Ik had beter geslapen dan de voorgaande nacht. Dat kwam dan voornamelijk ook doordat ik weinig energie had constant. Iedere keer dat ik wakker werd die ochtend voelde het alsof het te vroeg was. De keer dat het al 11 uur was, was Harry ook wakker. Ik kwam langzaam overeind van zijn borst en keek hem suf aan. Harry glimlachte naar me "hoe voel je je?"
Ik liet mijn hoofd weer op zijn borst zakken "dat valt tegen".
Ik was nog meer verkouden als gisteren en ook ietwat suf en misselijk. Dat werd niet veel ondernemen vandaag. Helaas was het maandag en moesten we terug naar New York. Het mocht dan een langer weekend zijn; het was alsnog te snel gegaan. Ik zag er nog niet naar uit om in het vliegtuig te zitten, maar goed.
"Als ik iets voor je kan doen, wat het ook is, dan moet je het zeggen" opperde Harry. ik maakte een bevestigend geluid en sloot mijn ogen weer. Natuurlijk viel het te verwachten dat ik dan weer weg zou dwalen.
Ver weg hoorde ik Harry's stem me weer roepen. Ik kwam weer ietwat bij bewustzijn "ja?"
"Wil je ontbijten?"
Ik kwam weer ietwat overeind en rekte me uit "als het iets kleins is dan wil ik het wel proberen".
Harry knikte en kwam toen ook overeind. Ik stapte langzaam uit het bed en hulde me wederom in warme kleding. Harry bleef rond lopen in zijn boxershort, zoals ik wel verwacht had. Ik volgde Harry naar de keuken en bleef daar staan. Harry kwam tegenover me staan en stak zijn armen naar me uit. Ik wou graag geknuffeld worden, daar hield ik wel van.
Harry tilde me op het aanrecht en sloeg zijn armen dicht om me heen. Ik legde mijn hoofd op zijn schouder en genoot van de omhelzing. We bleven zo een tijdje staan.
Uiteindelijk liet Harry me ietwat los. Ik kwam weer overeind van zijn schouder en glimlachte naar hem.
"Heb je zin in een eitje?" vroeg Harry uiteindelijk.
Ik haalde mijn schouders op "ik kan het proberen".
Harry glimlachte tevreden en liet me toen helemaal los, waarna hij twee eieren uit de voorraadkast haalde en deze in een pan splitte. Ik keek naar Harry die rustig bij het fornuis bleef staan. Hoe graag dat ik hem eens teder aangeraakt had was onvoorstelbaar. Ik miste de seks met hem nu al terwijl de laatste keer twee dagen geleden was. Dat was lang geleden voor ons doen. Al zeker wanneer we gewoon in dezelfde ruimte waren constant.
Harry draaide zich weer naar me toe "hoe laat wil je terug naar New York gaan?"
Ik haalde mijn schouders wederom op "voor mij maakt het weinig verschil of ik hier op bed lig of in New York".
"Daar heb je een punt. Zullen we rond 2 uur het vliegtuig pakken?"
Ik knikte goedkeurend en keek toen naar de eieren in de pan. Ik voelde me leeg. Misschien wel ietwat hongerig. Natuurlijk moest ik wel het juiste eten.
"Kom je overigens mee naar het appartement of ga je naar het campus?" vroeg Harry uiteindelijk.
"Ik denk dat ik maar gewoon naar het campus ga. Dan ben ik ook nog eens bij Jamie en dat komt ook wat geloofwaardiger over als ik ziek gemeld ben".
Harry knikte en liep weer naar me toe, waarna hij met zijn handen over mijn bovenbenen ging "dan moet ik je missen".
Ik glimlachte "je mag altijd nog stiekem op ziekenbezoek komen. En alle tijd die we nu niet samen kunnen doorbrengen halen we wel dubbel en dwars in, dat beloof ik".
Harry beet op zijn lip "dat klinkt goed, ik kan niet wachten totdat je je beter voelt".
Ik ging met mijn handen over zijn lichaam "ik kan er ook niet op wachten". Ik wou hem zo graag kussen. Maar het kon niet. Fuck me.

Reacties (2)

 • Smexy

  Ze blijven zo cute en Harry is zo lief voor de zieke Louis. Kan niet wachten tot ie beter is en nog meer cuteness lezen.

  3 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Harry kwam tegenover me staan en stak zijn armen naar me uit. Ik wou graag geknuffeld worden, daar hield ik wel van.


  AHWW ik vin dit echt zo schattig, ik weet niet wrm. Is gewoon schattig!(H)(H)

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen