Sinds wanneer heeft Quizlet een chat? Handiger dan mailen moet ik zeggen hahaha. En kun je ORPG's mee doen (: I like this!

Ietwat gedesoriënteerd opende ik mijn ogen weer. Ik voelde druppels. Druppels kwamen overal op mijn blote lichaam terecht. De zon was verdwenen. Het begon met regenen. Ik keek naar Harry, die dat nog niet door leek te hebben. Onhandig stootte ik hem aan. Gelukkig kreeg ik al vrij snel een reactie. De regen verergerde enorm in een paar seconden. Harry keek me lachend aan "wat is dit nou weer?"
"Ik weet het ook niet, maar ik vind het nat worden niet erg plezierig" riep ik onhandig terug, terwijl ik boven het geluid van de regen uit probeerde te komen. Harry rolde van het strandlaken af en gebaarde dat ik hetzelfde moest doen. Ik kwam overeind en keek hem ongemakkelijk aan. Harry trok me weer naar beneden, om vervolgens dicht bij me te gaan zitten en het strandlaken over ons heen te trekken. Het strandlaken was echt niet waterdicht dus doorweekt werden we alsnog wel. Het enige verschil was dat we niet meer de regendruppels in het gezicht kregen.
"Ik weet niet of dit de juiste oplossing is" zei ik lachend.
"Ah well" zei Harry als simpele antwoord, waarna hij me dichter in zijn armen nam. Ik keek hem aan en glimlachte ietwat ongemakkelijk. Harry kuste me. Ik probeerde het ongemakkelijke gevoel van me af te zetten. Ik probeerde te genieten van het moment.
"Ontspan je Lou" mompelde Harry tegen mijn lippen.
"Ik probeer het" mompelde ik terug. Harry nam me nog wat beter in zijn armen, om me wat tot rust te brengen. Dat hielp wel een beetje. Ik probeerde de regen weg te denken. Ik liet mijn schouders ietwat ontspannen en ging verder op Harry's kus in.
Harry liet uiteindelijk mijn lippen los "laten we maar naar binnen gaan, dit werkt niet echt".
Ik knikte en kwam toen overeind. Het was alleen nog maar harder gaan regenen. Harry en ik rende beide terug richting het huis en wisten niet hoe snel we binnen moesten komen. Door het lopen door het doorweekte zand, was het alsof we modder aan de voeten hadden kleven. Harry keek me aan toen hij eenmaal de deur had gesloten en begon toen te lachen. "Dat was me een ervaring".
"I need a shower" zei ik ietwat zielig. Harry nam mijn hand en nam me mee naar de badkamer. Hij draaide de regendouche kraan open en trok me vervolgens mee de douche kabine in. Het was heerlijk warm. Ik bleef dicht tegen Harry staan en legde mijn hoofd tegen zijn borst. Harry had zijn armen dicht om me heen geslagen "heb je het koud?"
Ik maakte een bevestigend geluid. De regen was dan ook wel verkoelend geweest, eveneens als de plotselinge hevige wind. Ik moest niezen. Ik hoopte toch niet dat ik hier ziek van zou worden. De temperatuurwisselingen waren niet bepaald gezond.
"Zelfs niezen klinkt bij jou nog cute" concludeerde Harry. Ik gniffelde zacht "dat klinkt alsof ik vaker cute ben".
Harry knikte gelijk "je moet jezelf eens zien slapen". Ik begon te lachen "dat lijkt me niet schattig, maar goed ieder zo zijn mening".
Harry haalde zijn schouders op "ik hoef je in ieder geval niet te delen in dat geval".
"Jamie mag er zo nu en dan tegenaan kijken" bracht ik in verweer.
"Dat zal hem vast niet veel boeien"
"Nee dat is ook waar" lachte ik, waarna ik een kusje op zijn lippen drukte. Ik nam de bodywash en waste zowel mijn eigen lichaam als dat van Harry. Harry liet me maar gewoon mijn gang gaan en had zelf zijn ogen gesloten terwijl het water over hem heen stroomde. Ik drukte een kusje op zijn borst "je bent weer schoon".
ik voelde me zelf ook weer gelijk wat beter en schoner. Het deed me goed.

Reacties (4)

 • EvaSalvatore

  OMG DAT IS COOOOL! en snel verduuuur

  3 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Aheww wat schatig!!!!!!!!(H)

  3 jaar geleden
 • Qualantinos

  Jaa precies. Denk dat je als je iemand wil leren kennen, je sowieso eerder een chat zal openen dan werkelijk een mail sturen of blijven reageren onder hoofdstukken en gastenboeken haha

  3 jaar geleden
 • Smexy

  Hahaha nice

  Wauw, een chat. Kan inderdaad handig zijn. Het is weer eens wat anders en je kunt iemand makkelijker leren kennen.

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen