De daarop volgende dagen op NYU waren niet heel erg spannend. Ik had de stof die uitgelegd moest worden door mij een paar keer voor de klas gepresenteerd, waarna ik een positieve feedback kreeg van meneer Johnson. Aan het einde van de week, na de laatste kunst les, riep meneer Johnson me bij zich. We hadden een gesprek over hoe de week nu voor mij verlopen was. Dat bleek in zijn ogen heel positief te zijn. Iets wat mij wel gunstig uit kwam gezien mij de baan ook wel goed beviel. Ik had bewezen dat ik kunstzinnig was en tevens dat ik inzicht had. De leerlingen leken me wel aardig te vingen en ik had ze goed kunnen helpen wanneer ze een probleem hadden opgelopen tijdens hun praktijklessen. Ik was best wel trots op mezelf.
Meneer Johnson was uiteindelijk vertrokken terwijl ik mijn spullen nog in pakte en tevens de verantwoordelijkheid had gekregen om het lokaal af te sluiten. Terwijl ik over het bureau gebogen stond hoorde ik verderop een deur sluiten en vervolgens voetstappen dichterbij komen. Meneer Johnson? Louis?
Ik keek op en kon toen een frons niet tegen houden. Chrissy? Iedere keer dat ik haar tegen was gekomen had ze me niet eens aangekeken. Wou ze nu praten? Zo te zien wel, gezien ze de deur had gesloten en naar me toe liep.
"Chrissy?" Vroeg ik ietwat onhandig.
Ze kreeg een ietwat lauwe glimlach op haar gezicht "je herkent me nog". Misschien had ik maar het gevoel dat ze zo gemeen keek, maar ik voelde wel degelijk een bepaalde spanning. Het was geen positieve spanning. Niet zoals de seksuele spanning tussen mij en Louis. Nee, dit was niet goed. Wat had ik haar misdaan?
"dat klopt" besloot ik dan ook maar als korte, nuchtere antwoord te geven.
"Vanwaar de eer?" Vroeg ze met een ietwat sarcastische ondertoon.
"Je bent bevriend geweest met Louis en volgt wellicht een paar lessen met hem?" giste ik.
"bevriend? Dat is alles wat hij je verteld heeft?" Vroeg ze ietwat nep lachend.
Ik keek haar fronsend en niet-begrijpend aan.
"Oh sweetie, wij waren zo veel meer dan vrienden. En dat zijn we nog steeds"
Ik voelde me ongemakkelijk. Nog steeds? Wat hadden ze gedaan? Wat deden ze nog steeds? Was Louis niet eerlijk tegen me geweest? Had Louis dingen verzwegen?
"Nee, dat heeft hij niet verteld hè?" Zei ze triomfantelijk en nep lachend.
Ik keek haar nog steeds fronsend aan. Niet wetende hoe ik verder moest vragen.
"Louis en ik waren destijds zeker niet gewoon vrienden. We waren zo veel meer. We zijn zo veel meer".
"Jullie zijn zo veel meer?" vroeg ik ietwat onhandig.
"Louis en ik zijn bestemd voor elkaar. Dat weet ik en dat weet hij onbewust ook goed" ging ze verder alsof ik nooit wat gezegd had.
"Maar hoe wil je ons uit elkaar krijgen dan?" vroeg ik ietwat moedig hoewel ik eigenlijk toch wel ietwat onzeker begon te worden. Had Louis haar laten merken dat hij haar leuk vond de afgelopen tijd? Had Louis gewoon in mijn gezicht gelogen? Louis toch niet?
Ze begon te lachen "dacht je nou echt dat ik je zo kwam confronteren zonder dat ik chantagemateriaal heb". Ze nam haar roze telefoon tevoorschijn en tikte wat op het scherm, waarna ik de display al vrij snel in mijn richting gericht kreeg.
Shit. Die zag ik niet aan komen. Shit, shit, shit.
Het was een foto van Louis en mij terwijl we kuste op het feest van Patrick. En ik maar hopen dat er geen foto's genomen waren. Er was er wel degelijk een genomen. En wel door iemand die me volgens mij heel graag zag vertrekken.
"De regels van mijn spelletje zijn simpel, Harry. Jij laat Louis met rust en ik doe helemaal niets met die foto. Zodra je hem alsnog aan het lijntje houdt, zal ik de foto aan de schoolleiding laten zien. Dan ben je je baan zo kwijt. Ben ik duidelijk?"
Ik slikte en knikte. Shit.

Reacties (3)

 • EvaSalvatore

  HEY HALLO YOU JUST RUINED MY PINK CLOUD!! DE VLOER DOET PIJN AAAAARHHH

  3 jaar geleden
 • Paardenvriend

  WAT!!!!! VUILE BITCH!!!!!
  :@

  Ohhhhh!!!! Als dit erger word he! Dan kom ik het verhaal in en dan wis ik die foto!!

  3 jaar geleden
 • Smexy

  OH FUCK !!!

  I HATE HER SO MUCH !!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here