. Ik schraap mijn keel, ‘dat is makkelijk. De middelste getallen zijn 5 en 6. Daartussen moet de mediaan zitten. 5+6= 11:2= 5.5 en dat is de mediaan.’ ‘Goed zo Aya,’ zegt Yvonne met haar heksen stem ja, ze heeft zo k*t irritante stem. Als ze niet meer kijkt pak ik mijn mobiel er weer bij en ga verder op Twitter. Ik zie een random iemand een foto tweeten van One Direction. Ohja! One Direction ik heb hun Twitter nog niet gecheckt, ga ik even snel doen. Eerst ga ik als gewoonlijk met Zayn beginnen, want ja he’s my favorite. Nadat ik iedereen zijn tweets heb bekeken, wat geretweet en wat beantwoord, ga ik op de officiële One Direction twitter kijken. Ik klik op de meest recente tweet "The Big Game" 'The price is something you will NEVER forget.' https://www.thebiggame.com lees ik. Het valt me op dat er een link bij staat ik klink erop en mijn hart staat even stil.'Dear to my loveliest sweetest, cutest and most handsome (sexy) Directioners,

I have a very special surprise for you.
We will start a new contest...
We don't tell you everything about it but you will not regret.
Be creative, think of something nice so that you can have our attention
and maybe you’re the one of the 50 Directioners that goes to London.
(Only 18+ Directioners all over the world can participate.)

Lot of kisses,

One Direction


Zijn ze serieus? Nee toch? Ik lees voor de tweede keer nog een keertje door. OMG! Dit is mijn kans om ze misschien te ontmoeten. Ik staar de tweet te lang aan en dat viel Sally die naast me zit, ook op. 'Wat is er Aya?' Vraagt ze bezorgt en tikt me aan. Zonder dat ik het door heb schreeuw ik van vreugde. Iedereen in het lokaal inclusief ik ook, schrik ervan. ‘Mevrouw Angel! Ik wil je per direct zien melden bij de teamleider!’ Schreeuwt Yvonne met haar irritante heksen stem. Zuchtend pak ik mijn spullen en loop het klaslokaal uit. Eenmaal uit het lokaa,l doe ik een klein vreugdedansje en loop braaf naar de teamkamer, om een verwijder brief op te halen..

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen