Gezien de buren een heel eind verderop woonde konden we wel ongegeneerd op ons eigen stuk strand lopen. Er waren geen mensen in de verte te bekennen. Ik hield er wel van om naakt rond te lopen en dat kon ik hier gemakkelijk doen. Toen Louis en ik eenmaal wat gestoeid hadden in de zee, waren we beide weer uit het water gekomen en had ik in het huis een groot badlaken gehaald. Samen hadden we in de zon plaats genomen en waren we rustig opgedroogd. Ik had voor ons beide een zonnebril gehaald. Tevens had ik wat zonnebrand en een leesboek voor mezelf gehaald. Nadat ik mezelf ingesmeerd had, vroeg Louis of ik hem ook in wou smeren. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik spoot een hartje op Louis rug terwijl hij op zijn buik op het strandlaken lag. Vervolgens zette ik mijn knieën aan weerskanten van zijn middel en ging vervolgens rustig masserend met mijn handen over zijn rug.
"Talent voor masseren" merkte Louis op. Met een grijns liet ik mijn handen af dwalen naar zijn kont en uiteindelijk ook zijn benen.
"Wel een zeer zwoele insmeerbeurt" gaf hij toe.
Ik glimlachte en smeerde uiteindelijk ook nog zijn borst, benen en armen in.
Toen ik eenmaal klaar was met insmeren, nam ik mijn boek er bij en besloot even rustig wat te lezen. Louis besloot languit te blijven liggen, genietend van de zon.
"Volgens mij heb ik nog nooit zo bloot buiten rondgelopen" merkte hij op.
Ik keek grijnzend op "voelt lekker vrij, vind je niet?"
Louis knikte "ik associeer dat alleen al vrij snel met iets anders".
Ik keek hem ietwat uitdagend aan "vertel".
Louis schoof wat dichter naar me toe en haalde het boek uit mijn handen "je weet goed hoe ik dat bedoel".
Ik bleef hem uitdagend aan kijken, mijn lippen ietwat getuit. Louis kwam nog wat dichterbij en zette een hand achter me neer, waarna hij zijn lippen op de mijne drukte. Ik sloot mijn lippen en liet mijn lippen lustig over de zijne gaan. Ik voelde hoe Louis op mijn middel kroop en me met zijn hand ietwat naar achter drukte. Ik ging weer fatsoenlijk liggen en liet Louis de leiding nemen. Dat was niet mijn sterkste punt, maar als we deze relatie werkende wouden krijgen dan moest ik me toch wel wat meer aan gaan passen.
Louis' natte lippen lieten de mijne los en dwaalde vervolgens over mijn nek, om daar lustig zuigzoenen achter te laten. Ik beet op mijn lip, verlangend naar meer. Zijn vingers gingen over mijn zij terwijl de lippen over mijn middel gingen. Hij schuurde met zijn onderlichaam over het mijne. Het was enorm opwindend. Mijn ademhaling versnelde. Ik hijgde zachtjes terwijl Louis' haar langs mijn kaak af ging. Hij keek me uiteindelijk aan en ging met zijn vingers over mijn wang "Harry" fluisterde hij zachtjes.
"Lou?" fluisterde ik hees en opgewonden terug.
"I need you to fuck me" fluisterde Louis tegen mijn kaak. Ik genoot van iedere aanraking van zowel zijn vingers als lippen op mijn lichaam.
"Right here?"
"Right here" bevestigde hij. In een vlotte beweging draaide ik ons om, waarna ik Louis op zijn buik plaats liet nemen. Ik zette mijn handen aan weerskanten naast hem neer en gaf hem nog een bemoedigende klap op zijn kont voordat ik naar binnen stootte.
Louis adem stokte. Ik zag hoe hij zijn vingers in het strandlaken drukte. Louis' ademhaling versnelde. Het gehijg was opwindend. Het spoorde me aan om verder te gaan. Ik voerde het tempo ietwat op. Het ontnam Louis de adem voor een paar seconden. Toen ik eenmaal merkte dat hij bijna op zijn hoogtepunt was, besloot ik nog wat harde stoten te geven om zijn orgasme optimaal te maken. Dat leek dan ook het geval te zijn. Louis' hele lichaam spande zich aan terwijl hij een gesmoorde kreun naar buiten liet komen. Zelf kwam ik niet veel later klaar.
Ik liet me naast hem weer op het strandlaken zakken. Louis draaide zich naar me toe en glimlachte hijgend "dat denk ik inderdaad wanneer ik naakt ben".
Ik drukte een kusje op zijn neus "dat dacht ik al".

Reacties (3)

 • EvaSalvatore

  Kinkaaaaayyyyy

  3 jaar geleden
 • Smexy

  Ik hoop dat niemand dat avontuurtje door heeft gehad haha
  En ik dacht nu meteen aan het nummer 'Sex On The Beach'.

  3 jaar geleden
 • Paardenvriend

  (H)

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here