Foto bij Chapter 241.1 ||

Anne Ramsey


'You two must be starving after such a long journey!' Alexis' moeder Martina zette prompt een groot bord tortilla wraps op tafel en nam toen zelf een stoel.
Ik rammelde echt van de honger en ik wist zeker dat ik ook voor Alexis kon spreken. We tastten meteen toe en ondertussen keek ik nieuwsgierig in het rond. Het was best krap met z'n allen in het kleine woonkamertje, maar het was wel gezellig.
'So do you all live here in this house or...?' Ik was nog niet uitgesproken of Martina hield me al tegen.
'Oh no, dear! Humberto and Tamara both have their own place and Marjorie lives with her boyfriend but they all live in Tocopilla, yes.'
Tamara viel haar bij. 'I can't wait to show you around town! It'll probably be a bit of a culture shock, especially if you're used to my brother's big ass house in London.' Vanuit haar ooghoeken loerde ze plagerig naar Alexis en glimlachte toen weer naar mij. 'But I hope you'll love it here.'
Ik was ook heel benieuwd en stond er helemaal open voor. Op het eerste gezicht zag de omgeving er erg droog uit. Aan de ene kant van de stad lag de zee en aan de andere kant doemden de kale bergen van de woestijn op. Er groeide niet veel behalve een paar palmbomen en dorre struiken hier en daar. De huizen waren allemaal niet groot en de meesten waren in een kleur geschilderd. Er waren enkele supermarkten, maar een Starbucks ging je zeker niet tegenkomen. Mensen leefden vooral van de haven- en mijnindustrie.
'Yeah, it's very different but I'm really excited to see where Alexis grew up. He always speaks very fondly of his town so now I'm finally seeing it with my own eyes,' zei ik en keek naar Alexis die trots zat te grijnzen.
Na het eten brachten we onze koffers naar boven waarna ik me languit op het bed liet vallen. Ik had toch meer last van een jetlag dan ik wilde toegeven.
Alexis kwam naast me zitten en wreef over mijn rug. 'Are you tired, babe?
'Yeah, a little.' Ik draaide me om, nam Alexis' armen vast en trok hem naar me toe voor wat geknuffel. 'You know,' begon ik toen. 'I could really use a shower.'
Hij lachte ondeugend en liet zijn vingers over mijn buik glijden. 'What a coincidence! Me too!'

Theo Walcott


Onderweg naar LA maakten Nadieh en ik een tussenstop in Santa Barbara. Onze mond viel wagenwijd open toen we de prachtige stad inreden en links en rechts grote palmbomen passeerden.
'This place looks like a dream!' riep Nadieh vol bewondering.
'It's great, innit?'
Nadat ik de auto ergens kon parkeren, paradeerden Nadieh en ik over de mooie boulevard. Ik zette mijn zonnebril op en snoof de heerlijke zeelucht op. Dit was echt ontspannen. Hand in hand liepen we de pier op. Het was ondertussen lunchtijd dus keken we rond naar leuke eetgelegenheden.
'Do you want a typical American fast food meal? Hamburger, chips, milkshake?' stelde ik voor.
Nadieh lachte. 'Oooh mister Professional Football Player has holidays and wants to eat unhealthy now?' plaagde ze me omdat ik normaal nooit zoiets voorstelde. Maar hey, het was inderdaad vakantie dus mocht ik me wel eens laten gaan.
'Okay, if you prefer to have a boring salad...' grijnsde ik en lachte nog meer toen ze me vlug stopte.
'No! Let's go get that burger!'
We zagen al snel een hamburgertentje en niet veel later zaten we aan een tafeltje op de pier te eten. Die Amerikanen gaven echt wel grote porties dus ik zat helemaal vol, maar voldaan. Ik wreef even over mijn buik en leunde wat naar achteren.
'Aaah, this is the life!' zei ik tevreden en sloot mijn ogen om te genieten van de zon.
Nadieh grinnikte en begon met haar voet tegen mijn been te flairen.
Ik probeerde niet afgeleid te raken en bleef met gesloten ogen zonnen totdat ik voelde hoe haar voet meer omhoog ging. Ze strekte haar been en kwam opvallend dicht bij ehm mijn gevoelige zone, zeg maar. Gelukkig gebeurde dat allemaal onder tafel, maar het bracht me erg van de wijs en dat vond Nadieh natuurlijk net leuk.
'Don't tease me like that in public!'
'But I like teasing you!' grijnsde ze.
Ik lachte en keek haar hoofdschuddend aan. 'You better don't distract me later in the car or we'll never arrive in LA!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen