Foto bij Chapter 248.1 ||

Alexis Sanchez


De volgende dag was het eindelijk zover: mijn jaarlijkse event. Ik vond het vooral leuk dat de kinderen er zoveel plezier in hadden, ze leken het echt te waarderen. Met de wat oude auto van mijn ouders reden Anne, Humberto en ik naar het grote plein in Tocopilla. Er stonden al veel kinderen te wachten en renden allemaal op me af toen ze me zagen.
'Alexis, Alexis! Do you have the footballs?'
'Are we going to have a tournament?'
'Are you going to play with us?'
'Do you have football shoes too?' Ik gebaarde dat ze stil moesten zijn.
'Guys, guys! We're just making sure everything's here okay?' grijnsde ik en pakte een bal uit de achterbak. 'Here, here's one. Let's see who has the best skills!' Dit zou ze vast wel even bezig houden. Al snel gingen ze met de nieuwe voetbal aan de haal en konden wij alles opzetten.
'Good luck baby.' grijnsde Anne toen alles klaarstond. Ik lachte terug en kuste haar even.
'Thanks, sure you don't wanna join?' vroeg ik nog een keer. Ze schudde haar hoofd.
'I'm perfectly fine by watching.' en knikte naar het bankje. inmiddels waren mijn zussen ook al gearriveerd en liep Anne daarheen. Het evenement begon met een voetbaltoernooi wat soepeltjes verliep. Daarna kregen de winnaars van het hele toernooi nieuwe voetbalschoenen, terwijl alle deelnemers sowieso een nieuwe voetbal kregen en ik nog een heleboel shirtjes met signeren. ook werden er een heleboel selfies en foto's genomen, maar ik vond het niet erg. De kinderen werden er zo blij van en daarvan werd ik dan weer blij. Uitgeput lag ik 's avonds op de bank en Anne gaf me een glas met drinken waarna ze naast me op de bank kwam liggen.
'So, popular boy.' grijnsde ze en sloeg haar arm rond mijn middel waarna ze over mijn rug wreef. 'Are you satisfied.'
'Very satisfied.' grijnsde ik terug en kuste haar voorhoofd, waarna ik over haar wang aaide.
'So you have time for me now?' knipoogde ze toen.
'I always have time for you, guapa.' grijnsde ik en knipoogde.

Nadieh Ramsey


'Wake up, baby baby!' zei ik vrolijk en sprong weer op bed, waarna ik bovenop Theo ging zitten en grijnsde naar zijn slaperige gezicht.
'Good morning beautiful. How long have you been up for?' vroeg hij met een zware ochtendstem. Ik liet me iets voorover vallen en ving me op met mijn armen, zodat mijn gezicht op dezelfde hoogte was als zijn gezicht.
'Not too long, just excited for the day! Apparently I wore you out last night.' knipoogde ik toen.
'Yeah you certainly did.' grijnsde Theo toen, pakte mijn kin en trok me dichter naar zich toe om me te kussen.
'What do you think about having a fresh shower first? Afterwards we can explore the city and take Finley out for dinner in the night.' grijnsde ik toen en bleef dicht bij THeo's gezicht. Theo's blik veranderde toen ik Finley's naam noemde en hij keek me zielig aan.
'Ugh, I'm already dreading the moment I have to leave.'
'Let's not think about that yet.' glimlachte ik toen en kuste hem nog een keer. 'Think about the shower.' Niet veel later gingen Theo en ik op pad. Het was erg warm buiten en daarom besloten we al gauw om even wat drinken en eten te halen bij de Starbucks, zoals echte Amerikanen dat ook deden. Met een iced latte liepen we verder en kwamen al gauw langs alle highlights; walk of fame, Muholland drive, de Hollywood sign vanuit de verte en later deden we nog een tocht door alle huizen van bekende sterren. We eindigden in Beverly Hills dat ik natuurlijk gezien moest hebben. Niet veel later stapten we uit de auto en liepen door de dure wijk heen.
'Darling, let's shop at the Rodeo Drive.' grijnsde ik en zette een extra posh accent op. Althans, dat probeerde ik en leek te falen. Theo begon hard te lachen en wreef even over mijn rug.
'Don't ever do that again, you sound like a posh Welsh wag.'
'Well, I am, am I not?' lachte ik ook. Theo grijnsde en schudde zijn hoofd. Snel ging hij voor me staan, sloeg zijn armen rond mijn schouders en trok me stevig tegen zich aan terwijl hij mijn gezicht dicht bij de zijne hield.
'Nah, you're just my wonderful girlfriend.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen