Foto bij Dankwoord

Ten eerste, Jupp je leest het goed, ik begin gewoon lekker met een dankwoord:)

Okay, door naar het dankwoord.
Ik wil alvast zeggen, dat zonder deze mensen het verhaal niet eens kon beginnen, omdat ik bijvoorbeeld te weinig zelfvertrouwen had in dit verhaal idee, maar ook omdat het mij nooit lukte om al deze rollen te verzinnen!
Dus, bij deze dank je wel: Forvo, Guswaters, Livsnjutare, Apfelstrudel, Lorem, Adele, Savitar en Tuena voor het maken van de deelnemers. Zonder jullie had het spel niet kunnen beginnen.

En een speciaal dank je wel aan mijn beste schrijfmaatje Gina (ze is Quizletloos maar wil haar toch even noemen) omdat ze me altijd steunt in alles wat ik doe. Zonder haar kracht zou ik nooit instaat zijn geweest om dit verhaal te schrijven. Dank je wel meid:)

En als ik dan toch bezig ben, een applausje aan mijn ouders die al mijn verhalen hebben aangehoord en me prezen hoe slecht het soms ook was. Dank je wel dat jullie in mij geloven:)

Daarnaast wil ik nog even zeggen, het verhaal gaat over liefde en daarom heb ik er 16+ op gezet. Ik weet niet of er daadwerkelijk seks scene's in voor gaan komen, maar dit verwacht ik wel. Als dit gebeurt zal ik het boven aan het hoofdstuk melden. Dus voor iedereen onder de 16+ ik zal waarschuwen als een hoofdstuk misschien wat heftig kan zijn;)

En nu snel verder naar het echte verhaal --> Veel leesplezier:)

Reacties (2)

 • Hansen

  Superleuk! Ik heb een abo genomen en ben heel benieuwd. Het klinkt al erg leuk! (:

  4 jaar geleden
 • Lorem

  Yaay me.:P

  Ik ben benieuwd. :3

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen