Foto bij Chapter 254.1 ||

Nadieh Ramsey


'Oh my god it is so freaking hot.' pufte ik meteen toen ik buiten kwam en gooide mijn handdoek, boek, telefoon en oortjes op de ligstoel. Theo kwam lachend achter mij aan en schudde zijn hoofd.
'Come here, I will put some sunscreen on you.' Braaf ging ik voor Theo op de stoel zitten en voelde de koude crème over mijn schouders glijden. Ik sloot even genietend mijn ogen toen Theo de boel in masseerde en liet me nog eens tegen hem aanvallen toen hij klaar was. Plagerig smeerde hij de rest van het spul aan mijn buik af en sloeg toen zijn armen volledig om me heen.
'Liking it so far?' vroeg hij zachtjes en kuste daarna mijn wang. Ik knikte.
'Yes.. go on.' grijnsde ik en hoorde Theo grinniken.
'Not here you dirty minded girl.' Ik rolde mijn ogen en maakte me los.
'Whatever, it was way too hot anyway.' Plagerig stak ik mijn tong uit, nam een aanloopje voor het zwembad en sprong er meteen in. Happend naar adem kwam ik boven en blies even om al het water uit mijn mond, neus en ogen te krijgen. 'That's so refreshing!' Ik was nog niet uitgesproken of Theo sprong al naast me in het zwembad. Ook hij kwam boven, veegde zijn haar naar achter en grijnsde breed.
'It is!' Langzaam kwam hij dichterbij en meteen wist ik al wat hij wilde doen.
'Don't pull me down again, Theo, I swear, I-' Voordat ik uitgesproken was, trok hij me al onder water waardoor ik een hele hap water in mijn mond kreeg en proestend weer bovenkwam. 'You fucking asshole!' sneerde ik naar hem.
'What did you say?' zei hij grijnzend, maar deze keer was ik hem te snel af en drukte hem naar beneden. Theo bleef echter kalm en trok onder water mijn benen onder me vandaan. Ik was de ergste niet en kon er eigenlijk wel om lachen toen ik weer bovenkwam. 'So, wanna say that again?' grijnsde Theo toen. Ik sloeg mijn armen rond zijn nek en schudde mijn hoofd.
'I'm just glad we're here.'
'Can you literally not touch each other for like one minute?' hoorde ik toen Anne's stem. Ik trok mijn wenkbrauw op naar haar.
'Really, what took you so long?'
'Never mind.'

Alexis Sanchez


De duik in het zwembad was erg verfrissend en konden we wel gebruiken met dat warme weer. Al waren we dat natuurlijk ook gewend in Chili, zo heel veel warmer was het in Griekenland nou ook weer niet. Die avond maakten we ons klaar en liepen we het stadje in, op zoek om ergens wat te eten. Het was immers net wat te saai om in het hotel te blijven, al had Nadieh daar nochtans geen moeite mee.
'But the menu said it was authentic Greek food!' klaagde ze nog en wreef even over haar voet tijdens het lopen. Ik keek naar haar schoenen zag ook weer dat ze hoge hakken aan had. Stilletjes schudde ik mijn hoofd. Dat moest je toch weten dat dat hier niet de slimste optie was.
'You really think they do that? Authentic food is in the city centre!' zei ik toen.
'And you would know because it's the same in Chile?' merkte ze weer terug een opmerking. Hopeloos zuchtte ik, wetende dat het een strijd was die ik niet zou gaan winnen. Anne grijnsde en wreef even over mijn rug.
'We can eat there another time, let's search a restaurant so I can finally have a cool, white wine.' besloot Anne. Uiteindelijk vonden we ergens een gezellig terrasje waar we ons neer konden zetten. De avondlucht was prachtig en er stond een lekker briesje langs de waterkant. Het terras keek uit over zee waar we heerlijk van konden genieten.
'Finally the weather is getting a bit cooler.' glimlachte Nadieh toen en nipte van haar wijn.
'You know, at least they have airconditioning here in some places.' zei ik. 'In Tocopilla you won't find that.'
'How was Chile actually?' vroeg Theo toen.
'It was great! We had loads of fun, right?' grijnsde ik naar Anne die ook knikte.
'Yes, and of course it was lovely to see your family again, but what a trip! It was so long!' Ik lachte even.
'It shouldn't be too bad. I know what Alexis' plane looks like.' knipoogde Theo toen.
'Oooh maybe we can borrow your plane sometimes then, Alexis.' zei Nadieh meteen en wiebelde haar wenkbrauwen. Ik barstte in lachen uit.
'As soon as you need something you start calling me by my own name? Nice one Nadieh!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen