Ik trok mijn bagage vanuit het vliegtuig naar de kleine luchthaven, waar verderop de taxi al klaar stond. Louis liep in stilte naast me. Het enige wat te horen was waren de wielen van de koffers over het hobbelige asfalt. Ik liep voor hem uit naar de taxi en laadde samen met de chauffeur de koffers in de achterbak, terwijl Louis alvast plaats nam op de achterbank. Ik stapte vervolgens aan de andere kant in en nam ook plaats op de achterbank. Terwijl ik voor me uit staarde naar de weg, voelde ik Louis' vingers voorzichtig langs de mijne af gaan. Ik keek naar mijn hand die op de achterbank tussen ons in lag. Louis' hand ging over de achterkant van de mijne en haakte zijn vingers in de mijne. Ik glimlachte terwijl ik mijn vingers langs de zijne af liet gaan. We speelde rustig ietwat met elkaars hand terwijl we door Saint Petersburg reden, naar het huis in Florida.
Het was al laat op de avond gezien we pas rond 8 uur in New York vertrokken waren en 3 uur moesten reizen met het vliegtuig. Ik moest zeggen dat ik wel behoefte had aan een fatsoenlijke nachtrust. De hele schoolweek en tevens het drama van vandaag had me wel opgebroken. Ik kon echt niet wachten totdat ik gewoon rustig kon slapen. Even denken aan niets. Louis was ook niet meer zo energiek zoals normaal gesproken, dus wellicht ging hij gelijk mee naar bed.
Ik kon een geeuw niet meer onderdrukken. Dat werkte aanstekelijk voor Louis. Ik glimlachte even naar hem en keek toen weer voor me uit.
Toen we zo'n 10 minuten later bij het huis aan gekomen waren, betaalde ik de taxi chauffeur en hielp hem weer met bagage uitladen.Louis en ik liepen samen naar het huis, waarna ik de deur open maakte en we beide naar binnen stapte. Het eerste wat ik deed was de temperatuur regelen, gezien het nog ietwat koud aan voelde. Louis slofte ietwat lui door de woonkamer en rekte zich uit.
Ik liep naar hem toe en legde mijn handen op zijn zij "Ik wil warmte en ik wil knuffelen".
Louis glimlachte "ik zeg knuffelen voor de open haard". Ik haalde mijn schouders op, waarna ik me bezig besloot te houden met de open haard aan maken. Ik had echt zin in knuffelen. Gewoon even samen liggen in elkaars armen en helemaal niets doen. Genieten van elkaars warmte en je hoofd legen. We hoefde niet eens per se te praten. Het was dan ook niet echt een stemming waarin we beide veel zouden praten. Wanneer ik moe was, was ik sowieso niet zo spraakzaam. Louis leek dat ook niet echt te doen. Maar goed, het was gelukkig geen ongemakkelijke stilte. Hoewel Louis en ik vrijwel nooit een ongemakkelijke stilte meemaakte. Vanmiddag was daar een uitzondering op geweest. Ik was niet zo graag gemeen of kortaf tegen Louis. Dat verdiende hij normaal gesproken dan ook niet. Het was ietwat jammer dat hij me nooit eerder verteld had dat hij meer gedaan had met Chrissy, maar aan de andere kant kon ik dat ook wel begrijpen. Het was dan ook niet erg relevant geweest om te benoemen. Als dit nooit gebeurd was, had ik het waarschijnlijk nooit geweten. En zolang dat ze zich nergens mee bemoeide had ik dat ook niet erg gevonden. Maar goed, dat had ze dus wel gedaan en dus zat ik er nu mooi mee opgescheept. Zij had gewoon de touwtjes in handen op het gebied van mijn baan en toekomst. Mijn toekomst in de liefde en mijn toekomst als kunstenaar en leraar. Maar goed, hopelijk niet voor lang. Tenminste, als Louis' en mijn plan zou werken.
Ik draaide me weer om naar Louis, die al plaats genomen had op de bank in zijn sweater. Ik had zelf ook een oversized trui aan, waarin ik lekker weg kon kruipen. Met een glimlach liep ik naar Louis toe en kroop toen tussen hem en de bankleuning in. Ik vleide me in zijn armen tegen zijn borst en hulde me diep in de trui. Terwijl ik luisterde naar het knisperende hout sloot ik mijn ogen. Louis nam me dichter in zijn armen. Ja, dit was precies waar ik naar verlangde.

Reacties (2)

 • EvaSalvatore

  *smelt compleet*

  4 jaar geleden
 • Smexy

  Awh, dit is schattig.
  Maar ik vind het wel ontzettend zielig voor Harry en Louis.
  Hopelijk komen ze hier snel en ongedeerd doorheen.

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen