ik zag de berichten over het extra hoofdstukje een beetje laat helaas. Het nadeel is wel van als ik vaker een extra hoofdstukje upload, dat het verhaal eerder tot een einde komt ;(

Er was me nog meerdere keren vocht ontsnapt die avond. Gewoon zo vaak totdat er geen maaginhoud meer aanwezig was. Ik voelde me slap. Suf. Ik had geen honger, maar voelde me tegelijkertijd ook leeg. Ik kon niet eten want dat kwam er toch weer uit. Harry had me verzorgd in hoeverre mogelijk was. Ik was uiteindelijk op bed gaan liggen in plaats van op de bank. Dat was toch wel ietwat comfortabeler dan de bank. Harry kwam om het half uur even binnen wandelen om te kijken hoe het met me ging en of hij nog iets voor me kon betekenen. Dat was in de meeste gevallen niet zo. Naarmate de avond vorderde, durfde ik wel heel voorzichtig te proberen om een kopje thee te drinken met Harry. Zodra de eerste slok verkeerd zou voelen, zou ik stoppen.
Harry vond dat goed en zette dus twee koppen thee. Ik was tegen de rand van het bed aan gaan zitten en keek toe hoe Harry naast me plaats nam. We hadden beide de dekens over onze benen liggen terwijl we een kopje thee vast hielden.
"Hoe gaat het nu Lou?" vroeg hij zacht.
Ik haalde mijn schouders op "ik ben al lang blij dat ik niet meer die misselijkheid van vanmiddag heb, maar ik kan niet zeggen dat ik me fit voel. En dan ook nog die verkoudheid, het is echt vervelend".
Harry knikte "dat kan ik begrijpen. Verkoudheid kan echt heel irritant zijn".
Ik zuchtte en knikte "ik ben echt moe, maar ik kan niet goed slapen wanneer ik niet fatsoenlijk kan ademen".
"Als ik er iets aan kon doen, had ik het gedaan" reageerde Harry.
"Nou.. Je kunt wel iets doen" opperde ik.
Harry keek me vragend aan "zolang je niet zegt dat ik op de bank moet gaan liggen".
Ik begon te grinniken "juist niet. Ik sliep beter toen ik in je armen lag".
"Oh nou in dat geval wil ik je wel vast houden hoor" opperde Harry grinnikend. Ik glimlachte tevreden. Ik kon nu al niet wachten.
Ik nam voorzichtig een slokje van de thee. De eerste slok voelde in ieder geval nog niet verkeerd. Terwijl Harry en ik nog wat praatte over alledaagse zaken, kon ik het niet laten om telkens mijn blik af te laten dwalen naar zijn lippen. Damn, die wou ik aanraken. Je ging iets pas echt missen zodra het weg was. Ik kon hem niet kussen. Ik wou het enorm graag en ik wist dat dat wederzijds was. De komende paar dagen amper affectie tonen ging lastig worden voor ons. We waren beide types die heel erg veel affectie naar elkaar toonden, maar dat moesten we nu voor een groot gedeelte achterwege laten.
Ook ons plan om Chrissy in de val te lokken moest wachten. Want wie wou nu seks met een kerel die ziek was op dat moment? Dat kon ze gewoon niet aantrekkelijk vinden.
"Waar denk jij aan?" klonk de stem van Harry ineens. Ik draaide mijn gezicht in zijn richting "hmm?"
"Je staart zo dramatisch voor je uit en reageert nergens meer op" verklaarde hij. Ik gniffelde zacht "oeps".
Ik nam nog een slok van mijn kop thee. Het leek nog steeds goed te gaan. Harry keek tevreden toe.
Toen ik eenmaal de thee opgedronken had liet ik me weer onderuit zakken. Harry nam de theeglazen vast "ik ga deze nog even opruimen en dan kom ik ook in bed liggen, goed?"
Ik maakte een bevestigend geluid en wachtte geduldig totdat Harry terug zou komen. Verderop hoorde ik hoe hij de glazen weg zette en vervolgens alle deuren af sloot en de lichten uit maakte. Harry was na zo'n 3 minuten weer terug in de slaapkamer. Hij kleedde zich uit tot op zijn boxer en stapte vervolgens ook in bed. Ik keek hem afwachtend aan.
Harry wenkte me naar zich toe "kom je nog?"
Ik glimlachte en kroop naar hem toe, waarna ik mijn hoofd op zijn borst legde. Ik voelde hoe hij een kusje op mijn kruin drukte "welterusten Lou".
"Welterusten Harry" mompelde ik tevreden terug. Ik sloot mijn ogen en liet me mee voeren de duisternis in.

Reacties (3)

 • Smexy

  Louis moet maar snel beter worden en alle kusjes inhalen die ze gemist hebben.

  3 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  ohja daar heb je ook een punt... kutzooi....

  nouja dan leef ik wel op een hoofdstukje per dag hihihihi

  3 jaar geleden
 • Paardenvriend

  O M G shit je hebt gelijk.... Hmmm. Oke. Oke. Ik wil nog lang niet dat dit verhaal tot einde komt!!

  En weet je Larry is nog steeeeeeds cute. ^^

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen