Quote of the chapter: be your own kind of beautiful
©Aya

Ik stap van mijn fiets af en smijt hem in het hoekje van de schuur. Doodop ben ik! Het is woensdag en ik heb vandaag als laatste een blokuur gym gehad. Ik ben echt doodop! Ik sprint naar binnen met de energie die ik nog heb, gooi mijn tas op tafel en plof met een klein sprongetje op de bank. Woensdagen ben ik altijd het eerste thuis, mijn broertje en zusje hebben tot het achtste op de woensdag. Mijn broertje en zusje zijn trouwens twee jaar jonger dan ik, en zijn tweeling. Volgens mij de enige tweeling die het ALTIJD goed met elkaar kunnen vinden. Maar ik vind ze ontzettend irritant.
Ik heb nergens zin in, behalve op de bank liggen met mijn laptop en wat tv te kijken. Ik zet wat MTV op en doe mijn laptop aan. Terwijl het aan het opstarten is heb ik dorst gekregen. Damn, ik heb geen zin op op te staan.
Ik log in, en klik Google Crome aan. Na een tijdje wachten geef ik het op en loop naar de keuken toe om wat cola te halen. Ik plof weer op de bank en neem mijn laptop weer op mijn schoot. Ik doe mijn dagelijkse route:
-E-mail
-Twitter
-Tumblr
-Youtube
-Twitter
Ja, twee keer twitter. Want als ik alles gecheckt heb blijf ik hangen op twitter. Ik zet wat One Direction muziek op en ga wat door mijn mentions. Het is voornamelijk spam.
One Direction, daar heb je hem al. Ik hou van One Direction, en doe ik nog steeds. Ik volg hun hele carrière al. Ik heb geen favoriet, thank god! Als ik iemand moest kiezen zou ik meteen problemen krijgen. Bovendien valt er gewoon niet te kiezen!
Nu ik zo over One Direction aan het denken ben, ga ik even hun tweets checken. Pfff, ik wil zo graag dat ze mij eens een keer terug gaan tweeten. Op hun persoonlijke accounts is er niets speciaals, maar op @OneDirection wel. Een tweet van een paar dagen geleden heeft mijn aandacht getrokken. Er stond een link naar een site, nieuwsgierig klik ik erop.
Ik bedoel "The Big Game" the price is something you will NEVER forget’ dat klinkt interessant.
'Dear to my loveliest sweetest, cutest and most handsome (sexy) Directioners,’ Oehlalaaah! Dat klink leuk! Snel lees ik het verder:
I have a very special surprise for you.
We will start a new contest...
We don't tell you everything about it but you will not regret.
Be creative, think of something nice so that you can have our attention
and maybe you’re the one of the 50 Directioners that goes to London.'

O-M-G! Ik begon zachtjes in mezelf te gillen.
(Only 18+ Directioners all over the world can participate) hmm... dat is voor mij geen probleem ik ben al 19.
Oké ‘be creative’ lees ik nog een keer dat zal ook geen probleem zijn, want ik ben daar best wel goed in. Maar ik moet iets goeds verzinnen zodat ik hun aandacht kan krijgen. Pff... ik open Word en ga aan de slag.
Alles voor One Direction

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen