Ietwat verloren, en zeker verward, liep ik naar mijn auto. Ik had eerst een half uur lang op de parkeerplaats gestaan terwijl ik wat verloren voor me uit staarde. Ik luisterde afwezig naar het geluid van de radio. Ik was totaal ergens anders met mijn gedachten. Ik voelde me ietwat verlamd. In hoeverre had Louis hier mee te maken? Had hij haar echt gekust? De afgelopen tijd? Hoe lang geleden was de laatste keer? Moest ik hem confronteren? Of moest ik me juist stil houden? Ging ik mee in Chrissy's plan? No way. Ik wilde mijn baan niet kwijt, maar Louis al helemaal niet.
Helaas ging het verliezen van mijn baan vanwege een voorval zoals dit, tevens gecombineerd met het verliezen van mijn reputatie. Ik zou er kapot van zijn wanneer mijn reputatie als kunstenaar plotseling verpest zou worden. En dat door een of andere jaloerse tienermeid. Ik ging Louis confronteren en er naar vragen. Ik had geen andere keuze. Ik wou het weten. Ik moest het weten. Louis kon zich niet meer verbergen met zijn geheimen. Ik wilde weten of Chrissy het hele verhaal aangedikt had of dat Louis haar daadwerkelijk stiekem versierde en kuste. Ik mocht toch echt hopen op dat eerste. Mijn telefoon haalde me uit mijn dagdroom.
Louis belde me. Ik nam dan ook maar gewoon op, ondanks dat ik er niet echt bij was met mijn gedachten.
"Met Harry" zei ik simpelweg.
"Hey. Waar ben je?" vroeg Louis gelijk.
"In de auto op de parkeerplaats" was mijn korte antwoord.
"Eh, oké. Ik kom er aan" sloot Louis mee af, waarna hij het gesprek beëindigde. Ik tikte ongeduldig met mijn vingers op het dashboard terwijl ik wachtte op Louis.
Hij kwam uiteindelijk na zo'n 3 minuutjes aan wandelen. Louis opende het portier aan de passagierskant en gooide eerst zijn schooltas naar binnen, waarna hij zichzelf in de auto hees. Vervolgens trok hij de deur weer dicht en draaide zich toen naar mij toe.
"Is er iets?"
Ik bleef ietwat onhandig met een stalen blik voor me uit staren "soort van".
"Heb ik iets gedaan?" vroeg hij vervolgens. Ik startte de automotor en reed in stilte van het campus af, richting mijn appartement. Ik wou eerst in een omgeving zijn waarin ik zeker wist dat we alleen waren en niet gezien werden. Daarna wou ik me wel uit laten tegenover Louis.
Louis had het vragen inmiddels opgegeven en staarde ook gewoon strak voor zich uit. Ik zuchtte zachtjes terwijl ik de gehele rit in stilte vervolgde.
Toen we eenmaal in de lift stonden, stonden we beide aan de andere kant van de ruimte. Dat was volgens mij nog nooit voorgekomen. We waren vrijwel nooit zo afstandelijk geweest. Het was dan ook wel een beetje mijn schuld momenteel. Ik was degene die chagrijnig begon te doen. Ik wou wel zeggen dat Louis dat niet verdiend had, maar zodra hij wel achter mijn rug om met Chrissy datete, verdiende hij dat zeker wel.
Ik opende de deur van het appartement en liep voor Louis uit naar binnen. Ik hoorde achter me hoe hij de deur sloot. Ik knikte richting de slaapkamer terwijl ik Louis aan keek, zodat hij hopelijk snapte dat hij daar mee naartoe moest lopen. Louis leek die hint wel te begrijpen en volgde me dan ook.
Ik liet me op het bed zakken en schopte mijn schoenen uit, waarna ik in een kleermakerszit ging zitten. Louis ging languit liggen op zijn buik en keek me toen vragend aan.
Ik liet eerst een diepe zucht naar buiten en begon toen maar met mijn verhaal.
"Ik kreeg net bezoek van die leuke vriendin van je, Chrissy" begon ik mee. Louis trok zijn wenkbrauw op "wat? Waarom dat dan? Ze heeft je één keer gezien of zoiets".
Ik knikte "En ze vertelde me een verhaal met een boodschap. Louis, ik wil een eerlijk antwoord".
Louis keek me nog steeds verward aan.
Ik wist niet dat het me zo veel pijn zou doen, maar waarschijnlijk was de gekwetstheid wel in mijn stem te horen en in mijn ogen te zien.
"Louis, heb je een affaire met Chrissy?"

Reacties (2)

 • Paardenvriend

  JAJAJAJAJJAJA als het kan nog een stukkie???? ^^

  EN NEE HARRY HJ HEEFT HELEMAAL NIKS MET HAARRRR!

  Echt he. Ik haat haar zo erg. Ze is echt vals bezig.

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Aaawwwwhhhhhh HE HASNT * zit te stressen op de grond en iedereen om haar kijkt haar raar aan *
  one more todaaaay? Pleaseee

  Ps ik zit hier midden op pinkpop and i need more! (Music and this story!!!)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen