Het was rond twaalf uur 's nachts toen ik weer wakker werd. Ik had niet erg lang geslapen, maar een hele nacht op de bank liggen zag ik dan ook niet per se zitten. Ik staarde naar het haardvuur terwijl ik rustig bleef liggen.
Ik had geen haast meer. Ik voelde me rustig. Het was lekker warm en knus voor het haardvuur in Louis' armen. Voorzichtig kwam ik ietwat overeind, waarna ik naar Louis keek. Een glimlach vormde zich op mijn gezicht. Hij straalde rust uit.
Ik ging zachtjes met mijn vinger over zijn wang terwijl de glimlach niet van mijn gezicht verdween. Louis kreunde zachtjes en draaide zijn gezicht langzaam in mijn richting, waarna hij zijn ogen half opende.
"Ga je mee naar bed?" fluisterde ik hees.
Louis maakte een bevestigend geluid en kwam toen langzaam overeind. Ik nam hem in een omhelzing en bleef zo een tijdje zitten.Ik was ietwat lui geworden van het op de bank liggen. Het kostte me best wel wat wilskracht om daadwerkelijk van de bank af te komen en de haard te doven. Louis was ook volledig overeind gekomen en graaide naar mijn hand, om daar vervolgens wat mee te spelen. Ik glimlachte naar hem. Toen de haard eenmaal goed gedoofd was, knipperde ik de lichten ook uit en nam Louis toen mee naar de slaapkamer.
Ik stapte rustig uit mijn kleding en keek toe hoe Louis hetzelfde deed. Vervolgens liet ik me op het bed vallen en kroop ik onder de dekens. Louis kroop over het bed naar me toe en kwam naast me liggen. Ik glimlachte naar hem en draaide mijn gezicht vervolgens de andere kant uit, waarna ik het licht uit knipperde en mijn ogen sloot. Het was een tijdje stil. Uiteindelijk voelde ik zachtjes Louis' warme hand over de mijne gaan. Ik nam de hand beter vast en draaide vervolgens mijn rug naar hem toe. Louis schoof tegen me aan en nam me in zijn armen. Ik vleide me beter tegen hem aan en glimlachte toen tevreden.

Zodra ik de volgende morgen wakker werd en me langzaam omdraaide, was Louis verdwenen. Ietwat verbaasd kwam ik overeind en rekte ik me uit. Ik hoorde de douche niet kletteren. Waar was hij naartoe? Zonder me ook maar druk te maken over kleding aan doen, stapte ik de slaapkamer uit en liep ik naar de woonkamer. Ik kwam Louis tegen in de keuken. Met een glimlach draaide hij zich om "hey Hazza". Ik glimlachte naar hem en rekte me nogmaals ietwat uit "hey Loubear".
"Koffie?"
"graag" reageerde ik, ietwat enthousiast. Louis leek precies te weten wat ik nodig had in de ochtend. Louis had de koffie blijkbaar al gereed en schonk me al vrij snel een kopje koffie in. Hij kwam naar me toe gelopen en gaf me het kopje aan. Ik nam het met plezier aan en warmde mijn vingers er aan. Louis kwam glimlachend bij me staan "goed geslapen?"
Ik knikte "jij ook?"
Louis knikte ook "hebben we al een plan voor vandaag?"
Ik schudde mijn hoofd en keek even naar buiten. Het was zonnig. Vervolgens keek ik naar Louis, die in een handdoekje rond liep. Hij had dus wel al gedoucht, gokte ik zo.
Daar kon ik wel verandering in brengen.
"Kom, ik moet je iets laten zien" zei ik vervolgens, waarna ik hem mee naar de veranda wenkte. Vervolgens liep ik naar beneden het strand op via het trapje. Louis volgde me nog steeds. Ik stond abrupt stil naast hem "hoor je dat?"
Louis leek moeite te doen om iets te horen "wat precies?"
"Hoor je dat vreemde geluid echt niet?"
Louis staarde geconcentreerd voor zich uit. Dit was mijn kans. Mijn hand schoot naar de handdoek om zijn middel en trok deze los. Louis schrok er van "Harry, geef me m'n handdoek".
Ik stak mijn tong naar hem uit en rende weg "come and get it".
Louis leek die uitdaging wel aan te willen nemen en rende naar me toe. Ik rende weg voor Louis, richting de zee. Toen hij op het laatste moment dichtbij genoeg was liet ik de handdoek vallen en nam hem over mijn schouder, waarna ik met hem de zee in rende. Louis gilde. In eerste instantie van schrik maar later na van plezier.
Ik liet Louis in de zee vallen en lachte toen hij weer kletsnat boven water kwam. Louis trok mij vervolgens ook naar beneden. Het was niet alsof ik het niet tegen kon houden, maar meer dat ik hem ook zijn plezier gunde. Ook kletsnat kwam ik zelf weer boven water. Ik ging weer staan. Het water kwam tot rond mijn navel. Louis kwam dichter bij me staan. Ik sloeg mijn armen om hem heen en drukte mijn lippen op zijn lippen. Louis leek daar uitgebreid in mee willen gaan. Hij ging lustig met zijn tong langs de mijne af. De handdoek een eindje verderop was vast wel doorweekt inmiddels, maar wat maakte het nog uit? Skinny dipping in de ochtend voelde goed.

Reacties (2)

  • Smexy

    Hahaha, this is so cute.

    3 jaar geleden
  • EvaSalvatore

    omg! adorable! sand everywhere XD

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here