Ik had me dinsdagochtend inderdaad ziek gemeld. Jamie had het eerste uur nog geen les. We hadden samen even bij gepraat over zijn zogenaamde date met Alison. Dat leek allemaal wel goed te zijn gegaan volgens Jamie. Hij vertelde er enthousiast over. Ik kon eigenlijk alleen maar denken aan Harry. Ik miste zijn aanraking nu al.
Jamie was uiteindelijk naar de les gegaan. Ik had mijn tijd verdaan met lezen en slapen. Toen mijn telefoon zoemde was ik blij dat Harry me ge-sms't had. Nou ja, dat dacht ik. Toen ik keek op de display stond er echter een hele andere naam op.
Chrissy (11:34): hey Lou, waarom ben je niet in de les?
Ik (11:35): ik ben ziek op mijn kamer vandaag
Chrissy (11:36): Oh shit. Bereid je voor op een zusterbezoek dan zomenteen! (;
Ik zuchtte diep. Ik had geen zin in die versiertrucs van Chrissy. Maar goed, als Harry en mijn plan moest slagen, was dit een van de eerste stappen. Ik besloot dan ook maar gewoon geduldig op haar te wachten.
Nog geen 5 minuten later klonk er geklop op de deur. Ik kwam langzaam overeind en sjokte naar de deur. Chrissy glimlachte naar me "hey Lou". Ze droeg een nogal blootgevend jurkje. Dat was in mijn ogen niet per se fout. Maar goed, dat was lust sprekende en niet per se aantrekkingskracht.
"Hey Chrissy" zei ik zogenaamd blij. Ik moest het overtuigend brengen. Dit was de eerste stap. Ik moest over komen alsof ik haar ook terug wou. Als ik haar uiteindelijk in bed wou krijgen, moest ik toch wel ietwat meer affectie tonen. Harry wist dat dit het plan was en dat ik dit allemaal niet meende. Chrissy affectie tonen voelde verkeerd, maar tegelijkertijd was het ook de bedoeling.
Ik liep terug naar mijn bed en ging weer op de bedrand zitten. Chrissy kwam naast me zitten en ging met haar hand door mijn haar "wat mankeert er?"
Ik had normaal gesproken haar hand gelijk weg geduwd, maar het was niet de bedoeling.
Met nogal wat tegenzin die ik niet mocht laten zien liet ik me zakken op haar schoot met mijn hoofd. Chrissy glimlachte naar me en ging ondertussen met haar hand door mijn haar.
"Ik ben hartstikke verkouden, misselijk en constant moe" legde ik uit.
Chrissy zuchtte "het zit je ook niet mee. Maar goed, je hebt echt niets gemist in de les. Alles wat verteld is, was een herhaling. En natuurlijk die saaie stem die het vertelt. Dat voegt ook weinig toe".
Ik maakte een bevestigend geluid "heb je geen les meer?"
Chrissy schudde haar hoofd "ik heb altijd maar een kort lesdagje op dinsdag".
Ze graaide naar haar rugzak, om er vervolgens een paar magazines uit te halen. "Ik heb leesvoer meegenomen".
"Is dat niet meer een meiden ding om te doen samen?" vroeg ik ietwat onwetend.
Chrissy haalde haar schouders op. "Dat klopt wel. Je kunt altijd nog je eigen boek lezen" stelde ze voor terwijl haar blik bleef hangen op mijn boek dat op het bed lag. Ik knikte gehoorzaam en nam mijn boek vast.
"Heb je honger trouwens?" vroeg Chrissy plotseling onder het lezen.
Ik maakte een afkeurend geluid "ik ben misselijk". Ze maakte een bevestigend geluid. Ik bleef tegen haar been aan liggen en hield het boek boven me, om het te lezen. Ongeacht de situatie lag het niet verkeerd. Dat mocht ik niet denken van mezelf maar ik kon het niet helpen. Ik probeerde te lezen in mijn boek maar mijn concentratie was waardeloos.
Uiteindelijk gebeurde iets heel doms. Mijn concentratie was nog slechter dan ik dacht. Het kwam dan ook zeker door mijn ziek zijn. Dat ik geen energie had eiste regelmatig zijn tol. Zo ook op onhandige momenten. Dit was zo'n moment. Ik viel in slaap op Chrissy's schoot. Dat was heel erg dom. Domme Louis.

Reacties (3)

 • Paardenvriend

  Straks gaat die Bitch dingen doen die NIET de bedoeling zijn.

  3 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Oh boy

  3 jaar geleden
 • Smexy

  Ah oh, ben benieuwd hoe dit afloopt. Had ie Harry niet beter aan berichtje kunnen sturen met dat het begonnen is?
  Nou ja, kan niet wachten. Hopelijk is dit snel voorbij.

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen